Düğünüme 15 gün kala terkedildim..

Geçecek inşallah evlenip boşansaydın dahamı iyiydi kendini kurtulmuş gibi hisset yarı yolda bırakılmış gibi değil

Çok geçmiş olsun. Yaşadığın sıkıntıyı sadece tahmin edebiliyorum. Ama lütfen hayatına ara verme. Allah'ın sevgili kuluymuşsun. Düşünsene bir de evlenir evlenmez kötü yüzünü gördüğünü? Neler unutulmuyor ki, her şey unutulur.
Kesinlikle psikolojik yardım al. Emin ol bi kaç ay sonra off şükürler olsun diyeceksin

Böyle ne istedigini bilmeyen,bagimliliklari ayak baglari olan,nerde nasil davranmasi gerektigini bilmeyen,hayati ögrenememis daha bir kadina nasil davranmasi gerektigini bilmeyen barzolarla olacaginiza ömrünüzü eriteceginize yalnizlik cok ama cok daha güzel!!
Bir gün cikarsa birisi bütün akil mantik ve kalbinizle "iste bu" dediginiz o an dönüm noktalari yaratin kendinize..

Diger sehirlerde de varmi bilmiyorum ama istanbul da kadin sagligi merkezlerinde psikologlar oluyor terapiler icin, onlari arastirin derim. Bu durumu desteksiz atlatmaniz cok zor, allh yardimcini olsun

Duan kabul oluyorsa bir hayır, kabul olmuyorsa bin hayir vardir

Sizde çok üzücü birsey yaşamissiniz ama en çok üzüldüğüm evlenmişsiniz ama eşinizle ilgili çok iyi konular açmamişsiniz böyle olunca kafam karışıyor hiç dedinizzmi içinizden o olsaydi böyle olmazdik diye pekimerak ettim

okurken üzüldüm durumunuza . ama şu cümleye kadar : " ....iğrenç bir şekilde (vurmalı kırmalı bol küfürlü) bir ayrılık.."

son anda kurtuldunuz belki de.. elbette bir süre üzülmeniz sürecin doğal bir parçası ve sonucu. bir müddet devam edecek bu haliniz. ama bu zaman diliminin uzunluğu ve yoğunluğunu bu süreçte kendinize soyledikleriniz çok önemli. misalen dünyanın sonu değil , hayatınızda daha ne güzellikler olacak...

en yakın zamanda bir psikologa gidin.

Yok canim demedim hic al birini vur birine. O olsaydi da aynisi olurdu. Ben esimle bosluga dustugum bir anda tanismisim diye dusunuyorum bazen. Akli basinda dusunsem arastirir ailesini gozlemlerdim ama yapmadim hicbirini. Biraz da denize dusen yilana sarilir gibi oldu yada. Simdiki aklim olsa ikisinin de yakinindan bile gecmezdim.

Canm ya keşke yeniden aşık olmayi bekleseydin üzüldm bu duruma eşinizi sevmeden sirf boşluktasiniz diyemi evlendiniz

Neresinden dönsen kârdır gozuyle bak. Olmaması daha hayırlıdır bazen istediklerimizin. Evlenip (vurdulu kırdılı küfürlü) sokağa atılmaktan iyidir. İnsansın, üzül ama yıpratma kendini. Ne acılar var, herkes yaşadığını çeker, geçmiyor ama alışıyor insan.

İlerde belkide bu düğün olmadığı için mutlu olacaksınız
Demek ki hayırlısı buymuş
Peki eviniz be eşyalar hazırdı dimi 15 gün kaldığına göre
Siz o eve girmeyin aileniz alınacak eşyaları alsın
Canınız daha çok yanar

Hazırdı evimde iğneden ipliğime. Bir tek halılar alınmamıştı.

Canm ya keşke yeniden aşık olmayi bekleseydin üzüldm bu duruma eşinizi sevmeden sirf boşluktasiniz diyemi evlendiniz
Severek evlendim canim ama iste arastirmayi dusunemedim detayli incelemedim sorup sorusturmadim bir anda ona biraktim kendimi. Ailesini arastirsaydim keske.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…