Düğüne çeyrek kala, istenmeyen gelin oldum

:53:bu diziler çok bozdu bizi yahu
dizi dizi inciler pehh..
ben de kırmızıçamaşırlım gibi çok merak ettim hangi dizi bu??

bende sana bişey sorayım, hiç gelininden şikayet eden bir kaynana topik açtımı ?

ben kaynana olunca topic değil bölüm açtıracağım ve moderatörü olacağım

Evladını seven anne cocuğunun mutluluğunu dusunur oğlunun eşi olacak insana saygı duymasi lazim.O niye böyle seyleri dert ediyorki esın olacak insan seni seviyorsa herseyi kabul eder.Anlasilan kayinvalide adayın oğluna degil kendine kiz bakıyor.Evlendikten sonra kocan sana bakmak mecburiyetinde onun hesabınızı yapıyor kayinvalide allahım ya sınır olurum böyle seylere kayinvalide adayın şimdiden boylese evlendikten sonrada karisir önemli olan oğlunun kararı seviyorsa seni tavrını koyar

maaşınız o kadar iyise kendiniz yaparsınız canım, herkesi anası babasımı evlendiriyor. Bu arada yeni bir dizi için harika malzemeniz var haberiniz yok Figüran neyim teklifi gelirse kabul edebilirim

ahhh ahhh bnm de böle bi hayal gücüm olsaydı da hergün başlıklar açaydım :))))

Valla özellikle master yapmisligin dagilmakla ne alakası var abartıyorsun diyen arkadas, bunu soylememdeki sebep yıllarca okuyup , kendimi gelistirip kendimi kimseye ezdirmeyen biri olarak , incindim ve nişanlımın hatırına sustum, oysaki gerekli cumleleri kurabilecek yetim var anlamında bahsettim.
İkincisi beni yazdığım yazının hatalariyla yargilayan arkadas, ben burda bir sorunumu paylasiyorum. Çok merak ettiyseniz cepten yazdıklarım ancak bu kadar oluyor kusura bakmayın.
Yorum yazacak arkadaslar lütfen eleştirmek icin yazmayın lütfen.su an benim sizlerden beklentilerim daha farklı. Normal hayatımda yeteri kadar eleştiri ve tartışma var gerisine ihtiyacım yok

Eğer konu fake değilse, İKİ UNİVERSİTE BİTİRMİŞ BİR DE ÜSTÜNE MASTER YAPMIŞ BİR DİZİ OYUNCUSUNUN böyle bir durumda ne yapacağını bilmeyip bize danışmasını görünce, kayınvalidenin seni aşağılamasını haklı buluyorum kusura bakma ama

O zaman konunuzu kapatmanız gerekecek
Çünkü kimse söylediklerinize itibar etmeyecek,bu çok açık

fikir istiyorsan bu vasıflarınla (2 üni master Türkiye tarafından tanınan dizi oyuncusu) kimse sana nişanlının peşinden koş kaynananı idare et demeyecek keyfine bak diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…