dedğin gibi küçük bi hediye alıp elden verebilirsin gitmek zorunda değilsin.Arkadaşlar çalıştığım yerde çalışan bir abla var
Çay işleriyle falan ilgileniyor iyi bir kadın
kızının düğünü var , banada kart verdi fakat ben gitmeyi istemiyorum
Tanımıyorum etmiyorum ve düğünün olacağı yer bana epey uzak
ama onu kırmakta istemiyorum verirken bile çekinerek verdi..
sizce ne yapmalıyım hani küçük bir hediye falanmı alsam?
evet ama benim katılmamı çok istiyor...dedğin gibi küçük bi hediye alıp elden verebilirsin gitmek zorunda değilsin.
onu aldım zaten hediye olarak ketıl aldımmutfak eşyası alabilirsin eğer illa da bi şey almak istiyorsan
çokmu samimisiniz yada sizi çokmu seviyor kızı gibievet ama benim katılmamı çok istiyor...
yok düğüne gidersen para takman yeterli hatta takmasan bile olur yanionu aldım zaten hediye olarak ketıl aldım
hani küçük hediyeden kastım altın falanmı alsam gramlık..
yani aslında çok samimi sayılmayızçokmu samimisiniz yada sizi çokmu seviyor kızı gibi
almıssın zatne hedıyenı canım daha altın almana gerek yok akraban degıl sonucta ama maddı durumu ıyı degılse sen bılırsın destek olmus olursunonu aldım zaten hediye olarak ketıl aldım
hani küçük hediyeden kastım altın falanmı alsam gramlık..
ayıp olmaz dimialtına gerek yok bence.
hediyenizi almışınız zaten
katılma imkanın varsa katıl o zaman ama mecburda değilsin yani.yani aslında çok samimi sayılmayız
ama beni çok sevdiğini söylüyor
yok iyi değil durumualmıssın zatne hedıyenı canım daha altın almana gerek yok akraban degıl sonucta ama maddı durumu ıyı degılse sen bılırsın destek olmus olursun
beklentisi olucagını sanmıyorum canım.ayıp olmaz dimi
yada sence benden beklermi
imkanım var ama gitmek istemiyorum bunuda ona söyeleyememkatılma imkanın varsa katıl o zaman ama mecburda değilsin yani.
o zaman git med sen zaten vicdanlısın elınde acık kıramıyorsunda 50lıra tak gelyok iyi değil durumu
elden de yardım etmek istiyorum kabul etmiyor şimdi gene al bunu kıza ver desem almaz asla aşırı gurulu..
çok gururlu bir kadınbeklentisi olucagını sanmıyorum canım.
gelmeni istiyor seninle muhabbeti oldugundan.
sağol canım düşününce üzülüyorum garibanlar çünkü...o zaman git med sen zaten vicdanlısın elınde acık kıramıyorsunda 50lıra tak gel
o zaman gitme canım niye gelmedin demicekya ::)imkanım var ama gitmek istemiyorum bunuda ona söyeleyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?