Düğünüme 15 gün kala terkedildim..

Düğün olup evlenip boşanmak inan daha zor böyle olması sizin için daha iyi olmuş. hele çocuk olsaydı daha çok zorlanirdin . Allah seni korumuş şükür edebilirsin

Terk edildiniz ama neden? Detay verirseniz daha güzel olur.

Şimdi benim bi arkadaşım aslında kendisinin terk etmesi gereken bir adamı ısrarla yanında tuttu her türlü hakaret küfür bana göre şiddet ittirmiş kolunu çarpmış morarmış.. ve bunlar şu tarihte evleneceğiz diyorlar ayrıl demekten dilimde tüy bitmişti...

Sonra adam bunu terk etti. Ben bunu yıkım olarak görmedim aksine kurtuldun sevin dedim bana küfreden adamın benim yanımda işi ne? O yüzden konunuzu bilmiyorum

Biliyorum ama bir an önce geçsin istiyorum sanki yıllar boyu bu acıyı yaşayacakmışım gibi..
Yok canım benim geçer hiç merak etme.sürekli yaşadıklarını düşünme.aklına geldiği an bir işler bul uğraş kafan dağılsın.yanlız kalmamaya çalış.sevdiğin seni anlayan insanlarla vakit geçir.biraz olsun aklından gider.en önemlisi de zaman.zamanla eskisi kadar canın acımayacak.

Diniyor unutuluyor merak etmeyin bir arkadaşım 2 ay kala ayrılmıştı. Hemde kızın beyaz eşyalarını vermediler altınlarını yenilerini alıcaz diyip geri vermediler bildiğiniz dolandırıldı. Unuttu yeniden evlendi şimdi çok mutlu.Çok geçmiş olsun

Geçiyor küfürlü vurmalı kısmı hariç aynı şeyleri yaşadım 3 yıl geçti yine aşığım ve çok mutluyum :) geçicek bu günler güven bana

Hem de öyle bir geçiyor ki, geriye dönüp baktığında iyi ki olmamış diye şükrederken buluyor insan kendini... Biliyorum şu an evini kurma hayalin gelinliğin geçiyor gözlerinin önünden ama hiçbir acı kalmıyor emin ol. Seni üzeceği baştan belli olmuş. Zamana bırak. Evlenip ayrılsaydın çok daha zor olurdu. Bazı şer bildiklerimizde hayır vardır, öyle yaklaş. Bundan sonrasında karşına iyi insanlar çıkarsın Allah. Ama hepsi geçer emin ol. Psikoloğa gidebilirsin, zor da olsa dışarı çıkmaya arkadaşlarınla buluşmaya çalış. Kafanı biraz olsun rahatlatır. O konuları da hiç konuşma olabildiğince yanında konuşmalarına da izin verme. Allah yardımcın olsun...

Düğüne çok az kala ben de terkettim , bir de şöyle düşünün olmuyor demek ki evlenip bosanmaktansa , mutsuz mutsuz yaşamaktansa bitirmek daha iyi.
Önünüze bakın ..
Hiçbir acı baki değil.

Bende bir ay kala degil ama evlenecegimize kesin gozuyle bakilan birinden ayrilmistim. Sizin gibi acisi hic bitmeyecek kalacak kolay gecmeyecek sanmistim. Annemle babam beni uzgun gormesin diye yanlarinda mutlulul rolu yapip odamda gece aglama krizleri yasardim. Ice kapanmistim . Etrafta uzulen de sevinen de vardi. Hepsinin farkindaydim. Isin asli onu kolay unutuyosun ama yaptigini unutamiyosun. Arkadasim vardi bir tane. Bana bunlari herkesin yasadigini kendisinin de basina geldigini uzulmemesi gerektigini soyleyince , bu kadar guzel mutavazi ve akilli bir kiz bile bunlqri yasiyor demek ki diye dusunerek biraz kafamdaki yuk kalkmisti. Kendimi degersiz gorme citam azalmisti. Sonrasinda baskalari muhakkak karsina cikiyor konsantre olabildigin zaman onu arkanda birakiyosun. Ama ben karsima cikanlarla da mutlu olmadim esimle tanistigimda mutlu oldum. Ve asla sizi rahatlatmak icin soylemiyorum ama arkami bazen donup baktigimda neler olnus diye Allah in ne kadar buyuk oldugunh kader ipinii nasil da guzel olusturdugunu farkettim. Onunla evlenseydim asla mutlu olmayacak ve belki bosanip perisan bile olacaktim. Iyi ki iyi ki onunla birseyim olmamis. Iyi ki ayrilmisiz. Gercek sevgiyi tadinca inanin bunlarin sadece bir ilac gibi sizi sersemlestiren gecici ask oldugunu ve yaptiginin size agir gelmesinden dolayi bu kadar aci cektiginizi anlayacaksiniz. Cok uzuldum size o yuzden bu kadar uzun yazdim ama birsey daha soylicem . Size soranlar olursa terkedildim degil "sacma sapan hareketleri oldu en sonunda canima tak etti. Zararin neresinden donulurse kar diyerek bi cesaret attim nisani. Hayirlisi artik " diyiverin. Guzel gunlarin size gelecegine emin olun. Cunku gelecek insallah.

Benzer bir durum yaşadım, on beş gün değil ama bir kaç ay kalmıştı planlarımızı her şeyi yapmıştık, çok acı çok zor. Eski konularımı okuyabilirseniz tüm süreç var, ve 4 ay kadar önce hayatım bir anda değişti, şimdi o çok ağladığım insana teşekkür ediyorum beni terk ettiği için, çünkü sayesinde ruh eşimi buldum.
Psikolog önerilerine katılıyorum ama çok taze bir acı, insanın evde çıkmaya gücü olmuyor, birileri ile karşılaşmak konuşmak sorulara maruz kalmak daha da can acıtıyor. Bu platform bana çok iyi geldi. Karşımda yüzlerce kadın, benimle benzer acıları yaşamış insanların yorumları, destekleri, hepsi çok anlamlıydı, ama ben yazdım ,uzun uzun anlattım, içimdeki her şeyi beni tanımayan yargılamayan objektif insanlara anlattım, ve bu çok daha iyi geldi.
O yüzden her şeyi yaz, anlat , hissettiklerini, yaşadıklarını.. Kimse seni tanımıyor, bilmiyor. Serbest kürsüdesin, tahmin edemeyeceğin kadar rahatlayacaksın emin ol. Ve yazarken aslında kendine de her şeyi anlatıyor ve yüzleşiyorsun, farkındalıkların artıyor, gözün açılıyor, huzur buluyorsun.
Naçizane önerim
Dilerim en kısa sürede iyi olur atlatırsın.
Sevgiler

Ah canım geçmiş olsun hayal bile edemiyorum çok kötü olmalı. Hislerini bastirmak zorunda değilsin. Olumsuz etkilendiysen ve acı çekiyorsan tabii ki bunu göster. Sonradan herkes daha çok üzüleceğine olay sıcakken bağırın çağırın ağlayın öfkenizi çıkarın. Ayrıca kimseye açıklama yapmak zorunda da değilsiniz boşver anlaşamadık ayrıldık dersin bitti gitti 1-2 ay konuşup unuturlar. Bizim bir tanıdık nisanlandiktan sonra başka bir erkekle kaçıp evlendi, nişanlısı intihar etti 1-2 sene gecip çocukları olduktan sonra herkes o kadını bile affedip olayı unuttu inan. Seninki mi unutulmayacak? Vah gidene demişler. Ölüm dışında herşey unutulur atlatılır. Daha da güzel günler gelicek sen iyi ki terkedip defolup gitmiş diyeceksin, güven bana. Allah yardımcınız olsun ailenle senin

Bendeki öyle bir körlük ve aptallık ki, ben asla ayrılığı kabullenemem sanırım.. Hala bir ümit içimde..
Ümidi öldürmeden iyileşmezsiniz önce umidinizi öldürün. Tamamen bittiğini kabul edin. Kaderinize razı olsun.
Allah'ın adaletine güvenin. Her şey geçecek her şey inanın. Geçtikten sonra sağlığınızi kaybetmeyi ister misiniz?

Aman maşallah ne güzel. Sizin adınıza çok sevindim vallahi. Bu kez mutluluğunuz daim olsun insallahhhhh
Geçiyor küfürlü vurmalı kısmı hariç aynı şeyleri yaşadım 3 yıl geçti yine aşığım ve çok mutluyum :) geçicek bu günler güven bana

Ben de çok ciddi olduğum birinden ayrılmıştım ona ben demiştim ayrılalım diye ama yine de acısı büyüktü. Ailelerimiz biliyordu, ben onun ailesini gittim o da benim annemin elini öptü ablamlarla tanıştı. Yani isteme tarihini almamız bekleniyordu baktım bunun niyeti yok ben bitirdim. Ama kalbime vuruyorum bildiğiniz yumruklarla. Çünkü beni gerçekten istemediğini sevmediğini anlamıştım hissetmiştim. Annemle kahvaltıya oturuyordum ağzıma koyduğum lokmayı çiğneyemiyordum, ağlıyordum. Annem geri barış dedi bu kadar seviyorsan. Ama yok dedim. İnsanın bir başına sevmesi yetmiyor.
Bu acı geçmez diyorsun, ama sonra öyle güzel geçiyor ki kendin bile şaşırıyorsun. Sonradan daha çok iyi anlıyor insan. Şimdi eşime bakıyorum, her gün şükrediyorum. Rahatsızım hamilelik zor geçiyor kalkıyor nasıl ilgileniyor. Kaderim gerçekten eşimmiş diyorum.
Üzülmeyin demeyeceğim, üzülün ağlayın doyasıya. İnanın geçecek. Boşanmaktan bin kat iyidir bu şekilde bitmesi. Allah hayırlı iyi insan çıkarsın karşınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…