Seneye ocakta dugun olacaktı hazrliklar yapilyordu. Sozluyuz
Son dk degisiklik !
Annem ( kayinvalidem) tek oglum var herseyi dort dortluk olacak nisan yapacagim dedi.
Gelinlik siparisi verildi. Nikah davetiyesi bastırıyorduk son dk golu oldu dugun. 2015 aralikta olacakms. Cok canim skldi .
Ben kendilrrine masraf olmasn diye nisan istemiyordum. Hersey yerine oturmusken bu son dk plani hic icime sinmedi(
düğünü masrafları kaynana yapacak galiba
He yaa bende damızlık ineğim zaten varsa yoksa senin için yaşiyacam kaynana deseydinKaynanam zaten benim tek cocugum var bana cok torun vereceksin ddi :)))
Son dk degisiklik !
Annem ( kayinvalidem) tek oglum var herseyi dort dortluk olacak nisan yapacagim dedi.
Gelinlik siparisi verildi. Nikah davetiyesi bastırıyorduk son dk golu oldu dugun. 2015 aralikta olacakms. Cok canim skldi .
Ben kendilrrine masraf olmasn diye nisan istemiyordum. Hersey yerine oturmusken bu son dk plani hic icime sinmedi(
Kimsenin kalbini kifmak zora koşmak istemiyorum ama kirilan taraf ben oluyorum. :) dun akşam resti cektim sozlume suana kadar araya mesaj ble atmadi. Hakkimda hayırlısi olsun diyorm artik
Son dk degisiklik !
Son dk degisiklik !
Soz atildi.
4 yil beraber olduğum adam o istedi diye hemsirelik bolumunu kazanp okumani istemiyorum dedigi icin onun icin gitmeyen beni terk etmis bulunuyor. Kendi meslektasi bi bayandan etkilenmis.
Hepsu bu kadarmış :)
siz kızlar kendinize değer vermezseniz maalesef sonlar hüsran oluyor.olan geleceğine olmuş ama vaz geçme tekrar gir sınavlara
Soz atildi.
4 yil beraber olduğum adam o istedi diye hemsirelik bolumunu kazanp okumani istemiyorum dedigi icin onun icin gitmeyen beni terk etmis bulunuyor. Kendi meslektasi bi bayandan etkilenmis.
Soz atildi.
ayrıldınız mı suanda
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım,belki de ondan annesi nişan yapalım falan dedi ,,zamanı uzatmak için belki oğlu yanlışını görsün diye falan..Ne yazıldıysa onu yaşıyoruz ,ama sanmıyorum ki o insanla mutlu olacak!
Evet canım . Ayrildik. Daha doğrusu o ayrildi.
Soz atildi.
Konuyu ilk okuduğumda aklıma böyle bir şey geldi, ayrılmak için zaman kazanoyor olduğuu düşündüm.
Exx sözlün ne iş yapıyordu merak ettim...
Erkekler için fedakarlık yapmaya aslaa değimiyor işte değimiyor..okulunu yeniden oku bence sınavlara gir ve de hiççç kimseyi dinleme erkeklere öylesi yaranıyor maalesef
ben ortak bir zaman ayarlarsınız diye takip ediyordum konuyu
ama hakkınızda hayırlısı olsun canım üzülme ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?