- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
biliyormusun eşimde duyunca aynı böyle diyecek...O gun bi akrabamin dugunu var deseydin keske
Neyse kucuk bi hediye alip vermek guzel fikir.
Uzaksa dugun mekani, gitmek sacma olur. Gitcem diyosan yarim saat oturup kalkman lazim. Her turlu sikinti yani.
canım başlığı hemen değiştiriyorum:)Şu sorunsal kelimesine gıcık olan bir tek ben miyim? Sorunu yerine sorunsalı yazınca daha mı ciddi ya da afilli oluyor?
Soruna gelince. Ben olsan yarım saatliğine de olsa uğrardım. Çok istemiş yazık. Maddi durumunuzda sıkıntı yaratmayacaksa altın ya da para da takın. Madem ihtiyaçları var bu şekilde yardımınız dokunur.
Arkadaşlar çalıştığım yerde çalışan bir abla var
Çay işleriyle falan ilgileniyor iyi bir kadın
kızının düğünü var , banada kart verdi fakat ben gitmeyi istemiyorum
Tanımıyorum etmiyorum ve düğünün olacağı yer bana epey uzak
ama onu kırmakta istemiyorum verirken bile çekinerek verdi..
sizce ne yapmalıyım hani küçük bir hediye falanmı alsam?
canım bence de gitmene gerek yok..
hediyesini almışsın..
yer de sana çok uzaksa, fazla da samimiyetin yoksa gitme..
işyerinde para toplayıp düğün hediyesi gibi bişi yaparsanız ona da katılırsın..
Arkadaşlar çalıştığım yerde çalışan bir abla var
Çay işleriyle falan ilgileniyor iyi bir kadın
kızının düğünü var , banada kart verdi fakat ben gitmeyi istemiyorum
Tanımıyorum etmiyorum ve düğünün olacağı yer bana epey uzak
ama onu kırmakta istemiyorum verirken bile çekinerek verdi..
sizce ne yapmalıyım hani küçük bir hediye falanmı alsam?
evet aynen öyle maddi durumum şükür ki iyi ben para için demedim aslında beklentisi olurmu lafını bide elden veripte gitmessem asla kabul etmez daha önce bir kaç girişimim oldu...Ben alırdım bir küçük altın gelemiyoruz ama lütfen bunu kabul edin derdim. Çay işleri ile ilgileniyorsa durumu çok iyi değildir. Sizin de konularınızdan hatırladığım kadarı ile maddi durumunuzu bir çeyrek sarsmaz. Yeni ev kurucak durumu iyi olmayan birine yardım etmenin mutluluğu zaten paha biçilemez.
iş yerinden kimseyi çağırmadı ki..
sadece beni çağırdı bide bizim buradakiler 5 tl falan verir heralde toplanan paraya
avrupa yakasında düğün ben anadoludayım zeytin burnundaymış sanırım düşün taa nerelerde(
canım başlığı hemen değiştiriyorum:)
öyle yazasım geldi yazmısım haklsın düşününce itci.
ya düğün mekanı çok uzak(
evet aynen öyle maddi durumum şükür ki iyi ben para için demedim aslında beklentisi olurmu lafını bide elden veripte gitmessem asla kabul etmez daha önce bir kaç girişimim oldu...
sadece beni çağırdı bide bizim buradakiler 5 tl falan verir heralde toplanan paraya
avrupa yakasında düğün ben anadoludayım zeytin burnundaymış sanırım düşün taa nerelerde(
Öyle yapacağım sanırımhmmm.. uzakmış..
yani dürüst olmak gerekirse işyerinde fazla samimi olmadığım birinin çocuğunun düğününe gitmezdim, mesafe de sorunsa...
hediyemi alıp verirdim çağırdığı için teşekkür ederek...
O zaman bir bahane uydur. Düğünden sonraki ilk iş gününde de hediyesini verirsin. Para değil de altın verirsen kabul eder muhtemelen. Burda hep düğünden sonra veriliyor hediyeler ama önce de verilebilir sanırım.
Daha öncekiler muhtemelen yardım amaçlı yapılan şeylerdi. Onları kabul etmemiş olabilir ama bu düğün için verileceğinden kabul eder bence.
benim babam işyerinin sahibi...Kadın nerde oturuyorki sizin iş yerinizdeki konumunuz ne?
Bulaşık makinesi alırım diyebilip neden kettle aldınız ki özel oldu ama merak ettim.
Çok merak ettim iş yerindekiler başka bir çalışan evlendiğinde de 5 lira mı verir?
Bizim şirkette her bayram şirketten para toplanır. 100 kişilik şirketiz. Herkes vermiyor ama 4 milyar falan toplanıyor bayramda yardım olsun diye.
ama düğünü cumartesi ve saat 5 gibi bakalım inşallah kocamı ikna ederimİş yerinin sahibinin kızıysan ve karşıdakinin durumu biraz zorsa bi kettle bitirme işi düğüne git bence ve yarım altın bişey tak yani yakışan bu olur.
ya aslında cidden onun dediği tarihte şehir dışında olma ihtimalim varşehir dşında olcam falan diyerek gitmeyebilirsin hediyenide almışsın madem
açık açık söle şehr dışnda olacğm çok önceden yapmştm planı kusura bkma xx abla dyeya aslında cidden onun dediği tarihte şehir dışında olma ihtimalim var
ama hani kendini birşey sandı da gelmedi demesini de istemiyorum
güzel diyorsunda işte bende insanların yüzüne duramam..açık açık söle şehr dışnda olacğm çok önceden yapmştm planı kusura bkma xx abla dye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?