Merhaba.
Ben biz dizide çalışıyorum ve tüm turkiyede tanına bir simayim. Evlenmeye karar verdim, ailelerin rizasiyla Nisan yaptık. Kayınvalide adayım bana karsı gayet iyiydi, beni defalarca arayıp Nisandan sonra eşya almak bahanesiyle kendilerine çağırdı ben de nişanlım ve kendi samimiyetlerine guvenerek 2 haftalığına ziyaretlerine gittim. Tüm eşyalar ve düğün hazırlandı. Gelinlik provasına giderken düğünü iptal etmemizi , bizim evlenemiycegimizi söyledi. Ertesi Gun ben ailemin yanına dondüm aglayarak çünkü 2 üniversite ve master bitirmiş biri olarak çok adagilammis hissettim.
Benden sonra nisanlimada aynı baskıyı yaptı ve bahaneleri çok komik.
ben dizi bitince kocamın parasını yiyecekmisim( maaşım çok daha fazla nişanlımdan )
kadrolu is olmalıymış
sabah 9 da kalkiyormusum , esimi ise yolcu etmezmisim
gece onlar otururken 23 de yatmisim
evini temizlememizin( eşyalarının yerini bile bilmem , yönlendirmesini bekledim )
vs vs.
Dugun yapmaktan vazgeçti, tüm masrafları bize yükledi
bı de yetmezmiş gibi, kendi mahallesinden ev tuttu. Nişanlım hala annesinin duzelecegibden emin.
Bense bunalimdayim. Düğüne bir ay var ve ne benle ne ailemle muhattap olan yok. Bense evlilikten bir anda, bu kadsin yüzünden korkar oldum.
Sizce ne yapmalıyım ?
Nişanlım bana destek olduğunu, annesinin hatalı olduğunu söylüyor ama yine de ondan kopmak istemediğini de dile getiriyor. Nişanlımın tavrı iyi olmasa zaten o kadının hakkından gelir kapıyı çeker , bitirirdim bu isi. Ama cocuğa haksızlık yaparım eğer annesi yüzünden Nisani atarsam diye düşünüyorum
Nişanlım bana destek olduğunu, annesinin hatalı olduğunu söylüyor ama yine de ondan kopmak istemediğini de dile getiriyor. Nişanlımın tavrı iyi olmasa zaten o kadının hakkından gelir kapıyı çeker , bitirirdim bu isi. Ama cocuğa haksızlık yaparım eğer annesi yüzünden Nisani atarsam diye düşünüyorum
Su an evlilik degince aklıma sorun kaynana dirdiri, dedikodu ve huzursuzluktan başka birşey gelmiyor. Sanırım kayınvalide beni kuma gibi görüyor çünkü kocasiyla iliskisi sıfır. Sosyal etkinlik yok. Tek övündüğü şey oğlu ve kendi mesleği. Sürekli paradan bahseden , cocuklarına tapıyormuş görünen bir anne. Kocanın evde soz hakkı yok,adam hiç bir ailesiyle görüşmüyor.
Su an evlilik degince aklıma sorun kaynana dirdiri, dedikodu ve huzursuzluktan başka birşey gelmiyor. Sanırım kayınvalide beni kuma gibi görüyor çünkü kocasiyla iliskisi sıfır. Sosyal etkinlik yok. Tek övündüğü şey oğlu ve kendi mesleği. Sürekli paradan bahseden , cocuklarına tapıyormuş görünen bir anne. Kocanın evde soz hakkı yok,adam hiç bir ailesiyle görüşmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?