merhaba canim ilahi adalete inan.benim bi arkadasimin abisi dugunune gunler kala hersey hazirken ev esyalar gelinlik dugun salonu vs nisanlisini bir baskasi icin terketti o kiz ne acilar cekti kimbilir bigun yolda karsilasmistik ozamanlar yanimda arkadasim vardi yani kizin gorumce adayi dediki abin beni baska bir kiz icin terketmis kiz bi cafede calisiyomus orayi basmaya gidiyom suan dedi ve hungur hungur agliyodu

Sonra bunlar evlendiler ama hicmutlu olamadilar kac kere ayrildilar tekrar birlestiler 8 yillik evliler ve cocuk cok istemelerine ragmen olmuyomus ve herkez biliyo eski nisanlisinin ahini aldilar ondan iki yakalari biaraya gelmiyo.o kizi hic unutmadim ogun ben napicam esra herkez dugunu soruyo bana napicam diye haykirislarini hic unutmadim.eden buluyo guzelim hic uzulme.bisey soylemek istiyorum.lutfen kimse beni yanlis anlamasin cocugu olmayanlara ben surekli dua ediyorum cok uzuluyorum.evlat hasretini biliyorum cunku ama bu adam sirf daha guzel diye okizcagizi dugune gunler kala ortada birakti cok kizginim bence yaptiklarinin bedelini oduyolar.kizda guzelmi guzel bir kizdi ay parcasi gibiydi digeri daha disli oldugu icin etkiledi heralde o karaktersizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.