Düğünüm ve ablam..

ben annenize cok kizdim kusura bakmayin ablaniz evliymis kardesim benden daha iyi bir aile gelin gitti ve inanin ben kardesin adina cok mutlu oldum. ona yapilanlar bana yapilmis kadar mutlu oldum. anneniz ablaniza duracagi yeri bildirmeli gerekirse sanane demek zor olmamli buyukler boyle yapip dengeyi saglamiyorlar sonra benim cocuklarim niye kardeş gibi değil dövüyorlar

Bu arada annem de onun tarafini tutuyo bak şu abiye bindalli gibi ablan da onu giysin kinanda diyo iyice sinirlendim anne birak bindalliyi da ben giyeyim gelin benim sonucta dedim.

Zaten ailenizden kaynaklanıyor. Eminim sizin de ablanıza karşı olmaması gereken hissiyatlarınız vardır. Çünkü aileniz.. Türkiyede görmekten nefret ettiğim ama sürekli şahit olduğum kardeş yarıştırma, kardeş kıskandırma.. ve sonuç. Aferin ailenize. Kardeş değil rakip yetiştirmişler.

Abla evle mi?
Kıskandı galiba

Dugununuzde gelinlik giysin diye baskı yapın herkese rezil olsun bir güzel

Bırak istediğini yapsın ama laf sokmaktan da geri durma. Madem ben daha güzel olacağım falan diyor hakediyor o lafları da.
Ne biçim insan bunlar ya

Cevrenizdeki akli basinda insanlar abartili taki, sac, bas, giyim kusam durumunu yadirgayacaktir.

Abla olarak ozenli olmasi elbette gerekir ama nedir o senden guzel olacagim cabasi.

Soylemeden gecemeyecegim baska husus da sunnet dugunleri.

Gecen yaz bir sunnet dugunune gittim. Anne gelinlik giymisti evet gelinlik. Gelinligin sadece tarlatani yoktu. Patlamali, yanmali sonmeli efektlerle sahneye anne baba geldi ilk dans ritueli. Gozum o ara sunnet cocugunu aradi.
Cocuga kina yakilirken anne bindalli giymisti tacli, telli. Dıs cekimler icin farkli aksesuarlar, temalar vs. Kac kisi katilir bilemiyorum ama bana cok cig geliyor bu durum. Bir gosteris, ilgi merkezi acligi. Tatminsizlik. Sunnet cocugundan rol calmak. Bu onun gunu birakin o parlasin, eglensin. Ona gore olsun. Bunu davulla zurnayla kutlamak da ayri tartisma konusu tabi.

valla sen içinden gelen neyse yap bir kere yapıyorsun.takma hiç çünkü ciddi anlamda alay konusu olacaak haberi yok sanırım.

valla sen içinden gelen neyse yap bir kere yapıyorsun.takma hiç çünkü ciddi anlamda alay konusu olacaak haberi yok sanırım.
Valla moralim bozuluyo hicbiseye hevesim kalmiyo boyle olunca.

kayinvalidenize soylemeyin, ortaya soyleyin,
dugunde sadece gelin bindalli giyecek, iki taraftan da giyinilmesin.

Kina elbisenizi alin ve herkese su renk aldim, kimse benimle ayni renk almasin diyin.

Abarti giyimine bir sey yapamazsiniz ama hic kimse dugununde bayram gunu gibi kardesi ile bir ornek giyinmek istemez.

Ay ne zaman böyle konular görsem şu eltisi gelin gibi giyinen üye geliyor aklıma konuyu bozdum kusura bakmayın ama ben olsam ben de soğurum herhalde ya çok itici

Ben olsam direkt konuşurdum bu davranışların beni rahatsız ediyor düğünde kesinlikle böyle bir tavır içinde olma seninde güzel hoş olman beni beni mutlu eder ama beni gölgede bırakma çabasına girme derdim

Ay düşman başına ablaya bak. Hem kendini hem sizi rezil edecek. Utanmasa gelinlik de giyecek gibi geldi bana.

Sesinizi çıkartıp ablanızı sindirmeniz gerek. Bu böyle olmaz sizin özel gününüz sonuçta. Yok taç takayım yok bindallı giyeyim... İnsanlar gülüp dalga geçecek gelinin ablasına bak artık kardeşini nasıl kıskanıyor kendini ne hale sokmuş diye.

ben olsam benım boyle bır ablam olsa kesınlıkle bunu yapması ıcın fırsat verırım
yapsın da rezıl olsun belkı herkes kınarsa aklı basına gelır

Nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz demedigimi birakmazdim ben olsam. Abla amacın ne sakına böyle saçma sapan hareketler yapma diyemiyor musunuz

Ablanizin icinde biseyler kalmis takmayin.sonucta gelin sizsiniz kimse ablaniza bakmical size bakicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…