- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Minikbirkedi
-
Düğün olup evlenip boşanmak inan daha zor böyle olması sizin için daha iyi olmuş. hele çocuk olsaydı daha çok zorlanirdin . Allah seni korumuş şükür edebilirsinMerhaba kadınlar kulubu. Birgün burda böyle bir konu açacağım asla aklıma gelmezdi ama evet düğünüme 15 gün kala terkedildim. Hep iyi etkilenmemiş gibi gözükmeye çalışsamda herkese verilen düğün iptal haberinin ardından susmayan telefonlar, ısrarla psikolojimin bozulacağını söyleyenler, annemin babamın birgünde ortaya çıkan çeşitli rahatsızlıkları, göğsümdeki dinmeyen baskı, nefes alamama hissi hiç bitmiyor günden güne mahvoluyorum.. Kendi halimde bu acıyı dindirmeye çalışırken bir yanda zorunlu olarak ara vermek zorunda kaldığım üniversitem, bir yanda girdiğim borç batağı, bir yanda iğrenç bir şekilde (vurmalı kırmalı bol küfürlü) bir ayrılık.. Bu acı diniyor mu? Yaşayıp atlatan var mı? Hep böyle üzülecek miyim, ne zaman atlatacağım bunu.. Zira bana kalsa ömür boyu hep bu kötü olayla ve bana verdiği hisle yaşayacakmışım gibi..
Yok canım benim geçer hiç merak etme.sürekli yaşadıklarını düşünme.aklına geldiği an bir işler bul uğraş kafan dağılsın.yanlız kalmamaya çalış.sevdiğin seni anlayan insanlarla vakit geçir.biraz olsun aklından gider.en önemlisi de zaman.zamanla eskisi kadar canın acımayacak.Biliyorum ama bir an önce geçsin istiyorum sanki yıllar boyu bu acıyı yaşayacakmışım gibi..
Diniyor unutuluyor merak etmeyin bir arkadaşım 2 ay kala ayrılmıştı. Hemde kızın beyaz eşyalarını vermediler altınlarını yenilerini alıcaz diyip geri vermediler bildiğiniz dolandırıldı. Unuttu yeniden evlendi şimdi çok mutlu.Çok geçmiş olsunMerhaba kadınlar kulubu. Birgün burda böyle bir konu açacağım asla aklıma gelmezdi ama evet düğünüme 15 gün kala terkedildim. Hep iyi etkilenmemiş gibi gözükmeye çalışsamda herkese verilen düğün iptal haberinin ardından susmayan telefonlar, ısrarla psikolojimin bozulacağını söyleyenler, annemin babamın birgünde ortaya çıkan çeşitli rahatsızlıkları, göğsümdeki dinmeyen baskı, nefes alamama hissi hiç bitmiyor günden güne mahvoluyorum.. Kendi halimde bu acıyı dindirmeye çalışırken bir yanda zorunlu olarak ara vermek zorunda kaldığım üniversitem, bir yanda girdiğim borç batağı, bir yanda iğrenç bir şekilde (vurmalı kırmalı bol küfürlü) bir ayrılık.. Bu acı diniyor mu? Yaşayıp atlatan var mı? Hep böyle üzülecek miyim, ne zaman atlatacağım bunu.. Zira bana kalsa ömür boyu hep bu kötü olayla ve bana verdiği hisle yaşayacakmışım gibi..
Merhaba kadınlar kulubu. Birgün burda böyle bir konu açacağım asla aklıma gelmezdi ama evet düğünüme 15 gün kala terkedildim. Hep iyi etkilenmemiş gibi gözükmeye çalışsamda herkese verilen düğün iptal haberinin ardından susmayan telefonlar, ısrarla psikolojimin bozulacağını söyleyenler, annemin babamın birgünde ortaya çıkan çeşitli rahatsızlıkları, göğsümdeki dinmeyen baskı, nefes alamama hissi hiç bitmiyor günden güne mahvoluyorum.. Kendi halimde bu acıyı dindirmeye çalışırken bir yanda zorunlu olarak ara vermek zorunda kaldığım üniversitem, bir yanda girdiğim borç batağı, bir yanda iğrenç bir şekilde (vurmalı kırmalı bol küfürlü) bir ayrılık.. Bu acı diniyor mu? Yaşayıp atlatan var mı? Hep böyle üzülecek miyim, ne zaman atlatacağım bunu.. Zira bana kalsa ömür boyu hep bu kötü olayla ve bana verdiği hisle yaşayacakmışım gibi..
Ah canım geçmiş olsun hayal bile edemiyorum çok kötü olmalı. Hislerini bastirmak zorunda değilsin. Olumsuz etkilendiysen ve acı çekiyorsan tabii ki bunu göster. Sonradan herkes daha çok üzüleceğine olay sıcakken bağırın çağırın ağlayın öfkenizi çıkarın. Ayrıca kimseye açıklama yapmak zorunda da değilsiniz boşver anlaşamadık ayrıldık dersin bitti gitti 1-2 ay konuşup unuturlar. Bizim bir tanıdık nisanlandiktan sonra başka bir erkekle kaçıp evlendi, nişanlısı intihar ettiMerhaba kadınlar kulubu. Birgün burda böyle bir konu açacağım asla aklıma gelmezdi ama evet düğünüme 15 gün kala terkedildim. Hep iyi etkilenmemiş gibi gözükmeye çalışsamda herkese verilen düğün iptal haberinin ardından susmayan telefonlar, ısrarla psikolojimin bozulacağını söyleyenler, annemin babamın birgünde ortaya çıkan çeşitli rahatsızlıkları, göğsümdeki dinmeyen baskı, nefes alamama hissi hiç bitmiyor günden güne mahvoluyorum.. Kendi halimde bu acıyı dindirmeye çalışırken bir yanda zorunlu olarak ara vermek zorunda kaldığım üniversitem, bir yanda girdiğim borç batağı, bir yanda iğrenç bir şekilde (vurmalı kırmalı bol küfürlü) bir ayrılık.. Bu acı diniyor mu? Yaşayıp atlatan var mı? Hep böyle üzülecek miyim, ne zaman atlatacağım bunu.. Zira bana kalsa ömür boyu hep bu kötü olayla ve bana verdiği hisle yaşayacakmışım gibi..
Ümidi öldürmeden iyileşmezsiniz önce umidinizi öldürün. Tamamen bittiğini kabul edin. Kaderinize razı olsun.Bendeki öyle bir körlük ve aptallık ki, ben asla ayrılığı kabullenemem sanırım.. Hala bir ümit içimde..
Geçiyor küfürlü vurmalı kısmı hariç aynı şeyleri yaşadım 3 yıl geçti yine aşığım ve çok mutluyum :) geçicek bu günler güven bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?