- 28 Eylül 2009
- 3.547
- 5.592
- 683
- 41
- Konu Sahibi Minikbirkedi
-
Allah yardımcın olsun çok üzüldüm.Biliyorum ama bir an önce geçsin istiyorum sanki yıllar boyu bu acıyı yaşayacakmışım gibi..
Kesinlikle öyle, ve suan cidden cok şukrediyorum. Inan ki gececek, gelecek guzel gunlerine odaklan. SevgilerHayatta her zaman beteri vardır dedikleri.. Düğüne olan günler kısaldıkça acılar artıyor sanırım :)
Geçecek inşallah evlenip boşansaydın dahamı iyiydi kendini kurtulmuş gibi hisset yarı yolda bırakılmış gibi değilMerhaba kadınlar kulubu. Birgün burda böyle bir konu açacağım asla aklıma gelmezdi ama evet düğünüme 15 gün kala terkedildim. Hep iyi etkilenmemiş gibi gözükmeye çalışsamda herkese verilen düğün iptal haberinin ardından susmayan telefonlar, ısrarla psikolojimin bozulacağını söyleyenler, annemin babamın birgünde ortaya çıkan çeşitli rahatsızlıkları, göğsümdeki dinmeyen baskı, nefes alamama hissi hiç bitmiyor günden güne mahvoluyorum.. Kendi halimde bu acıyı dindirmeye çalışırken bir yanda zorunlu olarak ara vermek zorunda kaldığım üniversitem, bir yanda girdiğim borç batağı, bir yanda iğrenç bir şekilde (vurmalı kırmalı bol küfürlü) bir ayrılık.. Bu acı diniyor mu? Yaşayıp atlatan var mı? Hep böyle üzülecek miyim, ne zaman atlatacağım bunu.. Zira bana kalsa ömür boyu hep bu kötü olayla ve bana verdiği hisle yaşayacakmışım gibi..
Sizde çok üzücü birsey yaşamissiniz ama en çok üzüldüğüm evlenmişsiniz ama eşinizle ilgili çok iyi konular açmamişsiniz böyle olunca kafam karışıyor hiç dedinizzmi içinizden o olsaydi böyle olmazdik diye pekimerak ettimZamaninda ben de terk edilmistim evlilik hayalleri kurduğum kisi tarafından. Aylarca agladim sizladim hastalandim 14 kilo verdim 40 kiloya dustum hastane hastane gezdirdiler fayda etmedi . En son baktim ben aglarken beyfendi kendi dugununde gobek atıyor :) O an dedim ki cok aptalsin sen akilsizsin bunu kafana yaz onune bak bundan sonra. Cok buyuk ders oldu bana bi daha kimseyi kendimden cok sevmedim . Sonralari 2 cocukla bosanmis duydum demek ki aglayanin mali gulene fayda etmiyor. Sen cok mutlu oldugunda da o sürünür merak etme.
Yok canim demedim hic al birini vur birine. O olsaydi da aynisi olurdu. Ben esimle bosluga dustugum bir anda tanismisim diye dusunuyorum bazen. Akli basinda dusunsem arastirir ailesini gozlemlerdim ama yapmadim hicbirini. Biraz da denize dusen yilana sarilir gibi oldu yada. Simdiki aklim olsa ikisinin de yakinindan bile gecmezdim.Sizde çok üzücü birsey yaşamissiniz ama en çok üzüldüğüm evlenmişsiniz ama eşinizle ilgili çok iyi konular açmamişsiniz böyle olunca kafam karışıyor hiç dedinizzmi içinizden o olsaydi böyle olmazdik diye pekimerak ettim
Canm ya keşke yeniden aşık olmayi bekleseydin üzüldm bu durumaYok canim demedim hic al birini vur birine. O olsaydi da aynisi olurdu. Ben esimle bosluga dustugum bir anda tanismisim diye dusunuyorum bazen. Akli basinda dusunsem arastirir ailesini gozlemlerdim ama yapmadim hicbirini. Biraz da denize dusen yilana sarilir gibi oldu yada. Simdiki aklim olsa ikisinin de yakinindan bile gecmezdim.
Yazdım..Yazdin mi bilmem ama.. neden ayrildiniz?
Hazırdı evimde iğneden ipliğime. Bir tek halılar alınmamıştı.İlerde belkide bu düğün olmadığı için mutlu olacaksınız
Demek ki hayırlısı buymuş
Peki eviniz be eşyalar hazırdı dimi 15 gün kaldığına göre
Siz o eve girmeyin aileniz alınacak eşyaları alsın
Canınız daha çok yanar
Severek evlendim canim ama iste arastirmayi dusunemedim detayli incelemedim sorup sorusturmadim bir anda ona biraktim kendimi. Ailesini arastirsaydim keske.Canm ya keşke yeniden aşık olmayi bekleseydin üzüldm bu durumaeşinizi sevmeden sirf boşluktasiniz diyemi evlendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?