dugunum ertelendi :(

hayırlı işleri cok uzatmak iyi değildir, saçmalamışlar ama hakkınızda hayırlısı olsun.fikrinizi bildirmediniz mi siz ya da aileniz?

Ailem tek oglu icinde kalmasn hakli dio. Madem boyle olacakti basta ndn hemen dugun olsun dedi anlayamiyrm. Dugun hazrliklarina basladk. Hatta salon tutuldu

Yok tatlim bizim adette erkek nisani yapiyor. Nisanlim kendi basina dugun yapmaya calisyor. Bnde nisan yapip bide ona masraf cikarmak istemedm

Çok uzun ertelenmiş acikcasi... Peki nisanlin ne diyor bu duruma?

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Dugun gbi nisan yapacakmis. Tek oğluymus.butun herseyi yapmak istiyormus icinde kalmamaliymis boyle seyler

Aynen ilk defa duydum nişanı erkek tarafının yaptığını.

Hadi onlar yaptı diyelim, niye 1 sene sonraya düğün?

.

Bizim adette oyle cnm. Nisan yapilinca arada mesafe olmaliyms. Oyle dio kaynanam

Kendi basina karar verildi. Oyle olsun annem oyle istyr ddi :)
"Annem öyle istiyor" cümlesi bir erkeğin ağzından çıkabilecek en itici kelime ışık hızıyla soğurum adamdan aşkım sevgim nekadarda büyük olsa

nişana cok var dugune cok uzun uzayan işten hayır gelmz erkek tarafı cabuk olsun dıyecegı yerde uzatmıs ilginç

Bende ona sinirleniyorum annem diyor tek oglu hak veririm diyor ama bu kadar uzatilmasi cok sacma geliyor bana ocakta dugun olacak hersey hazrlaniyor araliga erteliyor. Kaynanami cok seviyorum ama bazen cok sacma kararlar veriyor. Ve dediginu kesn yapiyor

Tekrar oturulup konuşulacak. Ailem kaynanamin dusuncelerine saygi gosteryor. Keske oda braz bizi dusunse

Kayınvalideniz karar vermiş, sözlünüz annesine uymuş, size danışan soran yok.

Sözlünüzün durumu toparlaması lazım.

Suan benim kaynanadan bahsetyorsun gbi. Sözüm de giydigim kiyafetimi bile kendi begendi taktiğim yuzuge kadar ! Kirmayim saygısızlik etmeym diyorm turlu turlu seylee yapıyor. Artik sabrim kalmadi.

Bende oyle dusunmeye basladm. Tek oglu var anliyorm. Ama ciddi anlamda bizi cok kiskaniyor . Oglunu elinden alacagmi dusunuyor. Hatta bi sizinle oturacagm diyor. Tamam diyorm snra yok yok vazgectm kendi evimde otururm ben diyor

Evlenecek insan değil başkası mı karar veriyor yani? Evlenince nasıl çocuk yaptığınıza da karışır, kocan da annem öyle istedi der.

Aynenn oylleee. Tek oglum diyor. Snra kizim benim durumum yok diyor. Bizdedugunde takilacak altnlari yazyazıp veriyorsun kaynanaya. Sirf zorda kalmasn diye hc bse istemedm. Gönlünden ne gecerse al ddm. Ne dese tamam diorm bana iskarta malmisim gbi davranmaya basladi :/

4 senelik bi iliskimiz var sozumuzden onde . 3 yildir beni tanıyor kaynanam . Smdiden nasl anlicak ki oglunu uzup uzmeyecegim. Birden bi yil erteliyor yaza dese gene kabulum ama of sinirden aglicm

Bu kadar ciddi bir konuda "onay almaksızın" bile demiyorum, "fikir sormaksızın" değişiklikler yapıp gerekçe olarak da "Çünkü annem öyle istiyor" diyen adamla evlenilmez, evlenilse de ömür geçmez.

Sizi bu kadar yok saymalarına izin vermeyin. Siz afedersiniz eşşek başı değil, evlenecek diğer kişisiniz, farkında değiller sanırım.

Çok uzun ertelenmiş acikcasi... Peki nisanlin ne diyor bu duruma?

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

"Annem öyle istiyor" cümlesi bir erkeğin ağzından çıkabilecek en itici kelime ışık hızıyla soğurum adamdan aşkım sevgim nekadarda büyük olsa

Annem oyle istiyor dan benim anladigim her isimizi annem burnunu sokacak hayatim bunu böyle kabul etmek zorundasn :))
Kafami o kadar karistirdi ki sozu atablirim heran

Evlenecek insan değil başkası mı karar veriyor yani? Evlenince nasıl çocuk yaptığınıza da karışır, kocan da annem öyle istedi der.

Kaynanam zaten benim tek cocugum var bana cok torun vereceksin ddi :)))

Gerekli sozleri soyleyecegm işlerine uymayacaksa bende hayatima yeni bi yon verecegim. Yillardir beraber oldugum adam birden herseyi annem bilir havasina büründü.

4 senelik bi iliskimiz var sozumuzden onde . 3 yildir beni tanıyor kaynanam . Smdiden nasl anlicak ki oglunu uzup uzmeyecegim. Birden bi yil erteliyor yaza dese gene kabulum ama of sinirden aglicm
bence sözlüne de ki tamam nişan olsun düğünü yaza yapalım de olmazsa zorla daha evlenmedien kötü gelin damgası yersın bu zamana kadar yememişssin sen sözlün ile iyi gecinmeye calış evlenecegın kişi o kaynanan herzaman ortaya cıkacaktır onun emellerine yenik düşmeemeye calıs

aileniz de kayınvalidenize hak verdikten sonra sizin gelin olarak düğün erken olacak diye tutturmanız abes olur ve havaya girerler bence.ben olsam yüzümü biraz seyrek gösteririm sözlüme.özlesin de burnu sürtsün!!! o bir tek oğlansa siz de gelin gidiyorsunuz.o kadar uzun süre nişanlılık mı olurmuş!!! ben ailenizin yerinde olsam hadi nişan yapın ama en geç 6 ay sonra düğün olacak derdim.bu konularda karşılıklı iyi niyet ve anlayış çok önemli.hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…