• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne, gezmeye vs gidiyor musunuz ?

Düğüne gitmedim daha doğrusu davet edilmedim 😊edimsel de gitmezdim .Avm ye gitmedim gitmem .
Markete de 1 hazirandan sonra gittim ilk gittiğimde ağlayacaktım deli gibiydim markette alacaklarımı bile unutup alamadım bi kısmını.
Martta hazirana kadar tam izoleydik eşim çalıştı ama hep .
Sonra dedim bu böyle olmayacak yavaştan alışmak lazım yoksa ruh sağlığı gidiyor .
Ailemle görüştüm ama öpme sarılma yok evdeysek camlar açık mesafeye dikkat edelim dedik ama pek başaramadık.
Bi kaç kez arkadaşlarla bile buluştum.
Ama açık hava da site bahçesinde mesafeli kahve içtik.
Kuaföre bile gittim maskeli dezenfektanlı.
Onun dışında çocukları hergun açık havaya site içine çıkarıyorum arkadaşlarıyla oynuyor mecburen .
Artık markete ailecek gidebiliyoruz .
Son 1 aydır dışardan yemek te yedik😊
Tam vaka iyice azalsın da ön dişlerimi yaptırayım diye cesaret bulmuşken yine arttı seneye yaza artik 😊
Bundan öte gidemedim .Ama önlemini alarak yavaştan hayata karışmak lazım diye düşünüyorum .Kafeye falan gitmem ama
Pazartesi okul başlıyor seminere gideceğim
Bahçede çay kahve içmek bile iyi gelecek .
Artık bitsin şu illet de normal hayata dönelim insallah

Konudan bağımsız olacak ama, kargo alırken eldiven maske kullandığınız için kargocunun tuhaf bakışlarına maruz kalıyor musunuz? Kendimi öyle kötü hissettiriyorlar ki. Zaten kargocuların hiçbirinde mümkün değil maske yok, ben maskeli eldivenli açıyorum diye kapıyı ne yapıyor bu deli der gibi tuhaf tuhaf süzüyorlar. Resmen kargoları utana sıkıla alıyorum hatalı olan benmişim gibi.

Yok sanmiyorum, acikcasi hic dikkat etmedim nasil tepki verdiklerini. Bugun gelen maskeliydi kameradan gordugum icin net hatirliyorum, bazisi pandemi oncesinde de eldiven takiyordu, karton ve koliler sert oldugundan calisma ekipmani gibi olan bazisi hala onlardan takiyor.

Sınava ben de gireceğim. Aksilik bu hafta hastalandım covid korkusundan tutuştum resmen allahtan değilmişim ama şu andan itibaren dışarı adım atmam.

Merhaba hanımlar. Sanırım benim bu virüs belası yüzünden psikolojim bozuldu😀 dışarıya adım atamıyorum sanki çıktığım an beni bulacakmış gibi. Çok yakın bir arkadaşımın düğünü var gelemeyeceğimi belirttim sanırım darıldı bana. Haftaya kuzenimin var ona da gitmek istemiyorum bu arada bulunduğum şehirde de vakalar hiç olmadığı kadar çok. Kendi ailemde de var ama çok şükür evde geçiriyorlar. 6sında sınavım var sene boyunca ona hazırlandım bir şey olursa bütün emeklerim gitsin istemiyorum 😔 abartıyor muyum sizce ? Sakınan göze de çöp batar ama Bilemiyorum 🙁 insanların darılmasını da istemiyorum.

Mart Nisan Mayıs aylarında eşim de evde olduğu için herkes gibi sıkı karantinada yaşadık
Haziran'da biraz gevsedik
Temmuzda eşim ise başladı, kendisi turizm sektöründe çalışır O günden sonra biz tamamen saldık Ha maskesiz çıkmıyoruz tabi ama açık havada da takmıyoruz açıkçası Geçen bayram bayram gezmelerini de yaptık Geçen hafta da düğün yaptık Pazartesi ben de işbaşı yapıyorum Yani biz o normalleşmeye çoktan girdik
Ama artan vaka sayıları ile annemle babamı biraz daha eve tıkmayi düşünüyorum Babam bütün gün dışarda çünkü

Dışarda adım atılacak hal yok ama bakıyorsun market poşetinden, oradan buradan eve giriyor, dışarı çıkmayan da virüs kapıyor. Bilmiyorum ki ne olacak :110:

Her gün Kızılay'a dershaneye gidip geliyorum.toplu taşıma kullanıyorum Ankara'dayim. Ama temastan nefret eden bir insanım belki ondan bulasmamistir bu zamana kadar. Aldigim bir önlem yok. Ben dershane var diye gidiyorum ama o kalabalığı görünce virüs nasıl yayılıyor şaşırmıyorum bir de kimse maskeli değil.

Kimse anlamak istemiyor valla darılırsa darıldsın.. Sizin hayatınız daha önemli

Bence düğüne filan gitmeyin zaten. Burası baştan beri virüs az denilen bir yerdi ama 2 hafta önce kaynım evlendi şu anda düğünün yarısı virüslü kalanlar da karantinada.

Merhaba hanımlar. Sanırım benim bu virüs belası yüzünden psikolojim boGecenzuldu😀 dışarıya adım atamıyorum sanki çıktığım an beni bulacakmış gibi. Çok yakın bir arkadaşımın düğünü var gelemeyeceğimi belirttim sanırım darıldı bana. Haftaya kuzenimin var ona da gitmek istemiyorum bu arada bulunduğum şehirde de vakalar hiç olmadığı kadar çok. Kendi ailemde de var ama çok şükür evde geçiriyorlar. 6sında sınavım var sene boyunca ona hazırlandım bir şey olursa bütün emeklerim gitsin istemiyorum 😔 abartıyor muyum sizce ? Sakınan göze de çöp batar ama Bilemiyorum 🙁 insanların darılmasını da istemiyorum.
Ikı hafta önce kardeşimin düğünü vardı çıktım mecburen maske takarak ınsanlardan uzak durarak çocuklarımıda evde bıraktım götürmedim çok şükür bıseyımız yok ve düğün kır düğünüydü. Dıkkat edebılırısnız eğer gıdeceksenızde.

Dugun ya da insanların kalabalık şekilde bir araya geldiği hicbir organizasyona gitmiyorum. Gezme ise şöyle bulunduğum yerde yeşillik açık alan çok fazla. Şehre de epey uzak yerler buralar. Oralara gidiyoruz kahvemi kamp sandalyemi alıyorum oglum koşup oynuyor kendince ben de oksijen alıyorum çünkü hiç çıkmasam anksiyete krizlerim tetikleniyor. Sürekli kafada bir şeyler kuruyorum

Açık havada geziyorum. Yemek yiyeceksem (ki iki kere yemeğe çıktım marttan beri) dışarıda yeri olan ve sosyal mesafeye uygun mekanları seçiyorum. Kapalı salon düğününe gitmiyorum. Açık havada düğün olursa, yakın biriyse düşünülebilir.

Merhaba hanımlar. Sanırım benim bu virüs belası yüzünden psikolojim bozuldu😀 dışarıya adım atamıyorum sanki çıktığım an beni bulacakmış gibi. Çok yakın bir arkadaşımın düğünü var gelemeyeceğimi belirttim sanırım darıldı bana. Haftaya kuzenimin var ona da gitmek istemiyorum bu arada bulunduğum şehirde de vakalar hiç olmadığı kadar çok. Kendi ailemde de var ama çok şükür evde geçiriyorlar. 6sında sınavım var sene boyunca ona hazırlandım bir şey olursa bütün emeklerim gitsin istemiyorum 😔 abartıyor muyum sizce ? Sakınan göze de çöp batar ama Bilemiyorum 🙁 insanların darılmasını da istemiyorum.
Sizi ayakta alkışlıyorum. :KK9:

Hayır düğüne, ev ziyaretine gitmedik gitmiyoruz. Eşim dışında hiç kimseyle açık havada bile görüşmüyorum. Eşim de görüşmüyor. Memleketine bile gitmedik. Ailesini 1 yıldır görmüyor. Bizim bulunduğumuz ilden abi ve ablası araç ile geçti, kusura bakmayın misafir kabul etmiyoruz dedik. Salgın bitsin buyrun gelin dedik. Bu arada 5,5 aylık bebeğim var. Benşm anne ve babam dışında kimse görmedi, onlar da salgın öncesi bizim evdelerdi. Hala biz deler. Memlekete yollamadık.Eşim ve ben aracımızla tuvalet molası bile vermeden anne ve babamın memleketteki evine gidip, kombinin suyunu boşalttık, çiçekleri hallettik. Çünkü kışın da sürecek gibi bu durum. Hatta gece ışıkları bile yakmadık. Çünkü teyzemler, kuzenlerim falan orada. Işığı görüpte geldiğimizi anlamasınlar diye. Bebeğimi kimseler göremedi. Facebooktan da sık sık özellikle bayramlar öncesi paylaşım yaptım. Bu bayram kapalıyız, salgın bitince bekleriz diye. Dolayısıyla 6 aydır eşim, anne, babam dışında yani bizim ev halkı dışında muhattap olduğumuz kimse yok.

On gün sonra iki kuzenimin peş peşe kına geceleri ve düğünleri var. Biri kır düğünü açık hava. Dedim ki ona geleyim uzak bir yerde otururum ama kapalı yerlerdeki kına gecelerine gelmeyeyim. Ne nankörlüğüm kaldı ne pimpirikli oluşum. Herkes geliyormuş da benim canım çok kıymetliymiş.

Sonuç şu an bana küsmüş kuzenler ve gitsem mi diye düşünen ben. Hiç istemiyorum gitmeyi ama kardeşim gibi ikisi de. En son kapıdan mutluluk dileyip dönmeye karar verdim başarabilirsem. Akrabalarım geri zekalı ne yazık ki.

Biz daha cok kalabalik olmayan acik havada yuruyuse falan cikiyoruz.maskemiz surekli yuzumuzde.yanimizda kolonya falan surekli surunuyoruz.ama hava cok sicak son gunlerde hic cikmadik.onun disinda yalnizca market alisverisi icin cikiyoruz.dugune gitmem.zaten altin cok yukselmis:))isteyen darilsin isteyen kussun.umrumda degil.bu hastaliga bir care bulunana kadar boyle yapicam.

Dugunlere gitmiyorum.ev toplantilarina gitmiyorum. Acik havada buluşmalara gidiyorum.

Back
X