- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 35
- Konu Sahibi cillibombom
-
hanımlar iyi geceler, düğünüme aylar kaldı. maddi durumumuz çok yeterli değil. eşimin ailesi de sadece ev eşyalarını alacak. nişanlım düğün ve kınayı yapacak olabildiğince ucuza getirmenin yollarını arıyorum sizce nelerden kısalım ben düğünden vazgeçelim diyorum masraf olmasın diye ama nişanlım kabul etmiyo napmalıyım
Düğün için ya ucuz salon bulun, yada nerdesiniz bilmiyorum ama bi alanda, elektrik olan kırda bayırda yapın, kır düğünü olsun :)
4 bin tl ye tuttuk canım bilmiyorum uygun ama en uygun bu oldu...içeceklere ekstra keseceklermiş söylicem tek servis açsınlar işte 5 buçuk 6 ya gelir sanırım. inşalah o akşam gelecek paralarla falan çıkarırız salonu...
Düğün salonlarının fiyatlarını bilmiyorum ama 4000 bile fazla sanki, ekonomik düğün yapmak isteyene... neyse her şekilde o gün takılanlarla masrafları çıkarırsınız...
4 bin tl ye tuttuk canım bilmiyorum uygun ama en uygun bu oldu...içeceklere ekstra keseceklermiş söylicem tek servis açsınlar işte 5 buçuk 6 ya gelir sanırım. inşalah o akşam gelecek paralarla falan çıkarırız salonu...
bazen düğün salonu ya da gelinlikçilerin falan araba süsleme, pasta, kuaför gibi kampanyaları olabiliyor. birden çok şeyi bir araya getiren kampanyalardan yararlanabilirsiniz. 150 liraya ayakkabı almak yerine 20-30 liraya da çok güzel ayakkabı alabilirsiniz. kuaför zaten en çok giden masraflardan biri. normalde 100 lira alacakları saç makyaja düğün diye 500-750 lira istiyorlar. kuaföre de insan götürdü mü vah vah. kısalım diyorsanız kuaföre zaten kimseyi götürmeyin ve çok uygun bir kuaför bulun. ben sözde düğünün olduğu şehirdeki en iyi kuaförlerden birine gittim ama ne saç ne de makyaj içime sindi. verdiğim paraya yandım yani. davetiyeler sudan ucuza yapılabiliyor. 300-500 vermek yerine 1000 adet 60 tl ye yapan yerler falan var nette. nikah şekerini hiç yapmayarak kısabilirsiniz. çoğu insan yapmıyor. aklıma şimdilik bunlar geldi.
Bu önerime yeni evlenecek olannlar çok kızıyor genelde ama yine de söyleyeyim. Gelinlik ve damatlığı kiralayabilşrsiniz. 5te 1 i kadar para harcarsınız. Ben mecburen aldım gelinlik, nereye koyacağımı şaşırıyorum şimdi.
Biz kasımda evlendik 1250 verdik düğün salonuna siz hem ucuza gelsin diyorsunuz hem 6binden bahsediyosunuz çok fazla
kaç bedensin?ya bende kiralıyalım yada ikinci el alalım diyorum da nişanlım sıcak bakmıyo o konuya
kaç bedensin?
salon için 4 bin çok pahalı değilmi yahuubulunduğumuz şehirle mi alakalı bilmiyorum ama abimin düğününü çok da güzel bi yerde 1100'e yaptırdık biz düğün işlerinde hiç anlamam neyi nerden kısarsınız bilmiyorum ama düğün nişan kına vs bana çok gereksiz geliyor yapmayı da düşünmüyorum direk imzayı atarım ordan balayı
size şimdiden mutluluklar
hanımlar iyi geceler, düğünüme aylar kaldı. maddi durumumuz çok yeterli değil. eşimin ailesi de sadece ev eşyalarını alacak. nişanlım düğün ve kınayı yapacak olabildiğince ucuza getirmenin yollarını arıyorum sizce nelerden kısalım ben düğünden vazgeçelim diyorum masraf olmasın diye ama nişanlım kabul etmiyo napmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?