düğünsüz evlilik

sonbahrada evlenecem ama maddi imkanszılıklar sebebi ile düğün yapamayacağız gelinlik giyecem belediyenin büyük nikah salonunda nikah kıyacaz herkes sen dul kadın mısın niye düğünsüz gitmeyi kabul ediyorsun diyo kafayı ymek üzereyim
Paran yoksa yapmazsin. Onemli olan nikahtir, dugun prosedurdur.

Her lafa dul kadinlari sokmasalar da olmaz. Dul olunca noluyo? Ne bu cehalet!

Milleti bosver zaten dugun yapsan da "ay mekan soyle kotuydu, yok organizasyon soyle berbatti, yemekler soyle igrencti" diye arkandan konusacaklar. En ucuz dugun bile binlerce lira tutuyor, o paraya tum evinizi dayar dosersiniz.

Onemli olan siz ve esinizin huzuru, mutlulugudur. Bu devirde cogu kisi artik dugun olmaksizin nikahla evleniyor. Ben de oyle evlendim, imkanimiz daha fazla olsa yine boyle evlenirdim cunku bana israf olarak gorunuyor dugunler...

madem bunlara kulak asacaksınız ne dıye evlilik kararı aldınız maddi olarak hazır olduğunuzda evlenın evlenınce geçim sıkıntısı olmıycakmı sanıyorusunuz bu arada yaşlarınız kaç şu dul kadın yakıştırmasıda hala yapılıyor olması ne baya

Nikah düğünü nu birçok kişi yapıyor şimdi.d ul kadın gibi ne ya.ikinci evliliğini yapıp düğün yapanların tatusu ne acaba gözlerinde.takilma sen bunlara mutlu olman bak.

Hayatta düğüne para vermem.
Desene düğün için harcayacagimiz parayla evimizi doseyecegiz, o kadar para çöpe gidecek millet eglensin diye rsmen,istemiyorum diye. Savun biraz kararlarını.

Hep düğünsüz evlenmenin hayalini kurmuşumdur. Umarım ileride evlenecek olursam aileler tarafından düğün yapılmasına zorlanmam. Böyle bi şeye neden üzüldün hiç anlamadım. Gelinlik giydikten sonra ne önemi var? Hiç sevmem çalgıdır, kalabalıktır..

Günümüzün yeni trendi, sade nikah.. Dul kadınla hiç alakası yok..
Benim yakın bir arkadaşım evlendi, sizin deyiminizle belediye nikahı ile. Ama kızın da, damadın da durumları gayet iyi.. Nikah akşamı da eğlenmeye davet ettiler, her gelen kendi hesabını öder diye de eklediler.. Kişi başı da 120 lira..
Şimdi ki gençler gayet uyanık.. Sizde böyle bir şey yapabilirsiniz..

Bu arada da millete de hiç kulak asmayın.. Millet konuşmaya yer arıyor. En kral düğünü de yapsanız, millet konuşmaya yine laf bulur..

Siz öyle istiyorsanız olabilir. .
Ama düğün istiyorsanız çalışıp yapabilirsiniz. .
ben bi salaklık edip okulu bıraktım bi mesleğim yok mesleğim olsaydı zaten çaılışırdım herşeyi yapardık birlikte nişanlımın başında baba da yok adam oğluna yardım edeceiğine onun parasını yiyor

düğün yapmak demode zaten. Tomarlarca parası olan insanlar bile bi nikah yapıyor. Millet gelip göbek atacak diye neden kendinizi zora sokasınız. Boş verinnnnn. Yok benim hep hayalimdi düğün derseniz, Allah kısmet ederse, maddi durumunuz da düzelir oğlunuzun sünnetini düğün gibi yaparsınız :)

Back
X