düğünüme 2 hafta kala iyice netleşen ayrılma isteği...

Nişanlımın bana verdiği bir sözü tutmadığını nişanlandıktan sonra farkettim. Bir de benden önce yaşanan bir ilişkinin mesajları ortaya çıktı nedense saklıyormuş telefonunda. ben de çıldırdım. Ailelerin anlaşmazlığı ise fikir ayrılığı. Benim ailem daha olgun ve başından beri fazlasıyla uyumlu. Onun ailesi para ve statü odaklı sonradan görme insanlar. Aileler birbirine hakaret edecek kadar tartıştılar nişanlım bitecekse bitsin dedi ama nedense yumuşayıp normal konuşmaya döndüler sonra... Ben çok yıprandım nişanlım da. Ondan soğuyorum resmen. tükettik....

nasıl bi söz vardı da tutmadı.

ben ortada ayrılacak bi durum göremedim tam olarak yani aileler kavga etmiş, e zaten düünden sonra kaç kere görüşecekler ki?

aile apartmanı konusunu ise baştan kabul etmemeliydiniz. hem kabul edip hem sorun yapmanız saçma oluyor.

Başından nişanlımla oturup konuştum aile apartmanı olmasın diye ve o benimle restleşti. Ben de bana nerede huzur vereceksen orada oturt dedim. Ve inanın huzurumuz yok. Bir gün daireme eşya bırakmaya çıktım kayinvalideye uğramadan dünyayı başıma yıktılar. İnsan bir haber verir merhaba der falan. Ben de evime gidip eşya bırakamayacak mıyım rahatlıkla dedim. ama ben hatalıyı yine tabi.

Bu hep böyle devam edecek hatta kat kat artacak biliyorsun değil mi?

Merhabalar,

Önce mantık sonra ise sevgi ile süren bir ilişkim oldu. Yaklaşık bir yıl sürdü ve ben asıl nişanlanınca tanımaya başladım gerçek yüzünü. Dürüstlük ve sadakat en önemli ilkelerimdi karşı taraftan beklediğim. Şimdi ise en son aileler arasında çok ağır bir tartışma yaşandı bu hafta. Ailelerimiz anlaşamıyor, nişanlım ise aramızdaki sorunları ailesine yansıtıyor aramızda kalmıyor. Bir de bunun üzerine aile apartmanına gidiyorum. Kızlar güvenemiyorum nişanlıma. Konuştuklarımız aramızda kalacak mı, bana gerek değeri kıymeti gösterebilecek mi bilmiyorum. Son iki üç aydır öyle huzursuz geçiyor ki neredeyse iki günde bir tartışıyoruz. Huzursuzum güvenmiyorum. Ne yapacağım. Karşıma alıp konuştum o da huzursuz ama bırakmıyor ben de bırakamıyorum. Evlendikten sonra düzelir hikayesine inanan ya da yaşayan var mı?
Asla düzelmez

Merhabalar,

Önce mantık sonra ise sevgi ile süren bir ilişkim oldu. Yaklaşık bir yıl sürdü ve ben asıl nişanlanınca tanımaya başladım gerçek yüzünü. Dürüstlük ve sadakat en önemli ilkelerimdi karşı taraftan beklediğim. Şimdi ise en son aileler arasında çok ağır bir tartışma yaşandı bu hafta. Ailelerimiz anlaşamıyor, nişanlım ise aramızdaki sorunları ailesine yansıtıyor aramızda kalmıyor. Bir de bunun üzerine aile apartmanına gidiyorum. Kızlar güvenemiyorum nişanlıma. Konuştuklarımız aramızda kalacak mı, bana gerek değeri kıymeti gösterebilecek mi bilmiyorum. Son iki üç aydır öyle huzursuz geçiyor ki neredeyse iki günde bir tartışıyoruz. Huzursuzum güvenmiyorum. Ne yapacağım. Karşıma alıp konuştum o da huzursuz ama bırakmıyor ben de bırakamıyorum. Evlendikten sonra düzelir hikayesine inanan ya da yaşayan var mı?
Tatlım nişanlılık tanışma evresidir ayrılmanız gayet normal. Aranızda olan konuşmaları gidip annesine yetiştiriyosa sen bu adama nasıl erkeğim diye güveneceksin. Bundan koca ne olmaz

Evine eşya bırakıp giderken selam napıyorsunuz eve eşya bıraktım gidiyorum demek zor olmamalı o konuda haklılar.
Ha mecbur muyum diyorsan çık kiraya kimseye eyvallahın olmasın.
Gerçi nişanlın ağız ishaliyken evliliğin zor geçecek gibi görünüyor.

Aileler anlaşamıyor
Büyük bir kavga koptu
Nişanlın herşeyi ailesine taşıyor
Aile apartmanına gelin gidiyorsun.
Güvensizlik hat safhada.

Tablo bu.
İmzayı atmadan evvel şu tabloya iyi bak.
Eminim başkası olsa "ayrıl" dersin.
İyi düşün ;)
Düşünmeye bile gerek yok aslında.
Hayat senin hayatın.

Merhabalar,

Bile bile lades demeyin huylu huyunda zor vazgeçer...

İçinizin huzursuz olduğu hiçbirseyi yapmayin. Kaldi ki karsi tarafta huzursuz. Cok iyi düşünün. Sonra cok üzülürsünüz. Herseyi gördüğüm halde neden devam ettim diye.

Ailelere hakaret edilmiş ve siz aile apartmanına gidiyorsunuz.
Eski sevgilisinin mesajlarını sakladığını görmüşsünüz. Ne diyeyim , yol yakınken dönmezseniz pişman olacaksınız gibi görünüyor...

Merhabalar,

Nişanlılık tanıma evresi sonuçta yani bir nevi evlenebilir miyiz sorgusunun cevabı..Sizinki belli bence.

bukadar kafa karışıklığı ve huzursuzlukla evlenseniz de mutlu olabilcekmisiniz kimse bilemez, ama bir yerlerde sıkıntı varsa ve siz bunu şimdiden görüyorsanız bir işaret olabilir.

Evlendikten 2 3 ay sonra yastıkları ısırıp ağlamak İstemyosan ayrıl arkadaşım olmuyor. ERKek neyse evlendikten sonra daha kötü oluyor ben tescilledim pişmanlıktan ölücem

Aile apartmanı ve bu yasananlar.. ayrılın içiniz ısınmıyorsa düğünden sonra duzelir mi? Daha da kotu olur..

Back
X