selam arkadaşım tamam eltinle iyi şeyler yaşamamışın anlıyorum ama kocanı seviyorsan ve mutluysanız eltin için bu evliliği bitirme derim ben olsam özellikle çağırırım düğünüme seni birazda kıskanıyor anladığım kadarıyla bırak gelsin eltinde kocasıda sende döktüre döktüre oyna hiççççç takma kafana onlar kim oluyor ki diye düşün keyfine bakk kızım gerisi boş de gitsin.kızlar ben düğün yapmadan önce nikah kıydım tayın için sonra düğün yapacaktık eltim yuzunden eltimin yaptıkları yuzunden biz eşimle boşanma noktasına geldik daha sonra dayanamayıp barıstık ama ben bu arada eltimin çok büyük terbiyesizlikler yaptığını duydum aileme bile dilini uzatacak kadar.bunları duymadan önce hiçbir şekilde muhattab olmak istemiyorum bu kızla dedim eşim kabul etti evime gelmeyecek bende gitmem dedim tamam dedi.ama ailemle ve benim bosanmamla ilgili seyleride duyunca düğünümede gelmeyecek dedim.eşimide soyledim kabul etmiyorsan bıtsin bu iş dedim tamam seda dedi kabul etti bende kıza mesaj attım seni düğün kına dahil artık hiçbir mutluluğumuzda bile görmek istemıyoruz diye buda kocasını ve kaynanamı arıyor benim ditmediğim yerde kocamında işi yok oda gitmeyecek o zaman.eşimin kardeşide diyorki abi ben gelmek istşiyorum ama eşim bırakmıyor ne yapayım.eşimde şimdi bana kardeşim olmadan olmaz bu iş diyor.bende artık kaldıramayacagım için bunları bosanmayı gercketen düşünüyorum.çünkü bosanmayıp kabul edersem sonra ben kendimi biliyorum sürekli eşime karsı tavırlı olacam bunu unutamayacam beni birkez daha eltime ezdirdi diye düşünecem ve evimizde huzursuzluk cıkacak ama kabul etmezsem de eşimin kardeşi gelmeyeceği için eşim üzülecek bana tavır yapacak yine evde huzur kalmayacak oyuzden en iisi bosanmak diyorum.bide şunuda kaldıramıyorum eşimin kardeşi neden karısını bırakıp gelmiyor abisinin düğününe?eşimin kardesi neden karısını ön planda tutuyor da benim eşim bunu yapmıyor.üstelik kardeşide defalarca karısının ne kadar yanlış ne kadar fena oldugunu benim haklı olduğumu binlerce defa dile gtirmişken.son birkez de sizlere sormak istedim.sizce ne yapmalıyım?
daha düğüne ne kadar var bilmiyorum ama sizin mesaj atmanız çok yersiz olmuş.. eğer olaylar olduğu sırada eltinizin haddini bildiremiyorsanız, sonrasında acısını eşinizden çıkartmayacaksınız.. neden eşinizin sizi birilerinden koruması gerekiyor ki? siz kendinizi savunamıyor musunuz? neyse olan olmuş, bence boşanacak kadar vahim bir durum yok ortada.. en fazla o düğününüze gelir, bir daha da görüşmezsiniz.. eşiniz sizi savunmak veya korumak zorunda değil, bu sizin halledeceğiniz bir iş
daha düğüne ne kadar var bilmiyorum ama sizin mesaj atmanız çok yersiz olmuş.. eğer olaylar olduğu sırada eltinizin haddini bildiremiyorsanız, sonrasında acısını eşinizden çıkartmayacaksınız.. neden eşinizin sizi birilerinden koruması gerekiyor ki? siz kendinizi savunamıyor musunuz? neyse olan olmuş, bence boşanacak kadar vahim bir durum yok ortada.. en fazla o düğününüze gelir, bir daha da görüşmezsiniz.. eşiniz sizi savunmak veya korumak zorunda değil, bu sizin halledeceğiniz bir iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?