dugunum ertelendi :(

neden aralık ocak kış düğünleri çok eziyetli oluyor.ayrıca şehir dışından gelen olacaksa çok eziyetli.yaz günleri çuvala mı girdi

düğünü masrafları kaynana yapacak galiba

Konu sahibinin sözlüsü yapıyormuş herşeyi o yüzden nişan falan istememiş. Ama anne oğlunun zorda kalacağını bildiği halde nişan istemekte beis görmüyor. Peki erkek niye borcun altına gireceği halde annesini onaylıyor ve onaylatıyor? :44:
Bence de bunun altında bir bit yeniği var.

İyi de nişanı kız tarafı yapmaz mı yapmak istemiyorum deyince yapılmaz yani ben de nişan istemedim gereksiz masraf bana göre o yüzden yapılmadı bence senin kayınvalide cok fena sadece onun lafıyla mı ertelendi düğün ki bir sürü hazırlık yapılmış bile

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kimsenin kalbini kifmak zora koşmak istemiyorum ama kirilan taraf ben oluyorum. :) dun akşam resti cektim sozlume suana kadar araya mesaj ble atmadi. Hakkimda hayırlısi olsun diyorm artik

Nişanla başlamış daha bunun düğünü var evi altını var ilk torunu var ikinci torunu var.. Bu kadına meşgale cok.. En iyisini yapmışsınız geri adım atmayın yoksa ilerde yazdığmm bu konulardan cok başınız agrır..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Birincisi nişanı zaten erkek tarafı yapmaz kız tarafı yapar. Yani onlara masraf olmaz merak etmeyin. İkincisi nişan yapacaksınız diye niye bir sene erteliyorsunu ki, nişanı 2014 aralıkta ya da daha öncesinde yapın. Çok tuhaf.

düğün tarihine kaynanan mı karar veriyor?

Soz atildi.
4 yil beraber olduğum adam o istedi diye hemsirelik bolumunu kazanp okumani istemiyorum dedigi icin onun icin gitmeyen beni terk etmis bulunuyor. Kendi meslektasi bi bayandan etkilenmis.
Hepsu bu kadarmış :)

Soz atildi.
4 yil beraber olduğum adam o istedi diye hemsirelik bolumunu kazanp okumani istemiyorum dedigi icin onun icin gitmeyen beni terk etmis bulunuyor. Kendi meslektasi bi bayandan etkilenmis.

siz kızlar kendinize değer vermezseniz maalesef sonlar hüsran oluyor.olan geleceğine olmuş ama vaz geçme tekrar gir sınavlara

siz kızlar kendinize değer vermezseniz maalesef sonlar hüsran oluyor.olan geleceğine olmuş ama vaz geçme tekrar gir sınavlara

Kendimi toparlayip tekrar deneyecegim..

Soz atildi.

Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım,belki de ondan annesi nişan yapalım falan dedi ,,zamanı uzatmak için belki oğlu yanlışını görsün diye falan..Ne yazıldıysa onu yaşıyoruz ,ama sanmıyorum ki o insanla mutlu olacak!

Soz atildi.

ayrıldınız mı suanda

Rabbim bana sabir versin su durumu cabuk atlatayim . 4 yildir taniyamamisim .

Soz atildi.

Konuyu ilk okuduğumda aklıma böyle bir şey geldi, ayrılmak için zaman kazanoyor olduğuu düşündüm.
Exx sözlün ne iş yapıyordu merak ettim...
Erkekler için fedakarlık yapmaya aslaa değimiyor işte değimiyor..okulunu yeniden oku bence sınavlara gir ve de hiççç kimseyi dinleme erkeklere öylesi yaranıyor maalesef

allah daha hayırlısını çıkarsın karşınıza, demekki dertleri buymuş.en azından yanlış mı doğrumu diye düşünüp durmazsınız.

Polis. Herseyden o kadar fedakarlik yaptim ki simdi gidince elimde koca bi hic kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…