düğüne gideyim mi

Vera_mihrima

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
2.091
1.541
83
ya kızlar bi fikir verin arada kaldım.
eşim eskiden biryle ewlencekmiş aileler vazgeçmiş ve olmamış bi yıl görüşmüşler çok istemişler ama aileler yüznden olmamış. şmdi bu kızn yakın bi tanıdğı eşimnde yakın bi tanıdğı düğnleri olcak. akrabalar . eşim gdelim diyor ama bn hazr mıyım bilmiyorm o kızla karşılaşınca eşim ne hisseder bilmiyorum korkuyorum açıkcası. yada bn aptal gbi mi görünürüm? eşim akraba oldğu içn gtmesi lazm sizce bende gideyim mi siz gidermiydinz. kızı hç görmedim görünce tanımam ama o beni tanır. çok mu süsleneyim yada off bilemedim ki

Gidersen kendine ne kadar güvendiğini ortaya koymuş olursun . Sade ve şık giyin , sürekli tatlı bir tebessüm kendinden emin bir dik duruş tamamdır. Kızı görünce kaşını gözünü yamultma aksine yüzünde tatlı bir tebessüm olsun daha çok etki yaratırsın. Diğer türlü davranırsan ((kıskanç , özgüvensiz ) silik biri gibi algılanırsın...

Git tabii ki. Gayet şık giyin. Sade ama hoş bir makyaj yap. Gir eşinin koluna, tatli tatlı tebessüm et. Dans edin mesela birlikte. Birisi söyle böyle derse geçmişe mazi derler de kapat ağızlarını. Sakın yüzün düşmesin, modun düşmesin. Özgüven en etkili silahtir unutma;-)

Esiniz gidecekse mutlaka siz de gidin.
Bir şey olacak degil bu saatten sonra, ama arkanizdan kocasini yalniz bırakmış diyebilirler. Gerek yok.

Git tabikide.
Neden bu kadar sorun yaptın ki, özgüvensiz gibi geldin yazdıklarını okuyunca.
Normalde nasıl giyineceksen öyle giyin, çok süslenmene gerek yok.
Ek olarak; siz artık evlisiniz yani bunu eşine yansıtma, gözün sürekli kızda olmasın, suratın düşmesin ama çokta yapmacık gülme.
Yani o kız yokmuş gibi davran kendin gibi.

Eşini tek gönderme olmuş bitmiş bir olay asıl gitmezsen saçma olur

kızlar bunun özgüvenle güzellikle alakası yokki güzellik zaten görecelidir eşide bişeyler hissedecektir sevdiyse hazmetmek tek olay birlikte kurulan hayaller tek tek gelecektir önüne yapılabiliyosa gitmemek hayırlıdır ama illa gidilecekse sabır sabır çokta abartma bence eşinle göz temasını kaçırma sürekli oyala eşini kafasını karıştır aklına mazi gelmesin :)

eşim beni seviyosa o uzak akrabayı çok fazla önemsemez benim üzülmemem için bi bahane yaratır götürmezdi gitmeseniz olmazmı acaba sonuçta o akraba olmasada olur sanırım

eşim beni seviyosa o uzak akrabayı çok fazla önemsemez benim üzülmemem için bi bahane yaratır götürmezdi gitmeseniz olmazmı acaba sonuçta o akraba olmasada olur sanırım
Ya bence eşi gitmeyelim istersen demeli vera_mihrimahı huzursuz görünce
Çünkü doğrusu oymuş gibi geliyor,benzer bir durum oldu bi tanıdığımızda ikisi de gitmediler banada en doğrusu o geliyor açıkçası

yani bisürü bahane var sonuçta eşinin gitmeyelim demesi lazım sonuçta ben eski sevgilim kiminle nezaman evlenirse evlensin düğününe gitmem

eşim bn gtcem sen gtmesen bile diyor.. bazılaryla karşılaşmk istemiyorm dedm kimle dedi bnde söyledm. onlara neki senden bırak onlar rahatsz olup gelmesnler dedi. aslnda eşeğin aklına karpuz kabuğu soktm keşke hiç aklına düşürmeseydim

yani bisürü bahane var sonuçta eşinin gitmeyelim demesi lazım sonuçta ben eski sevgilim kiminle nezaman evlenirse evlensin düğününe gitmem
hayııır o kızın düğünü deil onun düğünü olsa konusu bile açılmaz.. eşimide göndermem gitmemde. sadece bi akraba düğünü ama o kızda gelcek kesin

Beraber gidecekmişiniz gibi plan yap, şunu giysem olur mu diye fikrini sor vs vs.
Düğünden bi gün önce hastalan yataktan kalkama eşinde kalmak zorunda kalsın.

Bırak onlar rahatsız olsun dediğine göre çok takmıyor bence ama yine de gitmese nolcakki yani bi bahane uyduruverse sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…