Düğüne gidememe problemi

Bu şımarıklılıktan başka bir şey değil.
Elbette hepimiz yakın arkadaşlarımız yanımızda olsun isteriz ama yeri geliyor kardeşlerim bile vakti ayarlanamadıpı içim düğüne katılımı mümkün olmayabilir.
Ki keyfi gitmiyorsunuz. Onun da hali hazırda düğün tarihi yok ortada.
Böyle gereksiz bir şekilde suçlu hissettirmesi bencil bir arkadaş olduğu izlenimini verdi.

Vay arkadaş ya ben hiç şöyle şımarık insanlardan olamadım.Aksine senin gibi karşı taraf için ödün vermeye çalışan taraf oldum.Ondan kıymetim bilinmedi galiba bir çok arkadaşlığımda.
Allah aşkına elinde bile olmayan sebepten ötürü kendine bunu dert etme.Çevrendekiler içinde böyle tavizler vermeyi bırak.Üstüne düşünüp dert ettiğine değmez.

Şöyle mesela benimle bi arkadaşım daha gelecek eğitime. Onun abisi de evleniyor. Hatta ailesi yaz sonu düşünüyormış. Evet dersler eylülde başlıyor ama karantinada kalacağımız için ağustosun ortasında orda olmamız lazım. Sırf bu yüzden onun için yaz başında düğünü yapmaya çalışacakmış. Tabi bi aile kadar yakın olamayız ama böyle bi şeyi benim için yapmasını isterdim. Ama diyemezsin ki işte.

Yaa kıyamam.
Çok tatlı birisiniz bence.
Ben arkadasiniz olsam bu teklifinize olmaz yetistiremem, o vakitte istemiyorum diyecegime yerin dibine girerim daha iyi.
Cunku teklif etmissiniz zaten
Bu bile ne kadar onem verdiginizi gormesi icin yeterli

Keyfi bir durum olmamasinin yanisira bundan da onemlisi bence yaninda olma isteginizi gayet net belli etmissiniz guzel guzel
Tek bir olayla asip kesmemek icin arkadasiniz su an biraz leyla sanirim diyecegim cunku tavrini begenmedim

Basarilar dilerim akademik hayatiniz icin de :)

benimde benzer bir derdim var. Düğünüme gelen bir arkadaşımın düğün tarihinde yurtdışına gideceğim. Eşimin ülkesinde resmi bir tatil ve kutlama olacağı için. Ben ve eşim düğün öncesi arkadaşlarımızı yemeğe çıkarıp kutlamak istiyoruz. Hediyesini verip kusurubakmayın demeyi. Çok çok yakın arkadaşım değil ama gidemeyeceğim için kötü hissediyorum kendimi çünkü bizim gidiş tarihimiz ertelenebilir ama eşim kutlamalar için orada olmak istiyor.

Sizin nedeniniz çok çok geçerli bir neden. Sizde belki sürpriz bir parti ayarlayıp kutlayabillirsiniz. Genelde en yakın arkadaşlar bekarlığa vedayı ayarlar mesela. Gitmeden o tarz bir organizasyon ayarlarsınız eğlenirsiniz beraber hediyesinide verirsiniz

Eğitiminiz için o tarihte gideceksiniz diye trip atıyorsa arkadaşınız sizde o tarihte düğün yapacağı için trip atın arkadaşınıza. Sizin yanınızda olmanızı çok arzu ediyorsa düğün tarihini öne çeksin ki daha ortada bir tarih bile yokmuş. Bence o tarihte yanınızda olamayacağınız için trip atmıyor siz eğitim için yurtdışına gideceğiniz için trip atıyor

Yaa kıyamam.
Çok tatlı birisiniz bence.
Ben arkadasiniz olsam bu teklifinize olmaz yetistiremem, o vakitte istemiyorum diyecegime yerin dibine girerim daha iyi.
Cunku teklif etmissiniz zaten
Bu bile ne kadar onem verdiginizi gormesi icin yeterli

Keyfi bir durum olmamasinin yanisira bundan da onemlisi bence yaninda olma isteginizi gayet net belli etmissiniz guzel guzel
Tek bir olayla asip kesmemek icin arkadasiniz su an biraz leyla sanirim diyecegim cunku tavrini begenmedim

Basarilar dilerim akademik hayatiniz icin de :)
Çok çok teşekkür ederim 🥺💐

Keyfi gidiyor da olabılırsın yani onun daha tarihi belli degilmis ki seni cok sevıyorsa o da sana göre ayarlasın tarihi neden senden beklıyor fedakarlık yapmanı
En yakını olarak yanında istiyor beni. Ben de yanında isterim olmak. O kadar hayalimiz vardı. Belki gidişata göre daha erken yapacak düğünü. Onun hiç belli değil.

Eğitiminiz için o tarihte gideceksiniz diye trip atıyorsa arkadaşınız sizde o tarihte düğün yapacağı için trip atın arkadaşınıza. Sizin yanınızda olmanızı çok arzu ediyorsa düğün tarihini öne çeksin ki daha ortada bir tarih bile yokmuş. Bence o tarihte yanınızda olamayacağınız için trip atmıyor siz eğitim için yurtdışına gideceğiniz için trip atıyor
Yok yok kesinlikle onun için trip attığını düşünmüyorum. Bu okul tarihleri belli değilken bana sakın eylülde gitme demişti. Ama elimde olan bir şey yok. Sonbahar dönemi tarihleri bu şekilde. Belki daha erken yapmak isteyecek zaman ilerledikçe . Boşu boşuna ikimizi de üzdü. Gerçekten başıma ağrıyor giriyor.

benimde benzer bir derdim var. Düğünüme gelen bir arkadaşımın düğün tarihinde yurtdışına gideceğim. Eşimin ülkesinde resmi bir tatil ve kutlama olacağı için. Ben ve eşim düğün öncesi arkadaşlarımızı yemeğe çıkarıp kutlamak istiyoruz. Hediyesini verip kusurubakmayın demeyi. Çok çok yakın arkadaşım değil ama gidemeyeceğim için kötü hissediyorum kendimi çünkü bizim gidiş tarihimiz ertelenebilir ama eşim kutlamalar için orada olmak istiyor.

Sizin nedeniniz çok çok geçerli bir neden. Sizde belki sürpriz bir parti ayarlayıp kutlayabillirsiniz. Genelde en yakın arkadaşlar bekarlığa vedayı ayarlar mesela. Gitmeden o tarz bir organizasyon ayarlarsınız eğlenirsiniz beraber hediyesinide verirsiniz
ay ne güzel düşündünüz valla. Gitmeden önce ki hala arkadaş kalmış olursak bunu yapacağım. Çok teşekkür ederim ama sizinki de geçerli bir sebep bence.

Çok çok teşekkür ederim 🥺💐

Belki düğünden önce nikahı olur
Ve hatta şahidi siz olursunuz, çok tatlı bir anınız olur

Ama hep böyle biriyse bilemem
Çünkü burada siz de onun desteğini bekliyor olabilirsiniz
Evet düğün de bir kere yapılıyor ve arkadaş desteği gerçekten bekleniyor ama siz de belki eğitim hayatınızın en desteklenesi kavşağındasınız

Ben sizin adınıza mutlu olmayı da mutlulukları arasına sığdırmasını isterdim şahsen

Belki düğünden önce nikahı olur
Ve hatta şahidi siz olursunuz, çok tatlı bir anınız olur

Ama hep böyle biriyse bilemem
Çünkü burada siz de onun desteğini bekliyor olabilirsiniz
Evet düğün de bir kere yapılıyor ve arkadaş desteği gerçekten bekleniyor ama siz de belki eğitim hayatınızın en desteklenesi kavşağındasınız

Ben sizin adınıza mutlu olmasını da mutlulukları arasına sığdırmasını isterdim şahsen
Çok isterim zaten bir sürü hayalimiz vardı. Bakalım inşallah konuşup halledebiliriz. Ben de isterdim.

Boşuna canını sıkıyorsun.Bu şımarık ergen evlendikten sonra ilk iş seni hayatından çıkarır.Bahane olarakta senin bekar olmanı,paylaşımların azaldığını vs ima eder.

Bosver sen eğitimine odaklan.emin ol bu yaşlarda yakın arkadaşlık ettiğin can dostum dediğin insanlarla ilerleyen yıllarda gorusmuyosun bile.istisnalar hariç tabiki .

Back
X