- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
- Konu Sahibi Vera_mihrima
-
ya kızlar bi fikir verin arada kaldım.
eşim eskiden biryle ewlencekmiş aileler vazgeçmiş ve olmamış bi yıl görüşmüşler çok istemişler ama aileler yüznden olmamış. şmdi bu kızn yakın bi tanıdğı eşimnde yakın bi tanıdğı düğnleri olcak. akrabalar . eşim gdelim diyor ama bn hazr mıyım bilmiyorm o kızla karşılaşınca eşim ne hisseder bilmiyorum korkuyorum açıkcası. yada bn aptal gbi mi görünürüm? eşim akraba oldğu içn gtmesi lazm sizce bende gideyim misiz gidermiydinz. kızı hç görmedim görünce tanımam ama o beni tanır. çok mu süsleneyim yada off bilemedim ki
Gidin tabi, abartmaya gerek yok uzaktan akrabaların düğününde ne giyiyorsanız orada da onu giyin.
Bak işte şu kızdı şu kızdı diyecek olan olursa el çantanızı hazır tutum ağzının ortasına çarparsınız.
Eşini tek gönderme olmuş bitmiş bir olay asıl gitmezsen saçma olurya kızlar bi fikir verin arada kaldım.
eşim eskiden biryle ewlencekmiş aileler vazgeçmiş ve olmamış bi yıl görüşmüşler çok istemişler ama aileler yüznden olmamış. şmdi bu kızn yakın bi tanıdğı eşimnde yakın bi tanıdğı düğnleri olcak. akrabalar . eşim gdelim diyor ama bn hazr mıyım bilmiyorm o kızla karşılaşınca eşim ne hisseder bilmiyorum korkuyorum açıkcası. yada bn aptal gbi mi görünürüm? eşim akraba oldğu içn gtmesi lazm sizce bende gideyim misiz gidermiydinz. kızı hç görmedim görünce tanımam ama o beni tanır. çok mu süsleneyim yada off bilemedim ki
Ya bence eşi gitmeyelim istersen demeli vera_mihrimahı huzursuz görünceeşim beni seviyosa o uzak akrabayı çok fazla önemsemez benim üzülmemem için bi bahane yaratır götürmezdi gitmeseniz olmazmı acaba sonuçta o akraba olmasada olur sanırım
yani bisürü bahane var sonuçta eşinin gitmeyelim demesi lazım sonuçta ben eski sevgilim kiminle nezaman evlenirse evlensin düğününe gitmemYa bence eşi gitmeyelim istersen demeli vera_mihrimahı huzursuz görünce
Çünkü doğrusu oymuş gibi geliyor,benzer bir durum oldu bi tanıdığımızda ikisi de gitmediler banada en doğrusu o geliyor açıkçası
Ya bence eşi gitmeyelim istersen demeli vera_mihrimahı huzursuz görünce
Çünkü doğrusu oymuş gibi geliyor,benzer bir durum oldu bi tanıdığımızda ikisi de gitmediler banada en doğrusu o geliyor açıkçası
hayııır o kızın düğünü deil onun düğünü olsa konusu bile açılmaz.. eşimide göndermem gitmemde. sadece bi akraba düğünü ama o kızda gelcek kesinyani bisürü bahane var sonuçta eşinin gitmeyelim demesi lazım sonuçta ben eski sevgilim kiminle nezaman evlenirse evlensin düğününe gitmem
eşim bn gtcem sen gtmesen bile diyor.. bazılaryla karşılaşmk istemiyorm dedm kimle dedi bnde söyledm. onlara neki senden bırak onlar rahatsz olup gelmesnler dedi. aslnda eşeğin aklına karpuz kabuğu soktm keşke hiç aklına düşürmeseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?