- 3 Şubat 2018
- 25.787
- 110.936
- 598
Kore 31. Vaka aklıma geliyor sürekli böyle haberlerde.Almanyada bir düğünde 1 kisi sayesinde 60 kisi coronayi kapti... ben kendimi gectim ailemden kimseyi riske atmam
Kore 31. Vaka aklıma geliyor sürekli böyle haberlerde.
Yörede ilde vs, çok az sayıda vaka olması hiçbir şeyi değiştirmez.
Her şeyi geçtim 1 insan, tüm dünyaya yayabildi.
Ötesi mi var...
tokatlıyım yazıklar olsun diyorumGelin ve damat dahil 5 kişide corona tespit edildi: 70 kişi izole
Tokat'ta, düğünün ardından aralarında gelin ve damadın da bulunduğu 5 kişinin Covid-19 testi pozitif çıktı. Gelin ve damat ile temasta bulunan 70 kişi, evlerinde izole edildi.www.google.com
tokatlıyım yazıklar olsun diyorum
hatırlayamadım ironi yaparakkomiklikyaparak dikkati çekip durumun vehametini anlatıyorum günlerdir çoğu üye anlıyor sağolsunlar ama zekamı eleştiren çıktı kuzum gece gece.illa giderseniz öleceksinizzzz ya da akciğerleriniz de kalbiniz de ömür boyu kalıcı hasarlar oluşacakkkk hastanelerde yer yok evde acılar içinde tedavi olacaksınızzzz tedavi başarılı olamzsa öleceksinizzzz.arkadaşım öldü 1.5 ay önce 36 yaşındaaaaa hiç bir kronik hastalığı da yoktuuuu.sıra siz de diye korkutucu mu yazayım gece gece pessssBirde hasta oldugunu bildigi halde dügüne giden gelin annesi vardi tabi. Ama o nereliydi onu unuttum.
Ankaradaki kısıtlama sadece açık havadaki düğünler için değil mi Ben mi yanlış okudum ? Inşallah sizin dediginiz gibidirGitmem.
Pandemi varken ‘evlenecem, vermezlerse kaçacam’ tribinin manası yok.
Düğün yapıyorsa kimsenin gelmemesini de göze alıp, insanlara anlayışlı olmak zorunda.
Hangi ildesiniz bilmiyorum ama geç de olsa bugün Ankara’da düğünlere kısıtlama getirildi.
Yemek servisi, 65 yaş üstü giriş, gelin damat harici dans yasaklandı ve süresi 2 saat belirlendi.
Eminim ki şu 2 hafta içinde her il böyle olacak, maske zorunluluğunda olduğu gibi.
Kapalı mekanda düğün yasak ki zaten.Ankaradaki kısıtlama sadece açık havadaki düğünler için değil mi Ben mi yanlış okudum ? Inşallah sizin dediginiz gibidir
Yok yok yapılıyor düğün salonlarında. Haftasonu bile vardı önünden geçerken gördümKapalı mekanda düğün yasak ki zaten.
Ben mi yanlış biliyorum?
Habere şimdi baktım, evet dediğiniz gibi sokak düğünleri ibaresi var.Yok yok yapılıyor düğün salonlarında. Haftasonu bile vardı önünden geçerken gördüm
Herkese olmuyor zaten ama ya olanlardan biri siz olursanız. Her gün 20 küsur kişi vefat ediyor, 1000 den fazla yeni vaka tespit ediliyor. Geriye kalanlar hayatına kaldığı yerden, hayatın diğer telaşelerine devam ediyor ama bu 20 ler 1000 lerim ise canı yanıyor. Her gün açıklanan sayılardan birinin içinde olma ihtimaliniz var mı? Var. O halde bu abartı değildir. Bu tedbirdir. Bunu abartı olarak görmekte düşüncesizliktir. Düğüne böyle geçerli bir sebeple gitmediğiniz arkadaşınız size küsecekse zaten yakın arkadaşınız değildir sadece öyle gözüküyordur. Ben olsam gitmezdim.Ben de deli oluyorum arkadaş larim kimse önemsemiyor ben gitmesem mı diyorum herkes çok uzulur gelmen gerek dikkat ederiz diyorlar. Abartıo gözüyle bakıyorlar insana ben de buna sınir oluyorum. Ben şunu yapıyorum bişey olmuyor bunu yapıyorum bişey olmuyor dikkat ederiz diyorlar. Bana da pimpirikli gözüyle bakıyorlar.
Habere şimdi baktım, evet dediğiniz gibi sokak düğünleri ibaresi var.
İşletmeleri kapsamıyor mu ki?
65 yaş yasağı tüm toplu organizasyonlara gelmiş ama.
Detaylı bir bildiri bulamadım, haber siteleri kaynağı bu.
AynenKomik olacam diye artık sacmaliyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?