Düğünüm ve ablam..

benim nişanım da evde küçük oldu abartmadım hiç kılık kıyafet.. aynı apartmanda uzaktan akrabamız var cansu bekar çalışıyor o geldi süslenmişti bayaa hem de bana baktı kaçtı gitti eve girmesi ile çıkması bir oldu daha sade giyinip geldi.. ablanız baya abartmış normal hayatta sizi kıyaslıyorlar mı sen güzelsin şu bu diye kendinimi ispatlamaya çalışıyor acaba

Bende seninle bindalli giyerim dedi.
Tac konsuunda da bildigin tac iste gelinlerin taktigindan. Hatta sen takcakmisin diye soruyo yani ben takmicaksam kesin takcakmis.

Dugun alışverişine mustakbel eşinle git. Kiyafetlerle ilgilide birsey soyleme. Bindalli mor renkte cok şık oluyor. Başina patlatmalık bir aksesuar takarsan kimse seni geçemez ama kimseye soyleme ne takacagini. Düğünde zaten istesede gecemez seni gelinlik giyeceksin neticede :)

Soylemem de soylemesem ne olcakki. O kendine gore plan yapiyo kafasinda simdiden

Birde bu çıktı. Benim zamanımda yokdu ben yapmadım ,ben giymedim ,içimde kaldı hikayeleri. Bıraksınlar Allahaşkına kıskanıyoruz deseler gözüme bu kadar batmaz. Herşeyim salma saçma oldu yinede hiçbirşey içimde kalmış gibi hissetmiyorum. Ablanızı hiç birşeyinize dahil etmeyin . Ablalık böyle olmaz.

Alisverisimde yanmdaydi gordu soylemedimki :)

Niye götürdün ki?
Huyunu bilip şikayet edip yine peşine takmışsın. Annen ve ablanla değil bir arkadaşınla gitseydin ya elbise seçmeye..

Kına ve düğün detayını verme bari. Düğünde kesin beyaz giyer bu. Saç ve makyaj modelini anlatma..

O değil de yarın öbür gün doğum yaptığında hastahane odası süslersen ne yapacak merak ettim. Kendine de lohusa takımı alır mı acaba?

alırken hiçbirşeyini gösterme, ne renk söyle, nede model...kayınvalidene koy aldıklarını...

Bende seninle bindalli giyerim dedi.
Tac konsuunda da bildigin tac iste gelinlerin taktigindan. Hatta sen takcakmisin diye soruyo yani ben takmicaksam kesin takcakmis.
Ablana de ki güzelim; bacım çok heves ettiysen boşan kocanla yeniden evlen ya da nişan, kına, düğün tazele.

Okurken ablanızı bekar sandım kıskanmış herhalde diye düşündüm. Ama evli üç çocuk annesi çıktı. Tuhaf bir ablanız var. Hiç bir şeyinizi anlatmayın, yeri geldiğinde de laf sokuşturun böyle yapmanın ne kadar ayıp olduğuyla ilgili.

O günün en şıkı sen olduğun için bu durumdan gayet hoşnut görünüyosun. Bu da geline değer vermek olmuyor malesef sahte samimiyet göstergeleri vol 1500.

Konudan bağımsız benimde o şekilde şahit olduğum durumlar oldu bazen gelin de olsa özenmemiş olabiliyorlar

Sizden rol çalması hiç hoş değil. Hatta davetliler gözüyle bakıyorum gayet komik duruyor. Özenti gibi ne o öyle?

Ablanızla samimiyetiniz yok mu? Söyleyin güzellikle. Ayrıca gelinlikte giyemeyeceğine göre istese de öne çıkamaz , dert etmeyin.

Evde kanlıcam korkusu sarmış sanırım bırakın eğlensin y istediğin kadar güzel ol gelin benim de geç

Canım öncelikle hayırlı olsun.

Şimdi 25 mkarelik bir odayla,kına da ve salonda dikkat çekmesi aynı ölçüde olmayacaktır.

Sen güzel saçını makyajını kıyafetlerini seç, senden daha çok dikkat çekmesi imkansız kafana takma

Babanneler abartıyı severler ama bizim gibiler ablana baktıysa içten içe yadırgamışlardır.

Tabii tutup düğünde beyaz giymek isterse müdahale et ama diğer türlü sen her anının tadını çıkar ve kuaför seçimine çok özen göster tek git nişanlınla makyajın saçın çok güzel olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…