- 17 Ekim 2018
- 145
- 164
- 18
- 28
- Konu Sahibi Minikbirkedi
-
Evet her şeyi kabul etmeme rağmen suçlandığım şeyler hiç değişmedi.. İnşallah birgün şükürler olsun bitti diyebileceğim..her şey unutulur..
bir gün öyle bir unutursun ki kendin bile şaşar kalırsın nasıl geçtiğine..
tabii bu bir süreç..
zaman gerekiyor..
Allah sabır versin..
anlattığına göre çok taviz vermişsin ve kıymetin bilinmemiş, kurtulduğuna şükret, boşver
İnsanın başına gelmeyince bilmiyoruz ama inanıyorum ki zaman bunun ilacı olacak.Düğünüme 1 ay kala terk edildim bende. Çok ağır bi süreç sabah uyanmak bile ağır. Sevdiğine mi yansın, değer görmediğine mi, giyemediği gelinliğine mi, uğradığı haksızlığa mı yansın. Hepsi ayrı ayrı yakıyor insanı. Bende hiç bitmeyecek sandım. Herkes şükret derken durduğum yerde boş boş bakarken ağlardım. Zamana emanet ettim kendimi. Sonra o hemen tekrar nişanlandı zaten öğrendiğim gün sın kez ağladım. Şükretmem gerekiyomuş gerçekten dedim. Kafamın içindekiler sustıilk önce sabah ki o uyandığım an da başlayan kalp ağrısı gitti. Rüyalarıma gelmedi. 6 ay olmuş şimdi daha iyiyim daha da iyi olucam. Sende zamana emanet et kendini o sana neden bittiğini gösterecwk ve eminim şükredeceksin sende...
Oyy kuzum ya bende terk edildim kaç kere terk edildiğimi hatırlamıyorum :) bak gülüyorum şuan ama hala şuan ask acisi çekiyorum bu etraftaki insanlara sakin bakma bana ne ağir laflar dediler ama ne geldiki elimden. Verem felan olmadin hangimiz öldükki ya kuzum bak benide terk etti beyfendi şuan sosyal medyada pozlar veriyor eşiyle düşünüyorum diyorumki allahim mutlaka bildiğin birsey var yoksa hersey böyle adaletsizce ilerlemezdi sanırımGüzel yorumlarınız dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Gün içinde kısa bi süre okuma fırsatım oldu ama malesef cevap veremedim. Bugün nikah tarihimizi iptal ettirmeye gittim. İnsanların geçmiş olsun dilekleri ve bana acıyan gözlerle bakmaları.. Allahım dedim ben verem mi oldum? Belediyeden çıkınca bi duygu patlamasıyla sokaklarda bağıra bağıra ağladım. Bi süre boş boş dolandım, bi süre alışveriş yaptım, bazen durdum tekrar ağladım.. Geçmedi, her adımda dahada çok ağırlaştı acım. Yorumların çoğunda ayrılık sebebimiz sorulmuş. 1 yıllık ilişki boyunca karışan kv ve kp (benim ailem şehir dışında oldukları için fırsat bulamadılar) gelin olma adayı olduğum köyün beni asla kabullenememesi, köylülerden birkaçıyla sözlü tartışmamdan dolayı kpnin benden nefret etmesi ve bana evlilik sözleşmesi yapmak istemesi (kabul ettim) düğünde gelen altınları almak istemeleri (yine bir şekilde kabul ettim) ev alışverişinde yatak odası mutfak banyo beyaz eşyaların ve ev aksesuarlarının tümünün üzerime yıkılması (kabul ettim) gibi sorunlarla tartışmalar gittikçe çoğaldı. Düğüne az bi süre kaldığı için bazı şeyleri sineye çektim. Ama ev içinde olaylar vuruşmalı kırışmalı boyutlara dayandı. Zaten sinir hastasıyım, ama bu her konuya sinirleniyorum gibi değilde sinirlenecek şeyleri normalinden fazla sinirleniyorum derken ayrıldık. Ve inanmazsınız ama eski nişanlı kişisi 1 sene boyunca benden bir kere bile özür dilemedi. Sebebide özür dilemeyi bilmiyormuş ve hayatta kimseden özür dilemezmiş. Gibi sorunlar yani.. Şuan ben geldim ama eski kv ve kpnin arkamdan söylediklerini duyunca krizlere giriyorum.. Ruh sağlığım çökmüş durumda..
Güzel yorumlarınız dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Gün içinde kısa bi süre okuma fırsatım oldu ama malesef cevap veremedim. Bugün nikah tarihimizi iptal ettirmeye gittim. İnsanların geçmiş olsun dilekleri ve bana acıyan gözlerle bakmaları.. Allahım dedim ben verem mi oldum? Belediyeden çıkınca bi duygu patlamasıyla sokaklarda bağıra bağıra ağladım. Bi süre boş boş dolandım, bi süre alışveriş yaptım, bazen durdum tekrar ağladım.. Geçmedi, her adımda dahada çok ağırlaştı acım. Yorumların çoğunda ayrılık sebebimiz sorulmuş. 1 yıllık ilişki boyunca karışan kv ve kp (benim ailem şehir dışında oldukları için fırsat bulamadılar) gelin olma adayı olduğum köyün beni asla kabullenememesi, köylülerden birkaçıyla sözlü tartışmamdan dolayı kpnin benden nefret etmesi ve bana evlilik sözleşmesi yapmak istemesi (kabul ettim) düğünde gelen altınları almak istemeleri (yine bir şekilde kabul ettim) ev alışverişinde yatak odası mutfak banyo beyaz eşyaların ve ev aksesuarlarının tümünün üzerime yıkılması (kabul ettim) gibi sorunlarla tartışmalar gittikçe çoğaldı. Düğüne az bi süre kaldığı için bazı şeyleri sineye çektim. Ama ev içinde olaylar vuruşmalı kırışmalı boyutlara dayandı. Zaten sinir hastasıyım, ama bu her konuya sinirleniyorum gibi değilde sinirlenecek şeyleri normalinden fazla sinirleniyorum derken ayrıldık. Ve inanmazsınız ama eski nişanlı kişisi 1 sene boyunca benden bir kere bile özür dilemedi. Sebebide özür dilemeyi bilmiyormuş ve hayatta kimseden özür dilemezmiş. Gibi sorunlar yani.. Şuan ben geldim ama eski kv ve kpnin arkamdan söylediklerini duyunca krizlere giriyorum.. Ruh sağlığım çökmüş durumda..
Darp raporu almadım. Çünkü bende herhangi bir iz yoktu aksine ben onun bana şiddet uygulama eğilimine karşı çıldırıp onu dövdüm diyebilirim. Şuan hatırlayınca bile travma geçiriyorum ama bir yandanda iyiki yaptım diyorum bana zarar veremeyeceğini gördü.Darp raporu aldiniz mi?
Vurmali kirmali dediginiz icin sordum.
Yasadiginiz sey cok agir, ama gececek. Iyilesme surecini hizlandirmak icin psikologa gitmenizi oneririm. Ve yuruyus yapmanizi... yuruyus seratonin salgilamamiza neden oluyor cunku. Bunun disinda soyleyebilecegim olaylar akliniza geldiginde baska seyler dusunmeniz.
Cok mutlu olmanizi dilerim.
Canım ben varım, 5 gün vardı düğünümeMerhaba kadınlar kulubu. Birgün burda böyle bir konu açacağım asla aklıma gelmezdi ama evet düğünüme 15 gün kala terkedildim. Hep iyi etkilenmemiş gibi gözükmeye çalışsamda herkese verilen düğün iptal haberinin ardından susmayan telefonlar, ısrarla psikolojimin bozulacağını söyleyenler, annemin babamın birgünde ortaya çıkan çeşitli rahatsızlıkları, göğsümdeki dinmeyen baskı, nefes alamama hissi hiç bitmiyor günden güne mahvoluyorum.. Kendi halimde bu acıyı dindirmeye çalışırken bir yanda zorunlu olarak ara vermek zorunda kaldığım üniversitem, bir yanda girdiğim borç batağı, bir yanda iğrenç bir şekilde (vurmalı kırmalı bol küfürlü) bir ayrılık.. Bu acı diniyor mu? Yaşayıp atlatan var mı? Hep böyle üzülecek miyim, ne zaman atlatacağım bunu.. Zira bana kalsa ömür boyu hep bu kötü olayla ve bana verdiği hisle yaşayacakmışım gibi..
Hayatta her zaman beteri vardır dedikleri.. Düğüne olan günler kısaldıkça acılar artıyor sanırım :)Canım ben varım, 5 gün vardı düğünüme
Hiiic merak etme geciyor, hatta sonra şukretmeye basliyorsun. Yeniden aşık oluyorsun. Hayatın keyfine yeniden variyorsun. Borc filan hepsi ödeniyor dert etme, Allah yardim eder.
Ben nasil atlattim yazayim: oncelikle enerji emen insanlardan uzaklaştım. Kimseyi duymadı, konusmaya calişanları susturdum, ah vah edenleri fircaladim hafiften. Çok kitap okudum, ama ideolojik filandi ask romani filan sakin okuma. Egitim ve kariyerime odaklandim, basarili oldukca daha cok mutlu oldugumu farkettim. Bol spor yaptim, yüzdüm, kostum. Kafa dengi arkadaslarimla takildim derken hooop yeniden aşık oldum. Daha tecrubeli ve akilli bi kadin oldugumu hissettim
Hadi şimdi geçeceğine inan ve her zamankinden daha güzel ve basarili ol. Cok mutlu olman dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?