Bende seninle bindalli giyerim dedi.Amaan abimle ahdımız var, olurda evlenirse düğününde ilk danstan sonra sadece ikimiz Akçaabat horonu oynayacağız. Yıllardır hayalimiz. Gelinin önüne mi geçmiş oluruz ki?
Eşimin kuzeni kınasında nedimeleri gibi bize özel kaftan ve taç yaptırdı. İki kıyafet giyindi ve bizim kıyafetlerimiz onun kıyafet rengine yakındı. Tabii o çok daha gösterişliydi.
Yani ablanın ne giymek istediğini biz buradan bilemeyiz. Ne giyinmek istiyor mesela? Taç derken taçtan kastın ne? Saçına aksesuar mı taktırmak istiyor? Kınanda ne tür bir kıyafet giyinmek istiyor?
Soylemem de soylemesem ne olcakki. O kendine gore plan yapiyo kafasinda simdidenDugun alışverişine mustakbel eşinle git. Kiyafetlerle ilgilide birsey soyleme. Bindalli mor renkte cok şık oluyor. Başina patlatmalık bir aksesuar takarsan kimse seni geçemez ama kimseye soyleme ne takacagini. Düğünde zaten istesede gecemez seni gelinlik giyeceksin neticede :)
Evet evli 3 cocugu var
Ya yapsin sen ona takılma. Taç takacaksa taksın sende cok daha farkli ve guzel bir aksesuar bulursunSoylemem de soylemesem ne olcakki. O kendine gore plan yapiyo kafasinda simdiden
Ablam sürekli ben senin dugununde cok guzel olcam hangimiz gelin karistircaklar gorceksin falan diyo ve artik sinirlerimi bozuyo.
Benim bildigim gelin bindalliya veya gelinlikle taç takar o bana dio sen taç takcan mi ben takmak istiyorum bilmem ne. Bi ara benimle bindalli giymeye kalkti tabi ben kaynanmgille konustm organzasyn sirketi vermesin fazladan sadece ben giycem istemiyorum dedim..
Nedir bu benim onüme gecme cabasi ya biktim artik benim kardesim gelin en guzel bu gece o olsun demek bu kadar zor mu? Tamam guzel olsun zaten ama niye beni sollamaya calismak?
Nisanimda da aynisini yapti kucuk bi nisan oldu bi tek abartili giyinen oydu sanki gelin ikimiz gibiydik.. bide bana abartma daha bu nişan die kucuk bi tac aldirdilar zorla kendi masallah gayet gosterisli bi aksesuar takti basina. Ve hayir ben boyle istiyorum desem de hayir dedi beni gecistirdi sanki sürekli yönlendirmeye calisio.. bundan sonra hic gelinlik alisverisime falanda gelmesini istemiyorum ya kaynanmla bas basa gider gelirim gerek yok. Kaynanam bile onun kadar karismio sen hangisini begenirsen ben yorum yapmiyim diyo ben zorluyorum kadini söyle anne sende fikrini diye..
Gorusleriniz onemli dugunum yaklasiyo ve ciddi anlamda canimi sıkıyo ablam icimde zerre bisey kalmadi o kadar sogudumki bu huylarindan .
Alisverisimde yanmdaydi gordu soylemedimki :)
Bi de kahkaha emojisi koymuş zuhaha görümcemi ilk gördüğüm yerde öpücem kuzum benim.
Ablana de ki güzelim; bacım çok heves ettiysen boşan kocanla yeniden evlen ya da nişan, kına, düğün tazele.Bende seninle bindalli giyerim dedi.
Tac konsuunda da bildigin tac iste gelinlerin taktigindan. Hatta sen takcakmisin diye soruyo yani ben takmicaksam kesin takcakmis.
O günün en şıkı sen olduğun için bu durumdan gayet hoşnut görünüyosun. Bu da geline değer vermek olmuyor malesef sahte samimiyet göstergeleri vol 1500.
Evli kendisiEvde kanlıcam korkusu sarmış sanırım bırakın eğlensin yistediğin kadar güzel ol gelin benim de geç
Evli kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?