Düğünü bugünmüş:(((önce aldatilma sonra bu:(((

Seni anlıyorum dün buna benzer bisey bende yasadim yaklasik iki yildir sensiz yapamiyorum diyen eski sevgilim senin yerini kimse tutmuyor sen benim her seyimsin diyen adam meger baska bi kizla gorusuyormus uzun suredir iliskim var evlenicem o kizla dedi beynimden kalbimden ve sirtimdan vuruldum çok kotu bisey :(
Ama ben bana yaşattigi bu alçakligi yasamadan olmesin cok pisman olsun ve beni mumla arasin diyorum....
Allah yardimcin olsun iste ayni cumleler bunlar ve Rabbim hesabini soracak zamani geldiginde ben inaniyorum yasattiklarini yasiycaklar hem de nikahlari altinda yasiycaklar ama ne zaman biz mutlu oldugumuzda insallah

Arkadaslar benim 6yilimi calan ustune söze bir hafta kala aldatan adam yıllardir hayalini kurdugumuz yerde evleniyor bu gece:(((kalbim yaniyo alevler icinde..benim mutsuzlugum uzerine mutluluk yaşıyor...benim umutlarimi hayallerimi heveslerimi kursagimda birakti ve simdi mutlu:(koskocaman 6yil çöp oldu:( hayirlisi bu diyorum ama ben böyle mutsuzken bunada o sebepken nasi mutlu olabiliyor:((bu gece sabaha çikarsam iyidir

bi de sizin evlenmeyi planladığınız yerde mi evleniyo ? yahu ağzımı bozmamak için zzr tutuyorum kendimi. ben olsam gidip orayı ateşe verme planları falan yapardım ama uygulayamazdım tabi. senin yapabileceğin tek şey üzülmemek.bi damla göz yaşına değmez.ondan daha çok mutlu olmaya çalış....

Allah yardimcin olsun iste ayni cumleler bunlar ve Rabbim hesabini soracak zamani geldiginde ben inaniyorum yasattiklarini yasiycaklar hem de nikahlari altinda yasiycaklar ama ne zaman biz mutlu oldugumuzda insallah

İnşalllah yaşarlar. Ben niye yaptini bunu dedigimde bana sadece "hiccc" dedi hepsi bu bunun hesebini Allah sorsun... Bende duyayim

bi de sizin evlenmeyi planladığınız yerde mi evleniyo ? yahu ağzımı bozmamak için zzr tutuyorum kendimi. ben olsam gidip orayı ateşe verme planları falan yapardım ama uygulayamazdım tabi. senin yapabileceğin tek şey üzülmemek.bi damla göz yaşına değmez.ondan daha çok mutlu olmaya çalış....

allahin adaleti cok daha agir gelecek ben anilarim altinda ezildim ama onun sinavi cok daha agir olacak ve ben duycam cook sukur ki topladim kendimi rabbim bilir

Bundan sonra senin için çok zor bir dönem var kimseye güvenemeyeceksin... gerçi erkeklere güvenilmez dengesizler ne zaman ne yapacakları belli olmuyor eminim ki seni aldatan ve gidip başkasıyla evlenen o adam şimdi pişman olmuştur ...erkeklerin kafaları bulanık hep daha fazlasını istiyorlar ...

İnşalllah yaşarlar. Ben niye yaptini bunu dedigimde bana sadece "hiccc" dedi hepsi bu bunun hesebini Allah sorsun... Bende duyayim

Allah mutluluga hasret biraksin canim onu Allaha havale et.seni cok iyi anliyorum yasadim biliyorum...suan dua vakti bol bol dua baska caremiz yok ugrasmaya degmez ben ugrasmadim kiza ulasabilirdim ama benden o kadr alt seviyede biriydiki konustugumu anlayabilecek biri degildi ve kim icin ugrascaktim beni aldatan kisi icin mi gerek yok rabbime biraktim nokta...hatta dun bi arkadadim msj atmis sana uygun biri tanistirmk istiyotuz diye dedim 2hafta sonra goruselim musait deglim diye...biraz daha topluyum kendimi ondan sonra guzel olacak ben mutlu olcam ins

Allah mutluluga hasret biraksin canim onu Allaha havale et.seni cok iyi anliyorum yasadim biliyorum...suan dua vakti bol bol dua baska caremiz yok ugrasmaya degmez ben ugrasmadim kiza ulasabilirdim ama benden o kadr alt seviyede biriydiki konustugumu anlayabilecek biri degildi ve kim icin ugrascaktim beni aldatan kisi icin mi gerek yok rabbime biraktim nokta...hatta dun bi arkadadim msj atmis sana uygun biri tanistirmk istiyotuz diye dedim 2hafta sonra goruselim musait deglim diye...biraz daha topluyum kendimi ondan sonra guzel olacak ben mutlu olcam ins

Ben hala sindiremedim ama cok yeni dun oldu bu olay, hatta bugun faceden niye yaptin diye tekrar sorayim dedim sonrada onurumu gururumu niye ayaklar altina aliyorum dedim o yaptigi pislikle kalsin ugrasmayim dedim birine tekrar nasil guvenicem hic bilmiyorum :(

Bundan sonra senin için çok zor bir dönem var kimseye güvenemeyeceksin... gerçi erkeklere güvenilmez dengesizler ne zaman ne yapacakları belli olmuyor eminim ki seni aldatan ve gidip başkasıyla evlenen o adam şimdi pişman olmuştur ...erkeklerin kafaları bulanık hep daha fazlasını istiyorlar ...

Ben hala sindiremedim ama cok yeni dun oldu bu olay, hatta bugun faceden niye yaptin diye tekrar sorayim dedim sonrada onurumu gururumu niye ayaklar altina aliyorum dedim o yaptigi pislikle kalsin ugrasmayim dedim birine tekrar nasil guvenicem hic bilmiyorum :(

Canim hicccc ugrasma birak onu b1,5 yil oldu daha cok sicak seninkisi ama geciyor bol dua ile geciyor dun o haberle anilarim hayallerim depresti ama kimsr benden ailemden daha degerli degil kesinlikle ve bundan sonra daha guclu adimlarla yoluma devam edicem...tabiki yas surecin olcak agliycaksin uzulceksin ama emin ol gececek bitecek Hak yolunu zamanla bulacak senden aldiginin daha fazlasini kaybedecek inan dun gece cok dusundum gerek yok harab etmeye hayatimizin en guzel donemleri mutlu olcaz iban fazlasiyla olcaz

Allah ole birini cikartirki karsina sukur edersin o kisiden ayrildigina hic merak etme.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim hicccc ugrasma birak onu b1,5 yil oldu daha cok sicak seninkisi ama geciyor bol dua ile geciyor dun o haberle anilarim hayallerim depresti ama kimsr benden ailemden daha degerli degil kesinlikle ve bundan sonra daha guclu adimlarla yoluma devam edicem...tabiki yas surecin olcak agliycaksin uzulceksin ama emin ol gececek bitecek Hak yolunu zamanla bulacak senden aldiginin daha fazlasini kaybedecek inan dun gece cok dusundum gerek yok harab etmeye hayatimizin en guzel donemleri mutlu olcaz iban fazlasiyla olcaz

Biraktim zaten ne hali varsa gorsun ama bana yasatigini yasamadan olmesin

İnan hayatta hiçbişey kimsenin yanına kar kalmaz

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biraktim zaten ne hali varsa gorsun ama bana yasatigini yasamadan olmesin

Yasiycak canim emin ol fazlasiyla aci cekecek allah gercekten vakti geldiginde yasatacak...helallik dahi alamadi benden eminim benden bunu istiycek ama zor.sende bol dua et camiye git namaz kil agla orda Allah yuregine ferahlik veriyo insanin inan bendee cok ise yaramisti kalbin kus kadar hafif olacak bak dene inan orda hissediyosun seni duyan guc bunu hissettriyor

İnan hayatta hiçbişey kimsenin yanına kar kalmaz

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canim kalmiycak biliyorum fazla fazlasiyla cekecek benim hayrima oldu ben onu cok seviyordum ve omrum boyunca onaboyun egip sadece onun ve ailesinin mutlulugu icin savascaktim sadece onlar icin oysa o kiz onu gercekten sevmiyomus sadece siginak olarak kurtacisi olarak gordu ve tabiki bunun sonuclari agir olacak insallah

sen niye uzuluyorsun evlenecegi kadin uzulsun potansiyel olarak aldatilacak olan o.

Birakmaz dimi..Allah gun gelir beni yaktigi gibi onuda yakar dimi onada dedim insallah evlenirsin aldatilirsin butun heveslerin kursaginda kalsin dedim o da bana o bana asla yapamaz beni birakamaz dedi dogru yapamaz kizin işi gucu yok eli mahkum adama

Bırakmaz tabiki benim yaşım 28 inan ALLAH ın adaletine kaç kez şahit oldum.. Kim kime ne yaşattıysa yaşamadan ölmüyor malesef ki.. Senin tek ilacın sabır ve zaman.. Güzel günler kapıda emin ol..

inan herşeyde bi hayır vardır boşver böylesi daha iyidir belkide sen Allaha inan dualarını eksik etme kendini üzüp yıpratmaya değmez

inan herşeyde bi hayır vardır boşver böylesi daha iyidir belkide sen Allaha inan dualarını eksik etme kendini üzüp yıpratmaya değmez

Bırakmaz tabiki benim yaşım 28 inan ALLAH ın adaletine kaç kez şahit oldum.. Kim kime ne yaşattıysa yaşamadan ölmüyor malesef ki.. Senin tek ilacın sabır ve zaman.. Güzel günler kapıda emin ol..

Degmez biliyorum nasilsa Rabbim adaleti tecelli edecek...bu kadar izdirabin bu kadar acinin huznun kirginligin vardir elbette bi bedeli gönülden inaniyorum buna

Degmez biliyorum nasilsa Rabbim adaleti tecelli edecek...bu kadar izdirabin bu kadar acinin huznun kirginligin vardir elbette bi bedeli gönülden inaniyorum buna

biz kadınlar çok güçlüyüz buna hep inanırım.. İNŞALLAH burda guzel paylaşımlarınıda görcez o zamanda mutlulugunu paylaşcaz hep beraber sağlıcakla kal:16::16:

Back
X