- Konu Sahibi siyahpatiklipenguen
-
İyi ne güzel takı istemediğiniz için eşinizde size madalyon takmışdır. O inci setinize hatıra olsun diye bakar bakar durursunuz artık.
imalı bir gülüştü ama heee anne oldu der gibiydi
Emekli olduysa oldu bugün emekli bi çok insan sağlıgı yerindeyse çalışıyor çocuk yapmasını bildiyse çalışacak tabii. Ayrıca benim evimde bi eksik varsa evet bu kayınpederimin ayıbıdır zaten kendide söyledi bunu senin evinde bi eksiğin varsa bu benim ayıbım dedi ama icraat yok yani. Kendi evimin borcu diye bişey yok benim 2 parça eşyamı alsaydı benim şimdi ne borcum olucakdı. Benim babam bazı şeylerimi aldı ama biz enayimiyiz.
Çok bencilsin umarım farkındasındır..Adam emekli olana kadar çalışmış, bir de aman gelinim çalışmasın diye bu yaştan sonra senin borcunu ödemek için mi çalışıcak?
Sen daha 20'li yaşlardasın ve çalışmak zor geliyor sana..Nasıl o adamdan bekleyebiliyorsun bunu?
Kayınpederine mana buluyosun ya, gelinin evde otursun diye emekli olduktan sonra sen ve eşin çalışmaya devam edebilirsiniz..
Hoş sen daha bu yaşında çalışmaya üşeniyorsun..
Konu sahibi arkadaşım içinden gelen yardımı yaparsın ama düğünü sen yapmak zorunda değilsin..Ailesi de değil açıkçası, tamam imkan varsa yardım ederler ama kaynının kendi birikiminin olması gerek..Ya da elini taşın altına sokup kredi çekiversin bi zahmet..
Yok madalyon takmadı ama çalışmaya biraz ara verip kafamı dinlemek istiyorum dediğimde başkalarının eşleri gibi "borcumuz var ama çalışman gerek" vs demedi. "Sen ne zaman istersen o zaman çalışırsın" dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?