Düğüne gidilir mi

Böyle bir durumda küsecekse öyle arkadaş olmaz olsun yani ne deyim hiç umrumda olmazdı küsmesi.

Karantinaya alındık deyin o vakit yapacak bişey yok. Artık test yaptırıp negatif çıkan herkesi 14 gün karantinaya alıyorlar zaten.

Kuzenimin kınası vardı geçen hafta, düğünü başka şehirde olacak ve kendisi doktor gittim kinasina, uzun kalmadım, sosyal mesafeye dikkat etmeye çalıştim.

Evden hiç çıkmıyor değilim ama kalabalığa karısmamaya çalışıyorum normalde, aynı semtte yaşadığımız için birbirimizi gördük bu süreçte dışarıda, gitmesem bir sürü tantana olacaktı aile içi.

Normalde 15 Ağustos'ta düğünüm olacaktı; pandemi sebebiyle iptal ettik. Bir kişi bile benim düğünüm yüzünden hastalansa vicdan azabından kahrolurdum, bunu göze alamadım. Hatta açık havada olacaktı düğünüm düşünün, ona rağmen göze alamadım. Sizinle bu yüzden konuşmayacak arkadaş da konuşmasın. Bu hastalık genç yaşlı dinlemiyor. Evine ziyarete gidersiniz sonra; bana öyle yapacaklar.

Ay sonu kuzenimin düğünü var, ailecek korona oldular damat tarafına da bulaştırdılar ama gel gör ki düğünü iptal etmiyorlar
Geçen hafta arayıp gelmeyeceğimizi bildirdik, sağlık olsun diyip anlayış gösterdiler.
Yapacak bişey yok düğün sahipleri bile virüslüyken o düğüne gidilir mi? (Aksi dahi olsa gitmeyecektik)

Sosyal mesafeye uyduktan sonra eldiven ve maskenizi taktıran sonra birşey olmaz. Tabi ki gidin. Yakın arkadaşınız mis..dikkat edersiniz olur biter...bende bu şekilde iki düğüne katıldım. Katılmak zorundaydım ...sizde katılın bir daha bugünün telafisi olmayacak. Dikkat edin yeter

Benım ıkı kuzenım bırbırıyle evlenıyor mecbur gıdecem onlemlerı alarak cocuklarımda var onları goturmucem. Ama arkadas olsaydı gıtmezdım veya daha uzak bı akraba. Keske dugunler ıptal edılsede kuserlermı derdınden kurtulsak

Nasıl o sekılde dugun yaparlar yaa sıkayet fılan eder ınsallah bırı yazık kac ınsana bulasır. Ölseler ölürken bıle dugunn dıye bagıracak ınsanlar var demekkı yuhhhh yanııı candan bıle ote gecmıs dugun derdı

Bu dönemde insanlar düğün yapıyor belki de yapmaları gerekiyor kendi tercihleri ama düğüne gelmeyenlere arkadaşları yakınları hatta akrabaları da olsa gönül koyup darılmaları çok saçma. Sanki çok normal günlerden zamanlardan geçiyoruzda düğüne gitmemek sorun oluyor

Geçen hafta çok sevdiğim aile dostumun düğününe gittim. Çift maske ile temassız mesafeli bir masaya oturdum yarım st - 1 st arası durdum, takımı verdim kalktım geldim.
Tek başıma gittim. 3 çocuğumu kalabalığa sokacak değildim.
Ben kimseye yaklaşmadım etmedim bir köşede durdum kısa süre.
Ama düğün sahipleri filan maskeli maskesiz iç içe oynadılar hep. Bence tamamen tehlike saçıyorlardı.
Bu da benim Mart ayından beri girdiğim ilk, tek ve son kalabalık ortamdı.
Siz de böyle dikkatli olabilecekseniz bir görünüp gelebilirsiniz. Baktınız ortam güven vermiyor çabucak dönersiniz.
Şu dönemde düğün yapmak insanları da zora sokmak oluyor. Küsmek hele çok bencilce.
Karar sizin. Tedbir sağlam olacaksa kısa süre gidin.

Eşimin en yakın hatta en eennn.yakn arkadaşı evlenecek ve eşim gitmiyor ..

Benim eski iş arkadadimin kınası vardı. Açık havadaydi. Gittim takisini verdim, yarım saat oturdum. Kimse ile yakinlasmadim. 2 Ekim'de çok yakın bir arkadaşımızın kokteyl nikahı olacak, ona da katılacağız.

düğünlerin toptan yasaklanması gerektiğini düşünüyorum, o kadar kişi bir araya gelerek bir sürü kişinin sağlığını tehlikeye attıkları yetmezmiş gibi atmak istemeyenlere de alınmaları o kadar saçma ki. kuzenimin düğünü var ay sonuna asla gitmeyi düşünmüyorum.

istediğim yorumu yazarım site kuralları için de.kıskançlık iyi bir huy değildir bu arada.ironi yaparak komiklik yaparak site de gayet faydalı bilgiler veriyorum anlayana .illa acılı şeyler mi yazmam lazım pesss
Doğruyu diyen ve dokuz köy olayı kuzum

Bu ortamda düğün yapanın, hatta düğününe getirtmek için bu kadar ısrarcı olanın takı derdine düştüğünü düşünüyorum

tabıkı gıtmem ve insanların ugruna can verecek kadar düğün aşkını anlamıs degılım iki göbek de atılmayıversın

Geçen arkadaşımla konuştum. Kuzeni evlenmiş oda 2 düğün yapmış. Herkes ayıp olmasın aman herkes gidiyor bizde gidelim die toplaşıp gitmişler sonuç, gelin damat ve bir sürü kişi virüsü kapmış bir çoğu hastanede bir çoğuda evde karantinada. Evet iyi oldu iyiki gitmişler yoksa ayıp olurdu.

Git ama kimseyle bir araya gelme 2 MT den fazla yaklaşma arkadaşın da anlar belki

oyle konusanlara sen ölmeyı bayılmak sanıyorsun
bu benım kararım

dersınız bıtmıstır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…