bence sözlüne de ki tamam nişan olsun düğünü yaza yapalım de olmazsa zorla daha evlenmedien kötü gelin damgası yersın bu zamana kadar yememişssin sen sözlün ile iyi gecinmeye calış evlenecegın kişi o kaynanan herzaman ortaya cıkacaktır onun emellerine yenik düşmeemeye calıs
aileniz de kayınvalidenize hak verdikten sonra sizin gelin olarak düğün erken olacak diye tutturmanız abes olur ve havaya girerler bence.ben olsam yüzümü biraz seyrek gösteririm sözlüme.özlesin de burnu sürtsün!!! o bir tek oğlansa siz de gelin gidiyorsunuz.o kadar uzun süre nişanlılık mı olurmuş!!! ben ailenizin yerinde olsam hadi nişan yapın ama en geç 6 ay sonra düğün olacak derdim.bu konularda karşılıklı iyi niyet ve anlayış çok önemli.hayırlısı olsun...
Tekrar oturulup konuşulacak. Ailem kaynanamin dusuncelerine saygi gosteryor. Keske oda braz bizi dusunse
Canim nisani neden onlar yapiyor.. nisan kiz tarafinin sânidir dugun ise erkek tarafinin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bunun saygiyla alakasi yok.
Siz iki yetiskin insan davetiye kismina gelene kadar akli neredeymis? Yeni mi gelmis aklina tek oglu oldugu?
Sahsen huylandim ben.
Bizim adette oyle cnm. Nisan yapilinca arada mesafe olmaliyms. Oyle dio kaynanam
Canim ilk defa boyle sacma bisey duyuyorum, ne icin mesefa gerekliymiyski? 2-3 ay da degil, koskoca bir yil.
Kaynanan ofsayt, es adayini iyi gozlemle. Simdi senin arkanda durmuyorsa, sonra hic durmaz. Yakin oturmayacaksiniz insallah?
.
Dügüne bir kac ay kalami aklina gelmis nisan yapmak istedigi. Siz cok iyi kalplisiniz. Onlara üzmemek yük olmamak icin birsey istememissiniz, onlarin yaptiklarina bakin. Iyi niyetli insanlari hep eziyorlar, halbuki el üstünde tutulmasi lazim. Iyi njyetinizi kenara birakin artik. Cadilik yapinki deger görün. Hep iyi niyetli gelinler eziliyor, üzülüyor. Yalakalik yapanlar cok seviliyor
Seneye ocakta dugun olacaktı hazrliklar yapilyordu. Sozluyuz
Son dk degisiklik !
Annem ( kayinvalidem) tek oglum var herseyi dort dortluk olacak nisan yapacagim dedi.
Gelinlik siparisi verildi. Nikah davetiyesi bastırıyorduk son dk golu oldu dugun. 2015 aralikta olacakms. Cok canim skldi .
Ben kendilrrine masraf olmasn diye nisan istemiyordum. Hersey yerine oturmusken bu son dk plani hic icime sinmedi(
Son dk degisiklik !
Annem ( kayinvalidem) tek oglum var herseyi dort dortluk olacak nisan yapacagim dedi.
Gelinlik siparisi verildi. Nikah davetiyesi bastırıyorduk son dk golu oldu dugun. 2015 aralikta olacakms. Cok canim skldi .
Ben kendilrrine masraf olmasn diye nisan istemiyordum. Hersey yerine oturmusken bu son dk plani hic icime sinmedi(
şimdi siz ne zamandır tanışıyorsunuz sözlünüzle, bir sene ertelenmiş acaba kaynananız biraz daha tanıyın diye mi uzattırmak istedi, eğer sözlünüzle tanışma süreniz az bir zamansa biraz mantıklı, aslında sizin içinde iyi olmuş sizde biraz tanıyın, bide her şeyde bir hayır vardır gerçekten, sizde haklısınız heveslendiniz hazırlık yaptınız birden böyle bir şey çıkınca insan üzülür gerçekten
Son dk degisiklik !
İyi de nişan için düğünün 2015 aralıkta olması çok mantıksızca. Ocak ayına kadar ki sürede kaç defa nişan yapılır.
Ayrıca kv niye kendi başına karar veriyor. Sen bostan korkuluğu musun? Düğün senin ister nişan yaparsın ister yapmazsın. Son sözü sözlün ve senin söylemen gerekirdi.
Nişanı kız tarafı yapar zaten. Onlar niye masrafa giriyor? Köprünün ortasında attan inip eşeğe binilir mi? Çok tuhaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?