Düğünü bugünmüş:(((önce aldatilma sonra bu:(((

gxuxlixsxxsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
272
12
98
37
İstanbul
Arkadaslar benim 6yilimi calan ustune söze bir hafta kala aldatan adam yıllardir hayalini kurdugumuz yerde evleniyor bu gece:(((kalbim yaniyo alevler icinde..benim mutsuzlugum uzerine mutluluk yaşıyor...benim umutlarimi hayallerimi heveslerimi kursagimda birakti ve simdi mutlu:(koskocaman 6yil çöp oldu:( hayirlisi bu diyorum ama ben böyle mutsuzken bunada o sebepken nasi mutlu olabiliyor:((bu gece sabaha çikarsam iyidir

üzüldüm ama yaşayacağınız varmış,artık evli bir adam,o her şeyi geride bırakmış,siz de geride bırakmak zorundasınız,geçmiş geçip gitmiş zaten,daha fazla düşünüp üzülmeyin,farklı şeylerle uğraşıp önünüze bakın...

Arkadaslar benim 6yilimi calan ustune söze bir hafta kala aldatan adam yıllardir hayalini kurdugumuz yerde evleniyor bu gece:(((kalbim yaniyo alevler icinde..benim mutsuzlugum uzerine mutluluk yaşıyor...benim umutlarimi hayallerimi heveslerimi kursagimda birakti ve simdi mutlu:(koskocaman 6yil çöp oldu:( hayirlisi bu diyorum ama ben böyle mutsuzken bunada o sebepken nasi mutlu olabiliyor:((bu gece sabaha çikarsam iyidir

Canım hiiiiç üzülmeee...demek kolay biliyorumm..ama düşünsene evlendikten sonra aldatsaydı kaldırabilirmiydin...demekki karaktersizin tekiymiş..Allah seni daha karakterlisi için saklamış öyle düşünmeye çalış...bak burda bi çok evli ve ihanete uğrayan kadınların yaşadıklarına şahit oluyoruz...öyle de olabilirdin canım Allah korumuş..

şimdi kalkıp abdest alıp namaz kılıyorsun önce. sonra içinden ne geçiyorsa konusuyorsun dua ediyorsun ağlıyorsun. evet ilişkiniz bitebilir çok mutlu olabilir ama artık önemli olan sensin ne olursa olsun ayakta kalıp rabbine güvenip gülümsemelisin sabır yaranın içinde dermanı görmektir iyileşeceksin ve sana bişey itiraf edeyimmi ben çok daha zor çok daha acı veren bsy yasadım ne oldugunu sorma ama 6 yılını anı olarak gör ve ne olur iyileşicem diye söz ver kimsenin ağlayarak kaybettiği hiç kimseye kar kalmıyor..

Benim onunla bi ilgim yok sadece gecrlerce doktugum gozyaslari uykusuzluklarim bunlarin hesabi nerde verecek nasi bu kadar mutlu hani edenler buluyordu hani mutsuz oluyolardi hani baskasinin mutsuzlugu uzerine mutluluk olmazdi oluyormus hem de cok guzel oluyomus ve beni aldattigi kizla evleniyor artik onun icin aglamiyorum neden mutlu olamiyorum bana cektiren o beni aldatan herkese rezil eden yuregimi yakan o:(((

Isyankar olmamak icin direniyorm Allahin takdiri bu diyorum daha hayirli seyler olacak diyorum ama suan icimde sızlayan bisey var..Allahin verdigine cok şükür ona karşi gelirsem bu imtihanimi gecemiycem biliyorum neolur dua edin ne olur

Benim onunla bi ilgim yok sadece gecrlerce doktugum gozyaslari uykusuzluklarim bunlarin hesabi nerde verecek nasi bu kadar mutlu hani edenler buluyordu hani mutsuz oluyolardi hani baskasinin mutsuzlugu uzerine mutluluk olmazdi oluyormus hem de cok guzel oluyomus ve beni aldattigi kizla evleniyor artik onun icin aglamiyorum neden mutlu olamiyorum bana cektiren o beni aldatan herkese rezil eden yuregimi yakan o:(((

Ya evlenirler de bu defa o kızı aldatırsa? İllaki bi yerden çıkar ah kolay bir şey değildir.Daha film bitmedi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu seninle alakalı bişey değil ama. Bu hayat bizim öngörebilecegimizden çok daha karmaşık. Su an öyle bi hali olabilrki o salon basına geçiyodur sırtında tasıyodur biliyomusun? sen kendini anlatmalısın, kendi yaraların için dua etmelisin kendinle ilgilenmelisin. Duanın içine hırsların nefretin karışmamalı seni çok iyi anlıyorum ben 10 aydır her gece aglıyorum her gün gülümsüyorum. Sen Akapa gözlerini Rabbime sıgın bırak akısına bakalım sana neler getirecek

cok kotu bi histir eminim yasadigin.her yasadigimiz bizim icin tecrube deneyim.gecmisi cope atilmis olarak dusunme oncelikle.iyi kotu hersey ani olarak kalsin.boyle diyince olmuyodur tabi.simdi uzuntun daha yeni.

ben boyle kotu hissettigim zamanlar sesli bi sekilde dua ediyorum.soylemek istedigim herseyi isyan etmeden soyluyorum.baya rahatlatiyo.sende bol bol dua et canim.
herkes yaptiginin cezasini bigun mutlaka gorur.sende uzulerek gecirme zamanini.dunyadaki tek erkek o degil.sevilmeye deger o kadar cok kisi varki.sende onlardan birisiyle cok mutlu olucaksin.beni iyiki aldatmis iyiki ayrilmisiz iyiki evlenmis bile diyceksin.hayattaki en buyuk aci ölüm.sagligin icin yaninda olanlar icin sukret Allaha.bunlarin hepsi gecicek..

Son düzenleme:
Üzülmen çok dogal. Koca 6 yilini geçirmisin onun ile, elbette hayaller kuruldu fakat söylede düsünebilirsin.

Böyle davranan adam ile hiç o hayallerin zaten gerçeklesmiyecekti, mutsuz kalacaktin.
Hem simdi o kiz ile evli diye, onun ile mutlu olacagi ne malum? Ikiside mutsuz kalabilir.

Ben bu hayatta yaptigin kötülükler mutlaka bir gün sana geri dönecegini düsünüyorum.
Yani bugün degilse, baska bir gün, oda acisini çekecek.

Sen ise simdi istedigin kadar agla, biraz dondurma ye, acikli muzigini aç ve yaralarini sar.
Birgün sen çok mutlu olacaksin ve geriye baktiginda diyeceksin, iyikine onun ile evlenmemisim.

Birde emin ol erkekler düz varlıklardır o düğün yerini çoktan unutmuştur bile, sende kendini harap etme, öyle bir gerçeğin olacakki sen tüm bu yasadıklarını unutacaksın aklına bile gelmeyecek..

Sen izin vermediğin sürece kimse hayatından çalamaz.
Eminim ki bu adam kendini ilişki içinde belli etmiştir az çok ama sen çok sevdiğin için görmek istemememiş veya gerçekten de görememişsindir.
Bu durumda suçlu o değil, sensin.
Kimseyi kendi önünde tutmayacaksın.
Ölümüne inanıp güvenmeyecek ve uyanık olacaksın.
Bu yüzden o yeni hayatına adım attı ve sen ağlıyorsun.
"Hani üzenler üzülürdü" lafını bir daha irdele.
Muhakkak çok hata yapmışsındır kendine karşı.
Ve gözün kapalı olduğu için sonuç bu kadar yıkıcı olmuştur.
İlişki içinde yaşanan neler neler vardır kim bilir... Burada yorum yapmak güç o yüzden.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Sagolun allah hepinizden razi olsun sadece dua istiyorum ne olur beni tanimiyosunuz tanimadigiiniz biri icin sadece kucucuk bi dua ben insanlarin duasi ile ayaktayim buna cok inanirim...Allah bunu bana tekrar yasatmasin ve kimseye yaşatmadin cok zor cok dayanilmaz olabiliyo bazen..birgun iyiki bitmis diyim:(((

canım böylesi daha hayırlıymış demekki. hem evlendikten sonra daha büyük sorunlar çıkarbilirmiş.

Sagolun allah hepinizden razi olsun sadece dua istiyorum ne olur beni tanimiyosunuz tanimadigiiniz biri icin sadece kucucuk bi dua ben insanlarin duasi ile ayaktayim buna cok inanirim...Allah bunu bana tekrar yasatmasin ve kimseye yaşatmadin cok zor cok dayanilmaz olabiliyo bazen..birgun iyiki bitmis diyim:(((

karşına öyle bir insan çıkar ki birgün iyiki bitmiş dersin buna kalpten inanıyorum.nefes alıyorsan hayat devam ediyor demektir.Allah sana kocaman mutluluklar nasip etsin:16:

Bence gercekten Allahin sevdigi kuluymussun bak ben kendimden ornek veriyim onceki sevgilimle cok iyiyidik mutluyduk evlenicektik. Adanaya gitti memleketine geldi. Sonra bana babam öldü dedi nasil uzuldun anlatamam konusamadik bi sure bende nasil uzuluyorum ama nasil yapicak diye sonra 2 hafta sonra annemide uzuntuden kaybettim dedi kardesimle napicagiz ddi bana bende nasil dusunuyirum ama arkadaslarim tanidklarim herkes agliyoruz. Sonra dediki ben Almanyaya teyzemin yanina gidicem kardesimle ayrilalim dedi bende cok uzuldum ama elden bisey gelmez dedim sonra inanmazsiniz ogrendimki hickimse olmemis hepsi bir yalanmis. Kendine yeni sevgili bulmus acindirmak icin bunlari soylemis ona ozamanlar nasil kizmistim kirilmistim ama simdi yolda gorsem tesekkur edicem sayesinde sozlumle tanistim ve mutluyum. O yuzden ilahi adalete guven hic isyan etme merak etme hak yolunu bulur.

yaşın kaç?

bence eminim bunu bir gün diyeceksin.

her şeyin çaresi zaman. sabredeceksin zamanla her şey yoluna girecek.

çalışıyorsan işine, öğrenciysen derslerine odaklan ve bekle.

Sen izin vermediğin sürece kimse hayatından çalamaz.
Eminim ki bu adam kendini ilişki içinde belli etmiştir az çok ama sen çok sevdiğin için görmek istemememiş veya gerçekten de görememişsindir.
Bu durumda suçlu o değil, sensin.
Kimseyi kendi önünde tutmayacaksın.
Ölümüne inanıp güvenmeyecek ve uyanık olacaksın.
Bu yüzden o yeni hayatına adım attı ve sen ağlıyorsun.
"Hani üzenler üzülürdü" lafını bir daha irdele.
Muhakkak çok hata yapmışsındır kendine karşı.
Ve gözün kapalı olduğu için sonuç bu kadar yıkıcı olmuştur.
İlişki içinde yaşanan neler neler vardır kim bilir... Burada yorum yapmak güç o yüzden.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dogru cook guven dim. Beni aldattigi gece nerdesin dedigimde uydurdugu sacma hikayeye inanacak kadr cok guvendm.cunku o gune kadr yanimda olan badimdan asagi guller doken herkese beni oven yalvaran bi adamin yspacagina inanmdim inanamadim

Back
X