• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne, gezmeye vs gidiyor musunuz ?

Acil durum degilse bu aralar gitmeyin. Daralan daralsin. Insanlar positif olduklarini bildikleri halde ortada geziyorlar.

Acil durum degilse bu aralar gitmeyin. Daralan daralsin. Insanlar positif olduklarini bildikleri halde ortada geziyorlar.
%90 pozitif hastayı test sonucu cıkana kadar evinde izole olması için gönderdik. (Semptomları ağır değildi pozitif çıksa bile evde tedavi olacaktı)
Sabah nöbet çıkışı manavda gördüm. Maskesiz elmaları mıncıklıyordu. Beni görünce kaçtı 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

%90 pozitif hastayı test sonucu cıkana kadar evinde izole olması için gönderdik. (Semptomları ağır değildi pozitif çıksa bile evde tedavi olacaktı)
Sabah nöbet çıkışı manavda gördüm. Maskesiz elmaları mıncıklıyordu. Beni görünce kaçtı 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Benim esimin yanina biri pozitif olan cocugu getirmis. Cocukta belirtiler de var. Giriste test yapildigini söylememisler. "Belki test yalnistir diye geldik" demis annesi. 🧏‍♀️🧏‍♀️ Virus degil akil testi cidden corona

Benim esimin yanina biri pozitif olan cocugu getirmis. Cocukta belirtiler de var. Giriste test yapildigini söylememisler. "Belki test yalnistir diye geldik" demis annesi. 🧏‍♀🧏‍♀ Virus degil akil testi cidden corona
Ahahahahahaahhahaha şey geldi aklıma trafik kazası vardı çok yoğun koridor, bi kadın çocuğu getirmiş yüksek sesle benim gocam postifff oglan ile ben de bi görünelim dedik diye konuşuyor. Maskeyi triyaj da vermişler içeri girer girmez çıkarmış maskesiz bagırıyor :D 5 sn icinde bütün hastalar saddam gibi saklandı. :D :D biri de kadını tartaklamak için peşinden koştu :D corona günlüğü yazcam ilerde torunlarıma okuturum.

Merhaba hanımlar. Sanırım benim bu virüs belası yüzünden psikolojim bozuldu😀 dışarıya adım atamıyorum sanki çıktığım an beni bulacakmış gibi. Çok yakın bir arkadaşımın düğünü var gelemeyeceğimi belirttim sanırım darıldı bana. Haftaya kuzenimin var ona da gitmek istemiyorum bu arada bulunduğum şehirde de vakalar hiç olmadığı kadar çok. Kendi ailemde de var ama çok şükür evde geçiriyorlar. 6sında sınavım var sene boyunca ona hazırlandım bir şey olursa bütün emeklerim gitsin istemiyorum 😔 abartıyor muyum sizce ? Sakınan göze de çöp batar ama Bilemiyorum 🙁 insanların darılmasını da istemiyorum.
Valla geçende bir kınaya gittim salon bomboştu bir şükür ettim annemler harici çok biryere gitmedim birkaç kez ama vakalar çoğaldı gitmem artık hiç en kötü açık hava yoksa işimiz yaş.

Merhaba hanımlar. Sanırım benim bu virüs belası yüzünden psikolojim bozuldu😀 dışarıya adım atamıyorum sanki çıktığım an beni bulacakmış gibi. Çok yakın bir arkadaşımın düğünü var gelemeyeceğimi belirttim sanırım darıldı bana. Haftaya kuzenimin var ona da gitmek istemiyorum bu arada bulunduğum şehirde de vakalar hiç olmadığı kadar çok. Kendi ailemde de var ama çok şükür evde geçiriyorlar. 6sında sınavım var sene boyunca ona hazırlandım bir şey olursa bütün emeklerim gitsin istemiyorum 😔 abartıyor muyum sizce ? Sakınan göze de çöp batar ama Bilemiyorum 🙁 insanların darılmasını da istemiyorum.
Darilan darilsin ben de gitmiyorum gezmiyorum. Lojmanda oturuyorum sadece parka bahçeye çıkıyorum. Bebeğimi salıncağa bindireceksem önce siliyorum sonra bindiriyorum. Açıkçası belli bir yaşa gelince insan darilani vs o kadar obemsemiyo. Etrafında sadece beni anlayan kalbimi bilenler olsun istiyo ndigerleri de yavaşça hayatımdan kayıp gidiyo. Bu demek değil ki kimse için çaba sarf etmiyorum. İyi niyetinden emin olduğum insanların hayatımdan çıkmaması için çabalarım ama alınmaya gucenmeye naza niyaca çok gelemem

Ahahahahahaahhahaha şey geldi aklıma trafik kazası vardı çok yoğun koridor, bi kadın çocuğu getirmiş yüksek sesle benim gocam postifff oglan ile ben de bi görünelim dedik diye konuşuyor. Maskeyi triyaj da vermişler içeri girer girmez çıkarmış maskesiz bagırıyor :KK70: 5 sn icinde bütün hastalar saddam gibi saklandı. :KK70: :KK70: biri de kadını tartaklamak için peşinden koştu :KK70: corona günlüğü yazcam ilerde torunlarıma okuturum.

Inanamiyorum demek isterdim ama maalesef inaniyorum

Düğün kına nisan avm cenaze vs vs gitmiyorum. Markete pazara çok erken saatte ve hafta ici gidiyorum çok tenha oluyor çünkü o saatlerde. Çocuklarımı gezdirmeye hafta ici çıkarıyorum kalabalık olmuyor. Kim ne derse desin Allah korusun hastalık kaparsak tek başımıza çekeceğiz kimsenin darilmasi o yüzden umrumda değil

Düğün yapan arkadaşım , akrabam olmadı ama sosyal hayatıma devam ediyorum. Cafeye, restorana gidiyorum arkadaşlarımla.

Dugune hiç gitmedim. Ailemi Ocak ayından beri görmedim, farkli sehirlerdeyiz zaten. 😔 Kismet olursa yakında gorusecegiz.

Biz her hafta sonunu gezmede geciren insandik artik çok az cikiyoruz o da acik havaya...

Ben hiçbirşeye katılmadım. Kuzenimin nişanına katılacağım. Teknede olacak oynamak yok, takı töreni yok, sarılmak yok. Yani benim için yok. Maskemi çıkarmacağım . Korkuyorum. Allah sonumu hayır etsin.

Mart'tan Haziran ayi'na kadar ailem dahil kimseyle görüşmedim, evden sadece doktor kontrollerim icin ciktim. Baktım ki seyrim depresyona doğru ilerliyor, annem ve babamla haftada bir görüşmeye başladım. Düğün, kına, cenaze, ev gezmesine vs gitmiyorum. Market ihtiyacını genelde eşim hallediyor ama bazen ben de gidiyorum. Açık havada yürüyüş, piknik vs yaptık. Hastaneye kontrollere gittiğim günler sabah erken saatleri tercih ediyorum, dönüşte annemle sakin bir yerde açık hava olmak koşulu ile çay veya kahve içip eve dönüyoruz iyi geliyor. Birkaç defa dışarıdan yemek söyledik, 2 kez de dışarıda yemek yedim. Dışarıda maske, mesafe ve el hijyenime de son derece dikkat ediyorum ama kimsenin olmadığı yeşil alanlarda maskeyi çıkarıp rahatça nefes almayı da ihmal etmiyorum.
İlk zamanlar eve giren herşeyi deli gibi yikiyordum ancak onu azalttım. Bozulacak bir ürün degilse aldikarimi 1 gün bekletip yerleştiriyorum.

Hafta sonu kuzenimin düğünü var ne yapacağım bilmiyorum:((
Gitmek istiyorum ama çok riskli

Ahahahahahaahhahaha şey geldi aklıma trafik kazası vardı çok yoğun koridor, bi kadın çocuğu getirmiş yüksek sesle benim gocam postifff oglan ile ben de bi görünelim dedik diye konuşuyor. Maskeyi triyaj da vermişler içeri girer girmez çıkarmış maskesiz bagırıyor :D 5 sn icinde bütün hastalar saddam gibi saklandı. :D :D biri de kadını tartaklamak için peşinden koştu :D corona günlüğü yazcam ilerde torunlarıma okuturum.
Ay ne güldüm yaaa😆Allah'ta seni güldürsün

Hiçbir yere gitmiyorum. Geçen hafta mecburen dişçiye gittim. Bir de markete gidiyorum tek gezmemiz o, onu bile yanlış yapıyoruz 3 yaşındaki oğlumla gidiyorum ama o da olmasa sürekli evdeyiz tek eğlencesi bim e gitmek cocugimun

Ev kuşuyuz biz. Hele de dün burdaki hastanede 25 30 çocuk yattığını duyduğumdan beri gölgemden korkuyorum.

Asıl şu dönemde gezip tozabilen düğün yapanlar tuhaf. Geçenlerde düğün sahipleri korona olmuşlar düğüne kimse gelmez diye kimseye söylememişler herkese bulaşmış. Küsen sonsuza kadar küssün gitmem asla

Ben gittim,ailemin yazligina. Plaja maskeyle inerek, bir kac saat denizen aciklama yuzerek. Gecenlerde de cok yakin arkadasim dugunune gittim, hatta gergindim bunun icin ama inanilmaz bir sekilde herkes maskeli birbirinden uzakti. Kimse maskesini bit an bike cikarmadim kimse birbirinden gereksiz sokulmadi. Ise de gidiyorum, maskeyle odama giriyorum kimseye pek yakinlasmiyorum. Artik daha sik markete gidiyorum maskeyle yasamaya alistim ilk bastaki o panik halimi kontrollu bir sekilde sosyal ortamlara girmek aldi. 4 at evde kapali kaldiktan sonr Benim icin iyi oldu. Etrafimdaki herkeste dikkat ettigi icin sosyallesirken sikinti yasamadim.

Düğün vs gibi toplu yerlere gitmiyorum ama psikoojik olarak çok yıprrandık. Maske dezenfektan alıp en azından yürümeye dolaşmaya çıkıyorum.

Back
X