düğüne gideyim mi

''el çantanızı hazır tutum ağzının ortasına çarparsınız.''
Allah'ııımmm
Baska sitede barınamam

Sakınnn eşini tek başına gönderme. evet şu an hemcinsimize karşı konuşuyoruz ama belki konuşma ortamı olur ikisi konuşur eskiler açılır kocan dahi olsa erkeklere de güven olmaz . Gitmezsen bunlar aklında şüphe kalırr mutlaka gitmelisin kocanın da yanından ayrılma düğünde

Ben gidin diyenlerin tam tersini söylicem
Eşin o kızında gelme ihtimalini bildiği için gidelim diyor belki merak belki özlem ...
Yoksa gidelim demez, akrabaysa kv kp gidebilir eşinde düğün öncesi veya sonrası hediyesini verebilir gelemedik rahatsızdım vs diye eşin niye atlıyo gidelim diye.çünkü çok hassas bi konu bu.ben kendime güvenirim ama ne eşimi yollarım ne kendim giderim.1 yıl konuşulmuş paylaşılmış anılar vardır birbirlerini görünce ister istemez akıllara gelir
Ben bile bile bunu kaldıramazdım

Kocanin akrabasiysa gitmek istiyorsa sende git tabiki adam senle evlenmis daha neyi takiyorsun ki

Kesinlikle katiliyorum , bu riski gize alamzdim ne kadar kendime guvenirsem guveneyim .. ziraz bu sizin kulaginiza kadar geldigine gore birde kavusamamislar hic gerek yok..

ama gtmeyelim kesinlikle gtmem dese bu kezde hala bişiler hissediyo muki die düşünrm . nefret bile bi duygudr sonuçta.
nyse akışına bırakayım. bnde gtmek istemiyorm ama sırf meraktan gdicem boş bırakmayım

ama gtmeyelim kesinlikle gtmem dese bu kezde hala bişiler hissediyo muki die düşünrm . nefret bile bi duygudr sonuçta.
nyse akışına bırakayım. bnde gtmek istemiyorm ama sırf meraktan gdicem boş bırakmayım
Öyleyse çok güzel ol süslen püslen abartmadan yani nasıl desem şık ve zarif ol parfümüne kadar baş döndür
Düğünde eşinle göz göze el ele ol hep ama sonra danstır halaydır çok çok eğlen hep gülümse böyle seni göreb ne tatlı eş desin
O kadınıda görmezden geç onun tarafına hiç bakma göz göze bile gelme sadece gülümse eşine odaklan bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…