düğünüme 2 hafta kala iyice netleşen ayrılma isteği...

millette edep kalmamış yok artık . Yani kalmaya mi geldim dedi ne dedi bahanesi neymiş nasıl bi kılıf uydurdu .
Tam kovmalık vallahi.

Aranizdaki herseyi ailesine anlatiyorsa aile bagimlisi anne kuzusu bi tiptir ve sonrasindada daha beter aile bagimlisi olur üzgünüm ama sizi korumaz ailesini savunur hep benim başima bu geldi.ailesi bana hakarette etse susar onlara hak verir beni ezer ki nişanliyken benden gercek yuzunu saklamisti bu yüzden 3 yıl kadar cehennem yaşadim.ana kuzusu tiplere sevgide kalmıyo zaten

Ya Defrent senin yazdıgını okuyunca benim de canım istedi,bi de midem bulanıyor sözde
Gel bol malzemos yapıyorum,öğle yemeğini direk es geçersin öyle abarttım içini

Kardeşim bizde benzer sorunlar yaşadık nisanliyken ailesi çok karıştı ama birbirimizi deli gibi seviyorduk hala seviyoruz. Erkekler olgun olamiyor bizim gibi, soruyorlarsa herşeyi anlatiyordur. Ben yavas yavaş öğrettim biz olduğumuzu ozelimiz olduğunu, kavga etmeden güzel anlatmaya çalış baktın degismiyor bırakırsın. Ben dedim bir kere seninle iaramızdaki seylrri niye kizkardesinden duyuyorum. Düşündü bir daha yapmadı. Onlara da oyle dedim konuşmaya başladıklarında bunlar aramizdaki konular biz hallederiz
Yani önce bir anlatmayı dene erkekler çocuk gibi yönetmeyi ogrenöğren

Eşler arasındaki her konu annelere babalara gitmemeli. Eşler bu konuda çenelerini tutmalı kesinlikle. Aile denen olgu budur zaten. Ev içinde yaşanan o evin içinde kalmali. Yoksa o huzur hayatta olmaz. O evliliği 2 kişi değil en az 6 kişi yaşarsınız (görümceler baldılar eltileri saymıyorum bile..)
Ha bir de evlenince geçer diye birşey yok kesinlikle. Birbirinizden vazgecemiyorsaniz tavirlarınızdan huylarınızdan vazgeçeceksiniz. Huylardan da gecemiyorsaniz evlendikten bir sure sonra bosanma konusu açmanız ihtimal. Üzgünüm ama gerçek bu
Umarım doğru karari verirsiniz..

Eğer içinizde böyle bi düşünce varsa hiç düşünmeyin ayrılın. Ki böyle düşünmekte haksız da sayılmazsınız. Aranızda ne yaşanırsa yaşansın ailesine yansıtmamalı hele ki aile apartmanı. Arkanı dön ve kaç derim ben :)

Değişeceğini sanmıyorum. Aranızda yaşananları ailesine anlatması hiç hoş değil. Ama onun dışında sorumluluk sahibi, ince, kötü huyu suyu yok diyorsanız, aile apartmanında oturmak istemediğiniz Açık söyleyin... Sizin vereceğiniz karar ama huylu huylu huyundan pek vazgeçmiyor. Nişanlı uzun muhabesini sizi yapın. Artılar mı ağır basıyor eksikler mi ona göre karar erin bence.

düğünü erteleyin, düşünmek için zaman istiyorum deyin..
böyle zamana karşı yarış içinde olup sağlıklı bir karar verebileceğinizi düşünmüyorum

ben bastan doğru olanı yapmışım dmekki
kv üst katta otruyor bn çalışıyor olmama ragmen yemeğe gitmedim ertesi günün yemeğini hep bi gece önceden yaptm.
ha misafir gelirse yine bi uğrarım yardmda ederim ama devamlı orda olma durumu cok şükür ki yok. zaten oğluda hergün taş çatlasın 30 dk uğrar. nişanlıyken sormuştum bi arada yiyip içme evi otel gibi kullanma düşüncen varsa olmaz die. oda öyle bişeyi bende istemem sen devamlı birilerine hizmet etmek zornda değilsin demişti saolsun şuandada öyle..

konu sahibi ne cevaben şunuda söyliyim ben hep derimki kaynana'melek ' olsa aynı apartmanda olmaz.
benimkinin bana hiçbir zararı olmamasına ragmen bazen sıkıntı cekiyorum

Nisan atmak mi daha iyi boşanmak mi onu düşün. Ben de nikah yaptım düğünü ertelemek zorunda kaldım. Herşeyim alındı gelinlige kadar. Baktım sevmiyorum artık ve herşey bana batıyor. Sağolsun bir allahın gunu annesinin sözünün dışına çıkmadı. Benden çok ailemi üzdü. Ben çok seviyordum bir de nikah olunca hop gerçek yüzü ortaya çıktı. Ben de düğünden önce bosanma kararı aldım bir de düğün masrafı yaptirmayayim dedim aileme.
Eninde sonunda bitecekti yada birbirine bağımlı ama mutsuz bir ömür geçirmeye devam edecektik.
Sorun olur düğünde de nisanda da ama eğer sorunlar seni eş adayından fazlası ile soğuttu ise ona karşı artık bişey hissetmiyorsan kaç diyorum. Kadın istemezse hiçbir şey düzelmez daha da kötüye gider. Laflarına değil sana yaptıklarına ve hissettirdiklerine bak.
O sana doğru yolu gösterir .
Ailesine yakın olup mutlu olan var bu kişilikle ilgili eş adayı ile ilgili...

Allah aşkına, ne kadar baskıcı oldukları şu mesajdan belli oluyor ve sen hala evlenmeyi mi düşünüyorsun bu adamla? Neden göz göre göre kendini ateşe atıyorsun ki? Bak burada bi arkadaş var, nişanlıyken konu açmış, herkes evlenme demiş, 1 yıllık evli aşağı yuktı ve boşanıyor, evlendiğine de çok pişman. Bence biraz ettafı dinle, böyle biriyle mutlu olamazsın gibi geliyor bana.

Bende baştan alıştırmadım tatlım kv hergün çıkayım diye bekledi hatta benimle bu sebepten kavga bile ettik aramız açıldı ama ben yinede hergün orada değilim.

kafanızda düğüne iki hafta kala düğün bozuldu herşey alınmıştı o kadar para harcandı vs. gibi safsatalar varsa hepsinden kurtulun.
herşey yerine gelir herşey yerini bulur.
ama insan dünyaya bir kere geliyor.
boşanmak evlenmekten daha zor. hele ki çirkef bi aile ise. arkadana bakmadan kaç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…