Düğünüm var ama...

Kusura bakma ama evlenmeden once gosterdim kismina istemsizce guldum. Trajikomik geldi..

Tamamen ozguvenle alakali bir durum. Eminim soyledigin kadar da abes bir durum yoktur. Cunku surekli goruyoruz burda oram yamuk burak buyuk diyenlerin aslinda durum cok cok abartip takinti haline getirdiklerini..

Sizinki de takinti olmus gibi gorunuyor.

Soyle dusun diyelim ki esinin pipisi yamuk o soylemese dikkatini ceker mi
Hadi farkettin diyelim yamuk bu bosanayim mi dersin.

Bu ornegi verdigime i na na mi yo rum:KK70:
Hahahaha çok güldüm sabah sabah

Hepinize günaydın Kızlar öncelikle iyi Yada kötü cevabınız için teşekkür ediyorum. Yanlış anlaşılan bir iki noktaya değinmek istiyorum ben durumu nişanlıma anlatıp ta hadi inceleyelim demedim öyle incelemek sadece orayı göstermek gibi birşey olmadı, sadece ben düğünden önce hiç bir şekilde yakınlaşmak istemezken kendimce düşündüm ve aslında biraz içimi rahatlatmak tepkisine bakmak adına izin verdim Yani ileriye gitmeden bir şeyler yaşanırken gördü özellikle göstermek gibi birşey değil oda işte göz ucuyla ben rahat bir şekilde hiç göstermiyorum ki zaten konu amacım da bu ben görüntüsünden dolayı psikolojik olarak rahat olamıyorum evlensekte bu böyle olur. Ayrıca kaç tane gördün diyenler ağda yaptiğim arkadaslerim oldu ve benim gibi değildi :)

Kızlar merhaba, uzuun bir süredir
sevgilim var şuan nişanlıyız Mayıstada evleneceğiz. Herşey çok güzel gidiyor nişanlımı çok seviyorum hayalimi yaşamak için gün sayıyorum fakat bir sorunum var beni yedi bitirdi. Ben genital bölgemi beğenmiyorum(klıtoris ve ic dudağin biri disarda) kendim bile bakmam çünkü moralim bozuluyor evlenmeden önce ameliyat olmayı düşündüm hatta para biriktirdim ama nasip olmadı. Aylar önce Nişanlıma da açtım bu konuyu başka kişileri falan karıştırarak benimle ilgisi yokmuş gibi görüşünü almak için o önemli değil öyle şeyler bence dedi.. ama bu yinede beni rahatlattı mı hayır, biz bir kaç defa bas basa kaldık biraz yakınlaştık benım buna izin vermemin sebebi de evlenmeden önce görsün diye :KK43: tepkisini merak ettim.. gördüde biseyde demedi ama ben hiç rahat olamıyorum sürekli saklama çabaları rahat olamama bu durumdan çok rahatsız evlenincede böyle davranırsan hiç hoş değil diyor bana İnan’ın rahat olmam mümkün değil sürekli görmesin diye saklıyorum rahat davranmıyorum dediklerini yapmıyorum, evlensekte böyle devam edecek biliyorum çünkü sıfır özgüven. Söyledim de en sonunda benim büyük biraz ameliyat olayım mı dedim hayır dedi, ama görüntüsü bence onun da istediği gibi değil ama bu yüzden de ayrilacak değil ya öyle biri değil zaten. Kızlar gerçekten çok üzgünüm ne yapcam bilmiyorum takmayayım diyorum olmuyor :KK43: varmı bu durumu yaşayan evlenince cinsellikten soğur mu hareketlerim yüzünden? Bana bi akıl verin
Boşuna hüsnükuruntu yapıyorsunuz adam sorun değil diyor niye bu kadar sıkıntı yapıyorsunuz ki zaten sorun etse emen uzaklaşın derdim. Siz bu şekilde davranmaya devam ederseniz sikinti olabilir

Konu sahibi
Ben sizi anlıyorum
Ama rahat olun
Neticede görmüş ve absürt bir tepki de vermemiş
Yani bu yazacağım belki etik değil ama gördüğü iyi olmuş

Bir yakınımızın genştal bölgesinde bildiğiniz hani "gül" denilen büyük kırmızılık varmış
İlk gece damat maalesef bir iğrenme hissi duyuyor
Ayrıldılar yaklaşık bir yıllık falan evliyken

Şimdi bu konu her yere çekilebilir
Elbetteki bu sebebten ayrılık olmaz
Fakat kendimden biliyorum
Bir şeyden iğrenmek ya da iğrenmemek insanın elinde değil
Yani " dur ben şundan bi iğreneyim" ya da. "Aman iğrenmeyeyim" diyemiyorsunuz

Nişanlınız görmüş ve önem vermemiş bunun anlamı şudur ki sizde bunu kafaya takmamalısınız

Şimdiden mutluluklar dilerim

Madem bukadar kafaya takıyosunuz parada biriktirmişsiniz neden ameliyat olmadınız.o operasyon çok basit kuzenim olmuştu yıllar önce bigünde taburcu olup çok kısa süredede toparlanıyosun.ama olmayacaksan nişanlına çok belli etme rahatsız oldugunu onun umrunda değilken bile senin tavrınla oda huylanıp bi süre sonra takıntı yapar ne gerek var

Bu kadar şaşıracak oha diyecek ne var anlamıyorum gererkten. Siz evlenmeden önce birlikte olmuyorsunuz diye herkes mi öyle olacak. Herkes sizin dogrularinizla mi yaşayacak.
☺ canim konu birliktelilik degil benim oha dedigimm olay kilitorisini adama göstermesi ay neyse yaaaaa size gore normalse ben anormalimm kabul ediyorum☺

Adam farketmeyecekse bile zorla farkettirmissin. Adam sorun yok diyo hala üstüne gidiyosun saklıyosun falan hic doğru değil adam da heralde bi sıkıntı var ben farkında değilim diyecek.

Aslında konu sahibi aşırı mastürbasyon yapmıyor. Mesajlarında uzun süreler bırakabildiğinden ama alışkanlığını tamamen kesemediğinden bahsetmiş hep. Sadece mastürbasyonu bırakmayı takıntı haline getirdiği için aşırı konu açmış bu konuyla ilgili o nedenle mastürbasyon bağımlısıymış gibi algılanmış. Yanlış anlaşılmalar oluyor bazen.

M manolya3434 Siz de bir konunuzda vajinanızın şeklinin mastürbasyon yapmaktan dolayı bozulduğundan endişe ettiğiniz için tekrar yazıyorum alakası yok. Mastürbasyon iç dudakları dışarıya sarkıtıyor olsa benimki kesinlikle dışarıda olurdu. Sadece belki klitoral uyarılmayı erken keşfetmenizle alakası olabilir iç dudaklarınızla klitorisinizin hafif dışarıda olmasının. Buarada konuyla ilgili bilgi ararken komik bir röportaj okudum biraz önce. Bir ağdacıyla vajina tipleri üzerine röportaj yapmışlar. En sık karşılaştığı vajina tipi sizinki gibi iç dudakların dışarıda olduğuymuş. Kadınların yarısından fazlasının cinsel organının sizinki gibi olduğundan bahsediyordu röportaj. Endişeleneceğiniz hiçbirşey yok bu konuda vücudunuz gayet normal. Nasıl çeşit çeşit dudak burun varsa vajinalarda tek tip değil. Düğün stresine bir de böyle gereksiz bir stres eklemeyin boşuna.
Bi yerde okumustum, ic dudaklari cekistirenler oluyormus onu yaparken, bu da sarkmalara neden oluyormus..

Adam sorun yok demis, zorlaya zorlaya sorun cikarma konu sahibi..

Son düzenleme:
Pammık premses rahat ol..
Bi çocuk olsun değil bakmaya oynaşmaya zamanın olmaz :D
Biz kızlar amma saçma şeylere kafa takıyoruz gereksiz boş..
Kıızz onunkine de bakaydın belki yammık falan olur :D mazallah adamı evlendikten sonra ameliyat ettirmek zorunda kalma:D

Kızlar merhaba, uzuun bir süredir
sevgilim var şuan nişanlıyız Mayıstada evleneceğiz. Herşey çok güzel gidiyor nişanlımı çok seviyorum hayalimi yaşamak için gün sayıyorum fakat bir sorunum var beni yedi bitirdi. Ben genital bölgemi beğenmiyorum(klıtoris ve ic dudağin biri disarda) kendim bile bakmam çünkü moralim bozuluyor evlenmeden önce ameliyat olmayı düşündüm hatta para biriktirdim ama nasip olmadı. Aylar önce Nişanlıma da açtım bu konuyu başka kişileri falan karıştırarak benimle ilgisi yokmuş gibi görüşünü almak için o önemli değil öyle şeyler bence dedi.. ama bu yinede beni rahatlattı mı hayır, biz bir kaç defa bas basa kaldık biraz yakınlaştık benım buna izin vermemin sebebi de evlenmeden önce görsün diye :KK43: tepkisini merak ettim.. gördüde biseyde demedi ama ben hiç rahat olamıyorum sürekli saklama çabaları rahat olamama bu durumdan çok rahatsız evlenincede böyle davranırsan hiç hoş değil diyor bana İnan’ın rahat olmam mümkün değil sürekli görmesin diye saklıyorum rahat davranmıyorum dediklerini yapmıyorum, evlensekte böyle devam edecek biliyorum çünkü sıfır özgüven. Söyledim de en sonunda benim büyük biraz ameliyat olayım mı dedim hayır dedi, ama görüntüsü bence onun da istediği gibi değil ama bu yüzden de ayrilacak değil ya öyle biri değil zaten. Kızlar gerçekten çok üzgünüm ne yapcam bilmiyorum takmayayım diyorum olmuyor :KK43: varmı bu durumu yaşayan evlenince cinsellikten soğur mu hareketlerim yüzünden? Bana bi akıl verin
Takıldığın şeye bak kusur değil bişey değil yaradılış o da senin için hayırlısı oraya bakıp senin vücudunu sevicek değil seni sevicek nişanlın organ yapını değil ;)

Yanlış anlama canım ama bu mesajlar sayesinde epey güldüm .... Hiç dert tasa yapılcak bişi değil ... Erkekler direkt üreme veya zevk alma yolundan girerler olaya yani sıkıntın olmasın bence artık organını olduğu haliyle kabullen .. Zaten iş güç vb derken sevişmeye zaman bulursanız incwleme derdinde değil işini görme derdinde olacak eş kişisi..
Biliyorum bazılarımızın amann sende dediğine bazıları takıntı yapar ... O bakımdan cinsel organınla barışık ve hoş günler dilerim..
Bu konuyla ilgili bi psikoloğa gitmende faydalı olur sen rahat olamam dediğin için yazıyorum canım..
Bol gülmeli bol rahat kafalı yıllar dilerimmmmmm

Back
X