Düğünüme 15 gün kala terkedildim..

"Olanda hayır var" derler.Yaşadığımız sevinçler de üzüntüler de çoğu zaman imtihan.Olay sıcakken değil de zaman geçince anlıyor insan her şeyin acı da olsa yaşanması gerektiğini.Belki bu üzüntüler sizi derinden ve olumlu anlamda değiştirecek.Belki o sizi hak etmiyordu ve layık olduğunu bulması için böyle oldu.Bu süreçte öğrenmeniz gereken şeyler var belki de ve onlar ileride size meşale olacak.Duygularınızı bastırmayın ama aşırı da odaklanıp kendinizi tüketmeyin.Ayrıca böyle anlarda sürekli faydalandığım bir başucu kitabım var: "Dale Carnegie / Üzüntüyü Bırak Yaşamaya Bak. "Gerçek hayat hikayeleriyle,üzüntüyle nasıl baş ettiğini anlatan insanlar. Okumanızı tavsiye ederim.

Bendeki öyle bir körlük ve aptallık ki, ben asla ayrılığı kabullenemem sanırım.. Hala bir ümit içimde..
İçinde ümir barındırma bence çünkü düğüne 15 gün kala seni terketmeye cesaret edebilecek bir insan lütfen geri de dönmesin.Öyle acılar geçiyor ki inan buna kendin bile şaşırıyorsun şansın varmış evlenmeden çnce ayrıldın ya seni iki çocukla pat diye bırakıp gitseydi ne yapacaktın.Bu süreçte benden sana tavsiye etrafındaki negatif insanlarla sorgulayıcı insanlarla asla görüşme.Ama mutlaka yardım al psikologa görün umarım biran çnce atlatırsın çok üzüldüm gerçekten.

Daha çok yeni olduğu için böyle hissediyorsunuz zamanla geçiyor
İçinize atıp , kimseyle paylaşmazsanız rahatlayamazsınız .
Konuşun ,anlatın , içinizden ağlamak geliyorsa ağlayın ama içinizde tutmayın çünkü şimdi bastırmaya çalıştığınız o duygular ilerde daha çok rahatsız eder sizi .
Acılar paylaştıkça azalırmış

Hemen iyi bir uzmana gidin. Bize anlattığınız her şeyi ona da anlatın. Psikoloğa değil avukata. Kanuni haklarınızı öğrenip dava açın. Psikoloğa da gidin, o ayrı. Adaletin yerini bulması da psikolojinize de iyi gelecektir zaten.

Bir dizi izlemiştim ordaki kız düğün gününden 1 gün önce terk ediliyordu çok az üzülmüştü soğukkanlı durmuştu çok etkilenmiştim olmadıysa bir hayır var demektir ucunda ölüm yok ya başkalarıda ne derse desin onlar için yaşamıyoruz hesap vermekte zorunda değiliz siz dimdik durun o zmn kimse size psikolojisi bozuldu demez ailenizde bu durumda ztn üzülmediğinizi görünce onlarda iyi olucaktır inşalah her şey düzelir korkmayın sağlık en büyük nimet Allah korusun ne kötü şeyler var o dizideki kız sonra başka biriyle tanışıp evlenip çok mutlu oluyodu iyikide diğeriyle evlenmemişim diyodu Allahtan umut kesilmez

Haziran ayında düğünüme 10 gün kala terk edilmiş biri olarak seni çok ama çok iyi anlıyorum. Her şey iyileşecek. Sadece zaman... Zaman tüm yaraların ilacı. Kararlı ol ve o adama geri dönmeyi aklının ucundan bile geçirme. Hayat bu ne olacağını bilmiyoruz. Aklımıza gelmeyecek şeyleri yaşarken bulabiliyoruz kendimizi. Sadece sakin kal ve kararlı ol. Duygusaş gelgitler yaşayabilirsin , bazen nedrn diye soracaksın, bazen kendini suçlayacaksın. Ama bu bir süreç ve geçiyor, hafifliyor. Konumu okumak istersen, yazmıştım buraya ben de oradan okuyabilirsin.
Emin ol atlatacaksın.

Üzülmeee herşey geçecek ucuz kurtulmuşsun ya evlendikten sonra yaşansaydı tüm bunlar?? Etrafında seni üzecek şekilde üzerine gelen soru soran merak eden herkesin canı cehenneme kimseyi umursama aileni de telkin etmeye çalış bak kurtuldunuz bişey olmaz herşey düzelir

Demek ki kafa yapınız uyuşmuyormuş. Ve uyuşmadığınızı elinde birde çocukla fark edip boşanmış olsaydınız? Bu durumdansa erken farkedip evliliğin kıyısından dönmek daha kolay geliyor insana.

Vurmalı kırmalı bol küfürlü bir ayrılık var ama terkedildim diye açıyorsunuz başlığı.
Yahu adamdan kurtuldum diye göbek atın
Kim dayak yedği aşağılandığı bir ilişkiyi devam ettirir. Bir psikoloğa görünün sizi ben de iyi görmedim.

Zamaninda ben de terk edilmistim evlilik hayalleri kurduğum kisi tarafından. Aylarca agladim sizladim hastalandim 14 kilo verdim 40 kiloya dustum hastane hastane gezdirdiler fayda etmedi . En son baktim ben aglarken beyfendi kendi dugununde gobek atıyor :) O an dedim ki cok aptalsin sen akilsizsin bunu kafana yaz onune bak bundan sonra. Cok buyuk ders oldu bana bi daha kimseyi kendimden cok sevmedim . Sonralari 2 cocukla bosanmis duydum demek ki aglayanin mali gulene fayda etmiyor. Sen cok mutlu oldugunda da o sürünür merak etme.

bence yatıp kalkıp şükret.
Eğitiminin, kariyerinin, bireyselliğinin evlilikten daha önemli olduğunu anlamışsındır.
İyi haberim de var.
Tabii ki unutacaksın.
Hem de şükürler olsun diye sokaklarda koşmak isteyecek kadar :)

Öncelikle çok geçmiş olsun.Allah hakkinizda hayırlısını versin.Cok zor bi durum.Ayrilik sebebiniz 3.sahislar yüzünden mi?Düğün alışverişi eksikler ailenin sizi istememesi vs.Yoksa tamamen nisanlinizla sizin aranızda mi?Vurmalı kırmalı derken size şiddet uyguladı mi?Öyle ise şükredin bitti diye.Hayatta neler neler geçip gidiyor.Emin ol bu da geçecek zamana ihtiyacın var.Acini yasa sakın içine atma.Mutlaka bir psikoloğa görün.Anlatmak çok iyi gelir.Bundan yaklaşık 2 yıl önce hayatım alt üst oldu.Oyle böyle değil.Uzman desteğiyle ve zamanla bak burdayım ve sana geçeceğini söyleyebiliyorum.Sagligin herşeyden önemli.Unutma

olmadi diye sizlandigin duaya gun gelir olmadi diye sukredersin .. bu cumle benim.herzman hayatimda yer almistirr elbetteki cok.zor bir durumm ama allah oyle.bir gosteriyorki ve sonra siz diyorsunuzki yazik.degilmiydi bunun icinbunca gozyasimaaa

Iyi bir psikologa gitmelisiniz. Mumkunse ozel olan cunku devlette cok az zaman ayirabiliyorlar. Yasadiginiz sey basit degil, tek basiniza atlatmanizi siz de dahil kimse beklemesin. Elbette ki gececek ve unutacaksiniz ama siddetli gecirmemek icin bu donemi destek almaniz iyi olacaktir.

İnsan kendi kendini iyileştireniliyo emin ol.elalemi umursama öncelikle. Şurda öyle çok koca problemi yaşayan kadın varki.onları oku biraz.şükret.çokca şükret.o kişi seni seviyo olsa seni darp etmez bi kere.ve emin ol bu yaşadığın bi sınav.bi gün çok mutlu olucaksın.bunları düşününce tebessüm ediceksin.hastalıklı bi evlilik olucana hiç olmasın. Geçmiş olsun bile demiyorum çünki geçmiş.

Geçmiş olsun. Bu yaşadıkların çok sık yaşanıyor aslında. Böylesi hayırlıymış demekki. Üzülmemek elde değil tabi ancak benim çevremde de bir kaç kişi böyle bir durum yaşadı. Hepsi de sonra iyiki olmamış dedi. Siz de zamanı geldiğinde iyiki olmamış diyeceksiniz eminim. Tekrar geçmiş olsun

benim kardeşim (erkek) de düğününe birkaç ay kala terkedildi.. çok zor, sıkıntılı günler geçirdik.. annemin fırlayan tansiyonları, babamın öfkesi, kardeşimin içine kapanması.. herşey yoluna giriyor, düzeliyor, konuşanlar susuyor, telefonlar kesiliyor, borçlar bir şekilde ödeniyor. ama sen mümkünse destek al, yaşananları kabullen ve geride bırakmaya çalış, ağlamak istiyorsan ağla, acını sıkıntını yaşa bitir. yoluna devam et, inşallah en kısa sürede atlatırsın canım, şuan senin ve kardeşim için herşeyin çok çok daha güzel olacağı bir gelecek diliyorum

Güzel yorumlarınız dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Gün içinde kısa bi süre okuma fırsatım oldu ama malesef cevap veremedim. Bugün nikah tarihimizi iptal ettirmeye gittim. İnsanların geçmiş olsun dilekleri ve bana acıyan gözlerle bakmaları.. Allahım dedim ben verem mi oldum? Belediyeden çıkınca bi duygu patlamasıyla sokaklarda bağıra bağıra ağladım. Bi süre boş boş dolandım, bi süre alışveriş yaptım, bazen durdum tekrar ağladım.. Geçmedi, her adımda dahada çok ağırlaştı acım. Yorumların çoğunda ayrılık sebebimiz sorulmuş. 1 yıllık ilişki boyunca karışan kv ve kp (benim ailem şehir dışında oldukları için fırsat bulamadılar) gelin olma adayı olduğum köyün beni asla kabullenememesi, köylülerden birkaçıyla sözlü tartışmamdan dolayı kpnin benden nefret etmesi ve bana evlilik sözleşmesi yapmak istemesi (kabul ettim) düğünde gelen altınları almak istemeleri (yine bir şekilde kabul ettim) ev alışverişinde yatak odası mutfak banyo beyaz eşyaların ve ev aksesuarlarının tümünün üzerime yıkılması (kabul ettim) gibi sorunlarla tartışmalar gittikçe çoğaldı. Düğüne az bi süre kaldığı için bazı şeyleri sineye çektim. Ama ev içinde olaylar vuruşmalı kırışmalı boyutlara dayandı. Zaten sinir hastasıyım, ama bu her konuya sinirleniyorum gibi değilde sinirlenecek şeyleri normalinden fazla sinirleniyorum derken ayrıldık. Ve inanmazsınız ama eski nişanlı kişisi 1 sene boyunca benden bir kere bile özür dilemedi. Sebebide özür dilemeyi bilmiyormuş ve hayatta kimseden özür dilemezmiş. Gibi sorunlar yani.. Şuan ben geldim ama eski kv ve kpnin arkamdan söylediklerini duyunca krizlere giriyorum.. Ruh sağlığım çökmüş durumda..

her şey unutulur..
bir gün öyle bir unutursun ki kendin bile şaşar kalırsın nasıl geçtiğine..
tabii bu bir süreç..
zaman gerekiyor..
Allah sabır versin..
anlattığına göre çok taviz vermişsin ve kıymetin bilinmemiş, kurtulduğuna şükret, boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…