Düğüne gidilir mi

Gitmezdim. İnanın hastanelerin durumun çok kötü. Biz kocaman hastanede yatak yetistiremiyoruz. İnsanlara hâlâ rüya geliyor böyle zamanda düğün yapılır mı?

Canım ben de akrabamızın düğününe gitmeyeceğim onlar da çok anlayışsız insanlar ama umrumda bile değil hamileyim çünkü.Korona zamanı insan neden düğün yapar onu da anlayamıyorum

Ben gittim. Biliyorum yanlis ama iki en yakin arkadasim. Kendi Hazirandaki nikahimi Ekime erteledim belki gecer diye düşündük ama arkadaslarim ertelemedi , gittim.
Düğün sonrası iki hafta dikkat ettim ama kimseyle bulusmadim.

Gitmeyin. Altınını ya da hediyesini neyse verin ama gitmeyin.

Vay be hayatımıza yeni bir kavram girdi. Düğüne gidilir mi, düğün yapılır mı. Şu korona belasından kurtuluruz inşallah yaaa

Düğün, cenaze asıl bu ortamlarda yayılıyor. Davet edildim ama katılmadım eşimin akrabasıydı kendi yakınım olsa da gitmem. 1 ay sonra arkadaşimin da nişanı var fakat gitmeyeceğim. Böyle süreç de bana bu yüzden küseceklerse küsebilirler. Hediye verecekseniz sonradan iletebilirsiniz. Vakalar boşuna artmıyor tam düğün sezonu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…