düğünüme 2 hafta kala iyice netleşen ayrılma isteği...

Merhabalar,

Önce mantık sonra ise sevgi ile süren bir ilişkim oldu. Yaklaşık bir yıl sürdü ve ben asıl nişanlanınca tanımaya başladım gerçek yüzünü. Dürüstlük ve sadakat en önemli ilkelerimdi karşı taraftan beklediğim. Şimdi ise en son aileler arasında çok ağır bir tartışma yaşandı bu hafta. Ailelerimiz anlaşamıyor, nişanlım ise aramızdaki sorunları ailesine yansıtıyor aramızda kalmıyor. Bir de bunun üzerine aile apartmanına gidiyorum. Kızlar güvenemiyorum nişanlıma. Konuştuklarımız aramızda kalacak mı, bana gerek değeri kıymeti gösterebilecek mi bilmiyorum. Son iki üç aydır öyle huzursuz geçiyor ki neredeyse iki günde bir tartışıyoruz. Huzursuzum güvenmiyorum. Ne yapacağım. Karşıma alıp konuştum o da huzursuz ama bırakmıyor ben de bırakamıyorum. Evlendikten sonra düzelir hikayesine inanan ya da yaşayan var mı?
evet diyip imzayı attıgınız zamanı şimdiden görüyorsunuz.
düzelen olmuştur %1 ihtimal var size düşer mi bilemem.

Merhabalar,

Önce mantık sonra ise sevgi ile süren bir ilişkim oldu. Yaklaşık bir yıl sürdü ve ben asıl nişanlanınca tanımaya başladım gerçek yüzünü. Dürüstlük ve sadakat en önemli ilkelerimdi karşı taraftan beklediğim. Şimdi ise en son aileler arasında çok ağır bir tartışma yaşandı bu hafta. Ailelerimiz anlaşamıyor, nişanlım ise aramızdaki sorunları ailesine yansıtıyor aramızda kalmıyor. Bir de bunun üzerine aile apartmanına gidiyorum. Kızlar güvenemiyorum nişanlıma. Konuştuklarımız aramızda kalacak mı, bana gerek değeri kıymeti gösterebilecek mi bilmiyorum. Son iki üç aydır öyle huzursuz geçiyor ki neredeyse iki günde bir tartışıyoruz. Huzursuzum güvenmiyorum. Ne yapacağım. Karşıma alıp konuştum o da huzursuz ama bırakmıyor ben de bırakamıyorum. Evlendikten sonra düzelir hikayesine inanan ya da yaşayan var mı?
Neyse daha kötü olacak hersey

Zaman geriye aksa ben ayrılırdım.Çünkü bende aynı sizin gibi sorunlar yaşadım.Ne konuşsak,tartışsak annesinin dilindeydi.Hepsini anlatıyordu.Nişanlı iken.Bu evlenince daha da ileri boyuta gitti.Aynı şehirlerde olmamamıza rağmen.Annesi telefon ettiğinde ettiğimiz kavgadan dün yediğimiz yemeğe kadar annesinin haberi vardı.Hele ki aynı apartmanda yaşayacaksanız bu daha da zor.Üzgünüm ama zor günler bekliyor evlenirsen.Keşke zamanı geriye alsam da ben de anladığım anda bitirseydim.Yaşayacağım günler varmış demekki şu an boşandım.Tereddüt ve şüpheniz varsa düzelir diye devam etmeyin.Evlendikten sonra düzelmiyor bu bir gerçek

Son düzenleme:
Diğer sorunlarınızı bilmem de annesine herşeyi anlatan erkeklerden uzak durun bence.

Kaç yıllık evliyim o kadar söyledim eşime gram değişmedi. Annesi evdeki eksiğimizi, çocuğumuza ne zaman ne eğitimi vereceğimizi (bu sıralar tuvalet eğitimine başlamayı düşünüyoruz), nerde ne yaptığımızı herşeyi biliyor. Hemde faklı bir şehirde oturuyor.

Siz aile apartmanında daha da zorlanırsınız. Kararınızı iyi verin, evlendikten sonra ayrılmak çok daha zor.

Bütün hazırlıklar yapıldı nasıl vazgecicem ne diyeceğim insanlara diye düşünme. Senin hayatın mutluluğun insanlarin ne dusuneceginden veya esyalardan daha değerli. En doğru karari sen verebilirsin. Doğru kişi olmadığına karar verdiysen vazgeç

Merhabalar,

Şöyle söyleyeyim (her olay kendi içinde değişkendir ben sadece kendimden pay biçerek yazıyorum) düzelir die yada vazgeçemiyorum die görmezden gelip düzelir die zamana bırakılan her ne varsa zamanı gelince daha beter çıkmaza sokuo herşeyi

Deli misin tabiki ayrıl. 2 kişi arasında yaşanan o evin içinde kalmalı. Dışarı gittiği anda siz unutup aynı yatağa girersiniz ama ana babalar unutmaz o söylenenleri. Çok gıcık bir durum. Aile apartmanı ise resmen fecaat. 2 haftan kalmış o sürede etrafa da haber verirsiniz insanlar boş yere hazırlık yapmaz.

Merhabalar,

ayrılın

Bir kadın, nişanlıyken gözünü aşk bürümüyorsa, sorunlarla cebelleşiyorsa, aileler arasında sıkıntı olmuşsa ve bir kere bile olsa aklına her şeyden vazgeçmek geliyorsa, kesinlikle bırakmalı.
O nişanı atmalı.
Çünkü hayatının en güzel döneminde yüzü gülmediyse, evlilikte mümkün değil ağlamadan bir gece geçirebilmesi.
Yazık etmeyin kendinize, çok zordur insan çekiniyordur ama boşanmak çok çok daha zor inanın.

Merhabalar,

Aile apartmanı =tüğler diken diken

Bir kadın, nişanlıyken gözünü aşk bürümüyorsa, sorunlarla cebelleşiyorsa, aileler arasında sıkıntı olmuşsa ve bir kere bile olsa aklına her şeyden vazgeçmek geliyorsa, kesinlikle bırakmalı.
O nişanı atmalı.
Çünkü hayatının en güzel döneminde yüzü gülmediyse, evlilikte mümkün değil ağlamadan bir gece geçirebilmesi.
Yazık etmeyin kendinize, çok zordur insan çekiniyordur ama boşanmak çok çok daha zor inanın.

Fikirleriniz çok doğru. Yakın zamanda bir ayrılık yaşadım. Kaç kez ayrılmayı düşündüm. Ama sonrasında bir şekilde devam etti. Ancak sonradan şunu fark ettim ki ben ayrılığı ilk düşündüğümde bir şeyler kopmuş. O fikir akla geliyorsa ilişkide bir şeyler eksiktir. İçe sinmeyen emin olamadığınız bir şey var demektir. Ve bu yabana atılacak bir durum olmamalı.

Fikirleriniz çok doğru. Yakın zamanda bir ayrılık yaşadım. Kaç kez ayrılmayı düşündüm. Ama sonrasında bir şekilde devam etti. Ancak sonradan şunu fark ettim ki ben ayrılığı ilk düşündüğümde bir şeyler kopmuş. O fikir akla geliyorsa ilişkide bir şeyler eksiktir. İçe sinmeyen emin olamadığınız bir şey var demektir. Ve bu yabana atılacak bir durum olmamalı.
Bunlar yaşanırken cesaret edemeyen, aman düzelir diyen, aile ve çevre baskısından korkan nice kadın, şuan yastığa başını koymuş ağlıyordur.
Çünkü bunları görüp nişanı atamayam, zaten boşanmaya cesaret edemez ve ömrünü hapsolduğu mutsuz bir hayata teslim eder.

Karar verirken insanları değil kendini düşün lütfen. Düğüne az zaman kalmasını bir kenara bırak ve öyle düşün. Maalesef hayat toz pembe değil. Ve içinde bulunduğun durum sana mutluluk, huzur vadetmiyor.

Üzgünüm evlenince düzelmez,hatta bile bile geldin demeler artar.Benim aileme kimse yanlış bir hareket yapamaz,kavga etmek nedir yahu.Evlendikten sonra aileniz size rahat gelemeyecekler bunu bilin.Babam eşimi tanımadığı için sıcak bakmamıştı başlarda"ablan var sıranı bekle"tarzı konusmalar yapıyordu,karşı tarafta istemeye gelmek istiyordu.Nasıl yaptım hala kendime şaşarım,babamı karşıma aldım"babacığım ne olur bir araştır eğer hakkında,ailesi hakkında kötü,olumsuz birşey duyarsan,olmaz bu iş dersen,vallahi billahi bir erkek için seni ezip geçmem,evlenmem"dedim.Ailem onay vermeseydi eğer 7 senelik ilişkimi gerçekten bitirirdim.Evilik iki kişinin değil ailelerin evliliği derim her zaman.Sonuç 13 yıllık evlilik,2 pırlanta evlat.Ama buradan babama seslenmek istiyorum"Babacığım keşke onaylamasaydın bee".....

Back
X