- 19 Mart 2017
- 2.274
- 3.263
- 133
- Konu Sahibi bikahvebana
-
ilk gece korkmuştum diye bisey yapamamistik sabahi geldi o gece bizde kaldı diğer gun sabah giderken zile bastı ama mercekten baktım bekledi sonra aradı beni dedi sizi rahatsız etmeyeyim diye sessiz gittim ama bilerek zile bastı ilk günden kalan birinin neler yapacağını siz tahmin edersiniz artik
gitmedi bisey demedi yatma vakti oldu dedi bende buraya kıvrılıp yatarimmillette edep kalmamış yok artık . Yani kalmaya mi geldim dedi ne dedi bahanesi neymiş nasıl bi kılıf uydurdu .
Tam kovmalık vallahi.
Eşler arasındaki her konu annelere babalara gitmemeli. Eşler bu konuda çenelerini tutmalı kesinlikle. Aile denen olgu budur zaten. Ev içinde yaşanan o evin içinde kalmali. Yoksa o huzur hayatta olmaz. O evliliği 2 kişi değil en az 6 kişi yaşarsınız (görümceler baldılar eltileri saymıyorum bile..)Merhabalar,
Önce mantık sonra ise sevgi ile süren bir ilişkim oldu. Yaklaşık bir yıl sürdü ve ben asıl nişanlanınca tanımaya başladım gerçek yüzünü. Dürüstlük ve sadakat en önemli ilkelerimdi karşı taraftan beklediğim. Şimdi ise en son aileler arasında çok ağır bir tartışma yaşandı bu hafta. Ailelerimiz anlaşamıyor, nişanlım ise aramızdaki sorunları ailesine yansıtıyor aramızda kalmıyor. Bir de bunun üzerine aile apartmanına gidiyorum. Kızlar güvenemiyorum nişanlıma. Konuştuklarımız aramızda kalacak mı, bana gerek değeri kıymeti gösterebilecek mi bilmiyorum. Son iki üç aydır öyle huzursuz geçiyor ki neredeyse iki günde bir tartışıyoruz. Huzursuzum güvenmiyorum. Ne yapacağım. Karşıma alıp konuştum o da huzursuz ama bırakmıyor ben de bırakamıyorum. Evlendikten sonra düzelir hikayesine inanan ya da yaşayan var mı?
YaDefrent senin yazdıgını okuyunca benim de canım istedi,bi de midem bulanıyor sözde
Gel bol malzemos yapıyorum,öğle yemeğini direk es geçersin öyle abarttım içini
Değişeceğini sanmıyorum. Aranızda yaşananları ailesine anlatması hiç hoş değil. Ama onun dışında sorumluluk sahibi, ince, kötü huyu suyu yok diyorsanız, aile apartmanında oturmak istemediğiniz Açık söyleyin... Sizin vereceğiniz karar ama huylu huylu huyundan pek vazgeçmiyor. Nişanlı uzun muhabesini sizi yapın. Artılar mı ağır basıyor eksikler mi ona göre karar erin bence.Merhabalar,
Önce mantık sonra ise sevgi ile süren bir ilişkim oldu. Yaklaşık bir yıl sürdü ve ben asıl nişanlanınca tanımaya başladım gerçek yüzünü. Dürüstlük ve sadakat en önemli ilkelerimdi karşı taraftan beklediğim. Şimdi ise en son aileler arasında çok ağır bir tartışma yaşandı bu hafta. Ailelerimiz anlaşamıyor, nişanlım ise aramızdaki sorunları ailesine yansıtıyor aramızda kalmıyor. Bir de bunun üzerine aile apartmanına gidiyorum. Kızlar güvenemiyorum nişanlıma. Konuştuklarımız aramızda kalacak mı, bana gerek değeri kıymeti gösterebilecek mi bilmiyorum. Son iki üç aydır öyle huzursuz geçiyor ki neredeyse iki günde bir tartışıyoruz. Huzursuzum güvenmiyorum. Ne yapacağım. Karşıma alıp konuştum o da huzursuz ama bırakmıyor ben de bırakamıyorum. Evlendikten sonra düzelir hikayesine inanan ya da yaşayan var mı?
ben bastan doğru olanı yapmışım dmekkiAyrılmak için en önemli sebepleriniz
1- Aranızda gizli saklı yok.Herkes herşeyi biliyor.
2- Nişanlınla anlaşman yetmez.% 50 eşinle % 50 ailesiyle evleniyorsun.Aile önemli.
3- Aileleriniz anlaşamıyorrrrrrrr....!!!
4-Aile apartmanı off kaç kaç kaç..Evlendiğinde kocacığın anneciğinin sözünden çıkmayacak.Sonra gelip burada boşanmak istiyorum diye konu açarsın.Yol yakınken dön.
Bende aile apartmanındayım ASLAAAAAAAAAA tavsiye etmiyorum.Özel hayat 0.
Kayınvaliden kızım evde uğraşma gelin burada yiyin yemeğinizi gibi meleklikler yapacak sonra bir bakmışsın ev ayrı yeme içme bir. Misafirleri gelecek hizmet edeceksin. Onlar gitmeden evine inemeyeceksin.
Başından nişanlımla oturup konuştum aile apartmanı olmasın diye ve o benimle restleşti. Ben de bana nerede huzur vereceksen orada oturt dedim. Ve inanın huzurumuz yok. Bir gün daireme eşya bırakmaya çıktım kayinvalideye uğramadan dünyayı başıma yıktılar. İnsan bir haber verir merhaba der falan. Ben de evime gidip eşya bırakamayacak mıyım rahatlıkla dedim. ama ben hatalıyı yine tabi.
ben bastan doğru olanı yapmışım dmekki
kv üst katta otruyor bn çalışıyor olmama ragmen yemeğe gitmedim ertesi günün yemeğini hep bi gece önceden yaptm.
ha misafir gelirse yine bi uğrarım yardmda ederim ama devamlı orda olma durumu cok şükür ki yok. zaten oğluda hergün taş çatlasın 30 dk uğrar. nişanlıyken sormuştum bi arada yiyip içme evi otel gibi kullanma düşüncen varsa olmaz die. oda öyle bişeyi bende istemem sen devamlı birilerine hizmet etmek zornda değilsin demişti saolsun şuandada öyle..
ben kendi annemle aramda 2 sokak varken yogunluktn gidemiyosam hergün kv yede çıkamam kusura bakmıcka:)Bende baştan alıştırmadım tatlım kv hergün çıkayım diye bekledi hatta benimle bu sebepten kavga bile ettik aramız açıldı ama ben yinede hergün orada değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?