• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dugunum 2.5 ayy var ama hevesim yok :(

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
323
Evlenmeyi cok istiyorum nisanlimi seviyorum ama mutsuz olucam gibi geliyor hepp
Nisanlimla zaten gorusemiyoruz is saatlerimizden dolayi birde gece vardiyamda isten almaya gelir onceden ooerdi dudaktan falan olsun simdi usten opuyo o kadar mesaj atardi sevgi dolu artik yok ilk geceden konustuk ilk gun yoruluruz yapmayiz diyo bunu ben demeliyim yani arzusu yok gibi bana karsi insanlarda evlenince degisir biseyler bizde sanki evlenmeden tukendi bilmiyorum hic sarilmadik bile ben sevgisibi yasayan bi insanim sanki hep uzak durucak benden cok uzgunum evimi yerlestiriyorum ama bi yanim hep eksik :43:

Nasil davranicagimida sasirdim kendimi sogutmak istemiyorum :26:

Düğün stresidir kuzum. Bizde olduğu gibi onlarda da oluyor. İlk gece konusunda haklı biraz, çok yorgun olacaksınız. Sen de kendini yatağa atmak isteyeceksin. Enerjiniz olursa olur bir şeyler zaten. Ama şimdiden bunu düşünüp canını sıkma.

Ne saçma insan yorgunluk mu düşünür kavuşmak için can atacağına ..değişikmiş ..inşallah mutlu olursun..

Düğün stresidir kuzum. Bizde olduğu gibi onlarda da oluyor. İlk gece konusunda haklı biraz, çok yorgun olacaksınız. Sen de kendini yatağa atmak isteyeceksin. Enerjiniz olursa olur bir şeyler zaten. Ama şimdiden bunu düşünüp canını sıkma.

Ins oyledir dugun stresidir bilmiyorum yaa stres bendede cok korkuyorum ya anlasamazsak ya mutlu olamazsak kafamda binbir soru bi de bile ilgisizlik tetikliyorr

Nisanlimla zaten gorusemiyoruz is saatlerimizden dolayi birde gece vardiyamda isten almaya gelir onceden ooerdi dudaktan falan olsun simdi usten opuyo o kadar mesaj atardi sevgi dolu artik yok ilk geceden konustuk ilk gun yoruluruz yapmayiz diyo bunu ben demeliyim yani arzusu yok gibi bana karsi insanlarda evlenince degisir biseyler bizde sanki evlenmeden tukendi bilmiyorum hic sarilmadik bile ben sevgisibi yasayan bi insanim sanki hep uzak durucak benden cok uzgunum evimi yerlestiriyorum ama bi yanim hep eksik :43:

Düğün planlari bir gün sonrayi bile planlıyor olmak insani bunaltiyor... Biraz rahat birakin düğünden gecenizden falan konusmayin. Belki bunaldi biraz..

Ve böyle sürerse konusun konuşmadan bilemezsiniz derdi ne

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Düğün planlari bir gün sonrayi bile planlıyor olmak insani bunaltiyor... Biraz rahat birakin düğünden gecenizden falan konusmayin. Belki bunaldi biraz..

Ve böyle sürerse konusun konuşmadan bilemezsiniz derdi ne

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben hic konusmuyorum zaten hep susturuyorum tam tersi
Konusmaya gelince konusuyo ilk geceden kendi aciyo konuyu ama dilinde var sanki sadece bilmiyorum

Ben hic konusmuyorum zaten hep susturuyorum tam tersi
Konusmaya gelince konusuyo ilk geceden kendi aciyo konuyu ama dilinde var sanki sadece bilmiyorum

Bence hiç konuşmayın eğer sevginden eminsen oluruna bırak düşündükçe göZünüzde büyütüyorsunuz belli ki sanki nerden bilecekseniz şimdiden o gün yorgun olacağınızı? Ben düğünümde bir dakika oturmadım ama hiç bir yorgunluk ta hisstmemiştim insan sevinç, heyecanla yorgunluk düşünmez..iyi düşün iyi olsun..

ilk gece ki ruh halinize bağlı bence. Konuşulcak konu değil bunlar daha.. İlgi konusunda da işten güçten düğün telaşından falandır sanırım. Sen yanaş bakalım o zaman tepkisi ne olacak geri çekilirse o zaman düşün bunları..

Benim kadar dugunune yorgun giden yoktur ustelik igne yaptirarak gittim rahatsizdim, dugun boyunca da oynadim yoruldum, dugunun sonuna dogru midem oyle rahatsizlandi ki korse ve yorgunluktan bide stresini atiosun istifra ettim bikac kez buna ragmen gece yatagina gectiginde olsun istiyorsun hem evlilik acisindan hem de meraktan. Tavsiyem o oyle dediginde ters psikoloji ile aa tabi hayatim cok haklisin yorgun oluruz diyip dugun aksami boyunca gizli sinyaller gondermen:)

Benim kadar dugunune yorgun giden yoktur ustelik igne yaptirarak gittim rahatsizdim, dugun boyunca da oynadim yoruldum, dugunun sonuna dogru midem oyle rahatsizlandi ki korse ve yorgunluktan bide stresini atiosun istifra ettim bikac kez buna ragmen gece yatagina gectiginde olsun istiyorsun hem evlilik acisindan hem de meraktan. Tavsiyem o oyle dediginde ters psikoloji ile aa tabi hayatim cok haklisin yorgun oluruz diyip dugun aksami boyunca gizli sinyaller gondermen:)

O anlamaz gizli sinyalden falan :37:

İlgisizliği düğün stresindendir bence. Abimden biliyorum bende, o dönemde dokunsan patlayacak gibiydi. Kendine ait bir evi olacak o evi geçindirme derdi,bekarlığa veda durumu falan bunları düşünüyor olabilir. Sıkıntı yapmayın. Diğer konuya gelince de sonuçta sevdiği insansın sana karşı illa ki isteği olur bunu da dert etme zamanla rayına oturur her şey.

Bence takma benim saskin kocamda oyle diyodu amaoyle olmadiii :) isteksizlikle alakasi yok bence seni utandirmak istemiyo belki yada sıkmak istemiyo olamaz mi

Canım evlilik zor bir karardır bence emin değilsen tekrar düşün nişanlına emin olup olmadığını sor ki evlendiğinin ertesi sabahı ne yaptım ben demeyesin. Ayrıca evlendiğinde hemen hamile kalma nişanlını bi ölçūp tart :)

cnm bu gunlerde daha sık bulusun ölc bıc cok az zaman kalmıs.. ıcıne sınmesse evlılık tarıhını uzatırsn

seniutandırmak yada korkutmak istemiyo olablir, düğün stresş bunalmış olabilir, gerçekten yorgun olacağını düşündüğü için bi beklentiye girmeni istemiyo olabilir herşey olabilir yani olumlu yada olumsuz konuşmadan bilemezsin.
valla ilk gece ne kadar yorgun olursa olsun insan biz namazlarımızı kıldık direk olaya geçtik yani hasretlik nede olsa...

neden bu güzel günleri berbat ediyorsun cnım?eşinde sende düğün stresi olmuşsunuz.herşey düzene girer.bu günlerin kıymetini bil.bi daha yaşayamayacaksın.hayal kur,güzel şeyler düşün..

İlgisizliği düğün stresindendir bence. Abimden biliyorum bende, o dönemde dokunsan patlayacak gibiydi. Kendine ait bir evi olacak o evi geçindirme derdi,bekarlığa veda durumu falan bunları düşünüyor olabilir. Sıkıntı yapmayın. Diğer konuya gelince de sonuçta sevdiği insansın sana karşı illa ki isteği olur bunu da dert etme zamanla rayına oturur her şey.

evet benim eşim düğün stresini dibine kadar yaşamıştı.en ufak bişeye patlıyordu.bende ağlıyordum.sonra kendisi itiraf etmişti.kaç yıldır arkadaşları ile yaşayıp evi çeviriyordu ama kaygı ön plana çıkmıştı.erkekler bizden daha fazla stres yapıyo sanırım.özellikle gün yaklaştıkça.

bizim nikaha bi ay kala kavga ve ilgisizlikle geçti..
o yüzden hiç tuhaf gelmedi yazdıkların..
şuan çok mutluyuz Allah bozmasın..

Back
X