Düğünüme 15 gün kala terkedildim..

Evet her şeyi kabul etmeme rağmen suçlandığım şeyler hiç değişmedi.. İnşallah birgün şükürler olsun bitti diyebileceğim..

İnsanın başına gelmeyince bilmiyoruz ama inanıyorum ki zaman bunun ilacı olacak.

Oyy kuzum ya bende terk edildim kaç kere terk edildiğimi hatırlamıyorum :) bak gülüyorum şuan ama hala şuan ask acisi çekiyorum bu etraftaki insanlara sakin bakma bana ne ağir laflar dediler ama ne geldiki elimden. Verem felan olmadin hangimiz öldükki ya kuzum bak benide terk etti beyfendi şuan sosyal medyada pozlar veriyor eşiyle düşünüyorum diyorumki allahim mutlaka bildiğin birsey var yoksa hersey böyle adaletsizce ilerlemezdi sanırım

Ay lütfen böyle bir aileden ve oğullarından kurtulduğunuz için üzülmeyin. Çok verici ve fedakar davranmışsınız?

Her şeyi neden üstlenip kabul ettiniz ? Siz her şeyi yapacak duruma gelmişken nişanlı müsveddesi ne iş görüyordu?

Farkında değilsiniz belki ama çok büyük beladan kurtulmuşsunuz. Bu aileye dayandıysanız, bu acıya hayli hayli dayanırsınız.

Umarım bundan sonraki hayatınız çok daha güzel olur.

Darp raporu aldiniz mi?
Vurmali kirmali dediginiz icin sordum.
Yasadiginiz sey cok agir, ama gececek. Iyilesme surecini hizlandirmak icin psikologa gitmenizi oneririm. Ve yuruyus yapmanizi... yuruyus seratonin salgilamamiza neden oluyor cunku. Bunun disinda soyleyebilecegim olaylar akliniza geldiginde baska seyler dusunmeniz.
Cok mutlu olmanizi dilerim.

Darp raporu almadım. Çünkü bende herhangi bir iz yoktu aksine ben onun bana şiddet uygulama eğilimine karşı çıldırıp onu dövdüm diyebilirim. Şuan hatırlayınca bile travma geçiriyorum ama bir yandanda iyiki yaptım diyorum bana zarar veremeyeceğini gördü.

Canım ben varım, 5 gün vardı düğünüme
Hiiic merak etme geciyor, hatta sonra şukretmeye basliyorsun. Yeniden aşık oluyorsun. Hayatın keyfine yeniden variyorsun. Borc filan hepsi ödeniyor dert etme, Allah yardim eder.

Ben nasil atlattim yazayim: oncelikle enerji emen insanlardan uzaklaştım. Kimseyi duymadı, konusmaya calişanları susturdum, ah vah edenleri fircaladim hafiften. Çok kitap okudum, ama ideolojik filandi ask romani filan sakin okuma. Egitim ve kariyerime odaklandim, basarili oldukca daha cok mutlu oldugumu farkettim. Bol spor yaptim, yüzdüm, kostum. Kafa dengi arkadaslarimla takildim derken hooop yeniden aşık oldum. Daha tecrubeli ve akilli bi kadin oldugumu hissettim

Hadi şimdi geçeceğine inan ve her zamankinden daha güzel ve basarili ol. Cok mutlu olman dilegiyle

Hayatta her zaman beteri vardır dedikleri.. Düğüne olan günler kısaldıkça acılar artıyor sanırım :)

Cok sinirli oldugunuzu soylemissiniz. Bence bu konuda psikologdan yardim alin. Bir de sinirli olma durumu iyot eksikligi/fazlaligi gibi bazi gizli hastalik durumlarindan da kaynaklanabilir. Eger sinirli olma probleminizi halledemezseniz baska iliskilerde de mutlu olamayabilirsiniz.

öncelikle çok geçmiş olsun zor bir dönemden geçiyorsunuz. acınız hep böyle kalmayacak zamanla hafifleyecek elbet yoksa insan yaşayamaz sadece biraz zaman lazım. bu dönemde bir psikologdan veye psikiyatristten yardım alabilirsiniz eğer ilaç önerirse doktorunuz mutlaka kullanın ve sizi sıkıştıran sürekli soru soran tekrar tekrar aynı şeyleri anlatıp acınızı katlayan insanlardan biraz uzak durun. malum bizim milletimiz meraklıdır.

Ben de nişanlıyken ayrılmıştım gelinliğim eşyalarım evim her şeyim hazırken
Çok büyük travma yaşadığın seni anlıyorum
Ama şimdi diyorum ki iyiki onla evlenmemişim iki yıl sonra ayrılırdık kesin
Bi de diyorum ki keşke o zamanlar psikiyatriye psikologa gitseydim
Sen de git kesinlikle
Canlı canlı acı çekip vücuduna beynine zarar verme

Bu kadar saçma sapan bir ilişkinin bitmesi iyi olmuş. Evlenseydiniz de bitmeyecekti bu sorunlar emin ol. Nişanlılık bence ilişkinin en güzel evrelerinden biri. İnsan her gününü keyifle geçirebilmeli. Böyle hırgürle geçen bir nişanlılık süreci zaten kötü gidecek bir evliliğin işaretidir. Bitmesi en hayırlısıymış. Tabi ki hayalkırıklıkları keşkeler vesaire yaşanacak.. Normali de acı çekmen şu süreçte.. Zamanla dinmeyen hiçbir acı yok. Yoksa hiçbir insan evladı yaşayamazdı bu hayatı.. Ben de zamanında 2 nişanlılık dönemi geçirdim. Sancılı süreçlerdi elbette. Şuan 3o küsür yaşımdayım (otuzdan sonrasını saymıyorum =) ) Şuan gene nişanlıyım. O kadar huzurlu bir süreçteyiz ki. Aileler son derece zıt falan ama biz kocaman, olgun, acı çekmiş insanlar olduğumuz için herkesi idare edebiliyoruz ve iyi ki o acıları zamanında yaşamışız diyoruz.

Ben de yaşadım bende hiç geçmez sandım ama gecti. Şimdi o kadar şükrediyorum iyi ki devam etmemiş iyi ki bitmiş.
Şuan yalnızım ama eminim ilerde olacaktır biri. Kadın milleti bir garip kendi değerini kendi mahvedebiliyor zamanında ben de yaptım, aşağı yukarı aynı şeyleri yaşadım ama biz de yalan çoktu. Hep bir bahane vardı. Kısaca spor yaparsan kendine mesguliyet yaratıp terapi alırsan geçer ki çok da gençsin. Atlatırsın sen yeter ki kendine cici bak.
Şimdi bile benden yaşça büyük kadınlar kocaları ile ilgili öğüt veriyorlar bir kulağımdan giriyor bir kulağımdan çıkıyor.
Kendi doğrularım var ve inan bu da tecrübe ile oluyor. En önemlisi kendi değerini az çok kendin belirleyeceksin. Koca ya da ailesi değil. Bol şans.
Üzülme hepsi geçecek...

Nişanlılık testdir ilişkiler, aileler
Bu esnada gözlemleniyor,sizinki de hayırlı olmaz mış, kırılmalar, tahammülsüzlük olmuş ki evlilik uzun dönemlidir, olgunluk şart size bir nevi hayat deneyimi olmuş,
Öldürmeyen acı sizi güçlü kılacaktır

yaşadığın travmanın aynısını çeyiz günü bir arkadaşım yaşadı eşinin ailesinden kimse o gün çeyiz sermeye gelemmişti.Kızın üvey annesi yardımcı değildi kendi kararıyla tekrar çeyizini toplayıp nişanı atmıştı sonra zar zor arkadaşımı nişanlısı ikna etmiş ve evlenmişlerdi hiç tasvip etmeme rağmen sonra ne mi oldu ?1 yıl evli kaldı geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtı 3 yıl sonra boşanabildi.Diyeceğim o ki evet yaşadıkların çok zor şeyler biz belki anlayamayız en doğrusunu sen bilir sen hissedersin canım ama,zaman herşeyin ilacı dua et Rabbim belki seni çok sevdiğinden ,daha kötülerini yaşama diye sana güzel bir şans verdi.Silkelen ve etrafına ondan kurtulduğun içi(vurdulu kırdılı demişsin) şükrettiğini ve sevinçli olduğunu söyle.Asla bozma moralini ilerde anlayacaksın.Evlenilecek adam böyle sevdiğini yüzüstü bırakmaz dı çünkü.Bol bol inşirah oku rahatlayacaksın Allahın izniyle

Ayrılıklarda en büyük ilaç zaman. Kolay değil bir anda unutmak bitirmek ama üstünü kapatma acını çek. Ümit olduğunda acın sönmez ben ayrıldıktan sonra ancak ümit yok tekrar dönmeyecek bitti dediğimde o acı bitmişti rahatlamıştım.

Geçmeyen acı yoktur şu hayatta evlat acısı ve ölüm acısı dışında heralde.Zaman geçtikçe iyi hissedeceksin.Çok zor , kim bilir ne hayallerin vardı.Kolay değil , ağla üzül ama geçeceğini bil.Yeniden seveceksin , sevileceksin.Bi' bakıcaksın ki bambaşka bir hayatın var.Geriye dönüp baktığında da "İyi ki olmamış.." diyeceksin.Seninkine benzer örneklerde hiç pişman olan görmedim sonraki ilişkilerinde.Sanki Allah önceki ilişkisinde çok çekti diye süper birini yolluyor insana.Bana hep böyle örnekler denk geldi.Üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…