- 7 Nisan 2016
- 1.458
- 2.723
- 133
- 43
Düğüne gitmedim daha doğrusu davet edilmedim
edimsel de gitmezdim .Avm ye gitmedim gitmem .
Markete de 1 hazirandan sonra gittim ilk gittiğimde ağlayacaktım deli gibiydim markette alacaklarımı bile unutup alamadım bi kısmını.
Martta hazirana kadar tam izoleydik eşim çalıştı ama hep .
Sonra dedim bu böyle olmayacak yavaştan alışmak lazım yoksa ruh sağlığı gidiyor .
Ailemle görüştüm ama öpme sarılma yok evdeysek camlar açık mesafeye dikkat edelim dedik ama pek başaramadık.
Bi kaç kez arkadaşlarla bile buluştum.
Ama açık hava da site bahçesinde mesafeli kahve içtik.
Kuaföre bile gittim maskeli dezenfektanlı.
Onun dışında çocukları hergun açık havaya site içine çıkarıyorum arkadaşlarıyla oynuyor mecburen .
Artık markete ailecek gidebiliyoruz .
Son 1 aydır dışardan yemek te yedik
Tam vaka iyice azalsın da ön dişlerimi yaptırayım diye cesaret bulmuşken yine arttı seneye yaza artik
Bundan öte gidemedim .Ama önlemini alarak yavaştan hayata karışmak lazım diye düşünüyorum .Kafeye falan gitmem ama
Pazartesi okul başlıyor seminere gideceğim
Bahçede çay kahve içmek bile iyi gelecek .
Artık bitsin şu illet de normal hayata dönelim insallah
Markete de 1 hazirandan sonra gittim ilk gittiğimde ağlayacaktım deli gibiydim markette alacaklarımı bile unutup alamadım bi kısmını.
Martta hazirana kadar tam izoleydik eşim çalıştı ama hep .
Sonra dedim bu böyle olmayacak yavaştan alışmak lazım yoksa ruh sağlığı gidiyor .
Ailemle görüştüm ama öpme sarılma yok evdeysek camlar açık mesafeye dikkat edelim dedik ama pek başaramadık.
Bi kaç kez arkadaşlarla bile buluştum.
Ama açık hava da site bahçesinde mesafeli kahve içtik.
Kuaföre bile gittim maskeli dezenfektanlı.
Onun dışında çocukları hergun açık havaya site içine çıkarıyorum arkadaşlarıyla oynuyor mecburen .
Artık markete ailecek gidebiliyoruz .
Son 1 aydır dışardan yemek te yedik
Tam vaka iyice azalsın da ön dişlerimi yaptırayım diye cesaret bulmuşken yine arttı seneye yaza artik
Bundan öte gidemedim .Ama önlemini alarak yavaştan hayata karışmak lazım diye düşünüyorum .Kafeye falan gitmem ama
Pazartesi okul başlıyor seminere gideceğim
Bahçede çay kahve içmek bile iyi gelecek .
Artık bitsin şu illet de normal hayata dönelim insallah