- 17 Ağustos 2016
- 3.744
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
Herkese iyi geceler iki ay sonra kardesim evleniyor, bir kac sorundan dolayi sizden fikir almak istiyorum. Bizim ailemizin durumu cok cok iyi degil normal. Kizin ailesinin de ayni sekilde. Kardesim dügün nisan kina her seyle ilgili masraflari kendisi halletmek istiyor sirf biran önce evlenmek icin. Yani söyle aslinda kiz tarafiyla konusuldu onlarin nisani kiz tarafi yapar dügünü erkek falan bu tarz seyler. Ona ragmen kardesim gücü yetmesede hepsine kendisi kosuyor maddi olarak. Bir de bunun üstüne yüksek sayida ve gramda taki istemisler. Kardesim onada söz vermis. Kardesim ve annemlerin ortak kullandigi bir araba var. Anladigimiz kadariyla kiz onu satarsin esyalari ve diger giderleri onla ödersin demis. Sorun su ki annemler bu kiz oglumuzu parmaginda oynatiyor kullandigimiz arabaya kadar bile göz dikiyor diye düsünüyorlar. Simdiden üzülüyorlar ben de onlarin bu hallerine cok üzülüyorum ama ilerde gelinimizle sorun olursa kardesimide göremeyiz diye kafama takiyorm. Sizce nasil davranmaliyiz?