- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.269
- 303
- Konu Sahibi Minikbirkedi
-
İçinde ümir barındırma bence çünkü düğüne 15 gün kala seni terketmeye cesaret edebilecek bir insan lütfen geri de dönmesin.Öyle acılar geçiyor ki inan buna kendin bile şaşırıyorsun şansın varmış evlenmeden çnce ayrıldın ya seni iki çocukla pat diye bırakıp gitseydi ne yapacaktın.Bu süreçte benden sana tavsiye etrafındaki negatif insanlarla sorgulayıcı insanlarla asla görüşme.Ama mutlaka yardım al psikologa görün umarım biran çnce atlatırsın çok üzüldüm gerçekten.Bendeki öyle bir körlük ve aptallık ki, ben asla ayrılığı kabullenemem sanırım.. Hala bir ümit içimde..
Merhaba kadınlar kulubu. Birgün burda böyle bir konu açacağım asla aklıma gelmezdi ama evet düğünüme 15 gün kala terkedildim. Hep iyi etkilenmemiş gibi gözükmeye çalışsamda herkese verilen düğün iptal haberinin ardından susmayan telefonlar, ısrarla psikolojimin bozulacağını söyleyenler, annemin babamın birgünde ortaya çıkan çeşitli rahatsızlıkları, göğsümdeki dinmeyen baskı, nefes alamama hissi hiç bitmiyor günden güne mahvoluyorum.. Kendi halimde bu acıyı dindirmeye çalışırken bir yanda zorunlu olarak ara vermek zorunda kaldığım üniversitem, bir yanda girdiğim borç batağı, bir yanda iğrenç bir şekilde (vurmalı kırmalı bol küfürlü) bir ayrılık.. Bu acı diniyor mu? Yaşayıp atlatan var mı? Hep böyle üzülecek miyim, ne zaman atlatacağım bunu.. Zira bana kalsa ömür boyu hep bu kötü olayla ve bana verdiği hisle yaşayacakmışım gibi..
Bir dizi izlemiştim ordaki kız düğün gününden 1 gün önce terk ediliyordu çok az üzülmüştü soğukkanlı durmuştu çok etkilenmiştim olmadıysa bir hayır var demektir ucunda ölüm yok ya başkalarıda ne derse desin onlar için yaşamıyoruz hesap vermekte zorunda değiliz siz dimdik durun o zmn kimse size psikolojisi bozuldu demez ailenizde bu durumda ztn üzülmediğinizi görünce onlarda iyi olucaktır inşalah her şey düzelir korkmayın sağlık en büyük nimet Allah korusun ne kötü şeyler var o dizideki kız sonra başka biriyle tanışıp evlenip çok mutlu oluyodu iyikide diğeriyle evlenmemişim diyodu Allahtan umut kesilmezMerhaba kadınlar kulubu. Birgün burda böyle bir konu açacağım asla aklıma gelmezdi ama evet düğünüme 15 gün kala terkedildim. Hep iyi etkilenmemiş gibi gözükmeye çalışsamda herkese verilen düğün iptal haberinin ardından susmayan telefonlar, ısrarla psikolojimin bozulacağını söyleyenler, annemin babamın birgünde ortaya çıkan çeşitli rahatsızlıkları, göğsümdeki dinmeyen baskı, nefes alamama hissi hiç bitmiyor günden güne mahvoluyorum.. Kendi halimde bu acıyı dindirmeye çalışırken bir yanda zorunlu olarak ara vermek zorunda kaldığım üniversitem, bir yanda girdiğim borç batağı, bir yanda iğrenç bir şekilde (vurmalı kırmalı bol küfürlü) bir ayrılık.. Bu acı diniyor mu? Yaşayıp atlatan var mı? Hep böyle üzülecek miyim, ne zaman atlatacağım bunu.. Zira bana kalsa ömür boyu hep bu kötü olayla ve bana verdiği hisle yaşayacakmışım gibi..
Üzülmeee herşey geçecek ucuz kurtulmuşsun ya evlendikten sonra yaşansaydı tüm bunlar?? Etrafında seni üzecek şekilde üzerine gelen soru soran merak eden herkesin canı cehenneme kimseyi umursama aileni de telkin etmeye çalış bak kurtuldunuz bişey olmaz herşey düzelirMerhaba kadınlar kulubu. Birgün burda böyle bir konu açacağım asla aklıma gelmezdi ama evet düğünüme 15 gün kala terkedildim. Hep iyi etkilenmemiş gibi gözükmeye çalışsamda herkese verilen düğün iptal haberinin ardından susmayan telefonlar, ısrarla psikolojimin bozulacağını söyleyenler, annemin babamın birgünde ortaya çıkan çeşitli rahatsızlıkları, göğsümdeki dinmeyen baskı, nefes alamama hissi hiç bitmiyor günden güne mahvoluyorum.. Kendi halimde bu acıyı dindirmeye çalışırken bir yanda zorunlu olarak ara vermek zorunda kaldığım üniversitem, bir yanda girdiğim borç batağı, bir yanda iğrenç bir şekilde (vurmalı kırmalı bol küfürlü) bir ayrılık.. Bu acı diniyor mu? Yaşayıp atlatan var mı? Hep böyle üzülecek miyim, ne zaman atlatacağım bunu.. Zira bana kalsa ömür boyu hep bu kötü olayla ve bana verdiği hisle yaşayacakmışım gibi..
Merhaba kadınlar kulubu. Birgün burda böyle bir konu açacağım asla aklıma gelmezdi ama evet düğünüme 15 gün kala terkedildim. Hep iyi etkilenmemiş gibi gözükmeye çalışsamda herkese verilen düğün iptal haberinin ardından susmayan telefonlar, ısrarla psikolojimin bozulacağını söyleyenler, annemin babamın birgünde ortaya çıkan çeşitli rahatsızlıkları, göğsümdeki dinmeyen baskı, nefes alamama hissi hiç bitmiyor günden güne mahvoluyorum.. Kendi halimde bu acıyı dindirmeye çalışırken bir yanda zorunlu olarak ara vermek zorunda kaldığım üniversitem, bir yanda girdiğim borç batağı, bir yanda iğrenç bir şekilde (vurmalı kırmalı bol küfürlü) bir ayrılık.. Bu acı diniyor mu? Yaşayıp atlatan var mı? Hep böyle üzülecek miyim, ne zaman atlatacağım bunu.. Zira bana kalsa ömür boyu hep bu kötü olayla ve bana verdiği hisle yaşayacakmışım gibi..
Vurmalı kırmalı bol küfürlü bir ayrılık var ama terkedildim diye açıyorsunuz başlığı.Merhaba kadınlar kulubu. Birgün burda böyle bir konu açacağım asla aklıma gelmezdi ama evet düğünüme 15 gün kala terkedildim. Hep iyi etkilenmemiş gibi gözükmeye çalışsamda herkese verilen düğün iptal haberinin ardından susmayan telefonlar, ısrarla psikolojimin bozulacağını söyleyenler, annemin babamın birgünde ortaya çıkan çeşitli rahatsızlıkları, göğsümdeki dinmeyen baskı, nefes alamama hissi hiç bitmiyor günden güne mahvoluyorum.. Kendi halimde bu acıyı dindirmeye çalışırken bir yanda zorunlu olarak ara vermek zorunda kaldığım üniversitem, bir yanda girdiğim borç batağı, bir yanda iğrenç bir şekilde (vurmalı kırmalı bol küfürlü) bir ayrılık.. Bu acı diniyor mu? Yaşayıp atlatan var mı? Hep böyle üzülecek miyim, ne zaman atlatacağım bunu.. Zira bana kalsa ömür boyu hep bu kötü olayla ve bana verdiği hisle yaşayacakmışım gibi..
İnsan kendi kendini iyileştireniliyo emin ol.elalemi umursama öncelikle. Şurda öyle çok koca problemi yaşayan kadın varki.onları oku biraz.şükret.çokca şükret.o kişi seni seviyo olsa seni darp etmez bi kere.ve emin ol bu yaşadığın bi sınav.bi gün çok mutlu olucaksın.bunları düşününce tebessüm ediceksin.hastalıklı bi evlilik olucana hiç olmasın. Geçmiş olsun bile demiyorum çünki geçmiş.Merhaba kadınlar kulubu. Birgün burda böyle bir konu açacağım asla aklıma gelmezdi ama evet düğünüme 15 gün kala terkedildim. Hep iyi etkilenmemiş gibi gözükmeye çalışsamda herkese verilen düğün iptal haberinin ardından susmayan telefonlar, ısrarla psikolojimin bozulacağını söyleyenler, annemin babamın birgünde ortaya çıkan çeşitli rahatsızlıkları, göğsümdeki dinmeyen baskı, nefes alamama hissi hiç bitmiyor günden güne mahvoluyorum.. Kendi halimde bu acıyı dindirmeye çalışırken bir yanda zorunlu olarak ara vermek zorunda kaldığım üniversitem, bir yanda girdiğim borç batağı, bir yanda iğrenç bir şekilde (vurmalı kırmalı bol küfürlü) bir ayrılık.. Bu acı diniyor mu? Yaşayıp atlatan var mı? Hep böyle üzülecek miyim, ne zaman atlatacağım bunu.. Zira bana kalsa ömür boyu hep bu kötü olayla ve bana verdiği hisle yaşayacakmışım gibi..
benim kardeşim (erkek) de düğününe birkaç ay kala terkedildi.. çok zor, sıkıntılı günler geçirdik.. annemin fırlayan tansiyonları, babamın öfkesi, kardeşimin içine kapanması.. herşey yoluna giriyor, düzeliyor, konuşanlar susuyor, telefonlar kesiliyor, borçlar bir şekilde ödeniyor. ama sen mümkünse destek al, yaşananları kabullen ve geride bırakmaya çalış, ağlamak istiyorsan ağla, acını sıkıntını yaşa bitir. yoluna devam et, inşallah en kısa sürede atlatırsın canım, şuan senin ve kardeşim için herşeyin çok çok daha güzel olacağı bir gelecek diliyorumMerhaba kadınlar kulubu. Birgün burda böyle bir konu açacağım asla aklıma gelmezdi ama evet düğünüme 15 gün kala terkedildim. Hep iyi etkilenmemiş gibi gözükmeye çalışsamda herkese verilen düğün iptal haberinin ardından susmayan telefonlar, ısrarla psikolojimin bozulacağını söyleyenler, annemin babamın birgünde ortaya çıkan çeşitli rahatsızlıkları, göğsümdeki dinmeyen baskı, nefes alamama hissi hiç bitmiyor günden güne mahvoluyorum.. Kendi halimde bu acıyı dindirmeye çalışırken bir yanda zorunlu olarak ara vermek zorunda kaldığım üniversitem, bir yanda girdiğim borç batağı, bir yanda iğrenç bir şekilde (vurmalı kırmalı bol küfürlü) bir ayrılık.. Bu acı diniyor mu? Yaşayıp atlatan var mı? Hep böyle üzülecek miyim, ne zaman atlatacağım bunu.. Zira bana kalsa ömür boyu hep bu kötü olayla ve bana verdiği hisle yaşayacakmışım gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?