- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
yok onlar da kız tarafınındır..Kınayı nişanı kız tarafı yapar ama çerezi pastayı ikram edilecek şeyleri erkek tarafı alır
Bir iki yerde değil bayağı bir yerde gördüm hatta kuzenlerim evlenirken nişan pastasını ve çerezi biz aldıkyok onlar da kız tarafınındır..
Sorun alınmayan çerez şu bu değilki adam burada annesi yardırırken annesinin arkasında duruyorÖff saçma sapan şunu kız tarafı yapar bunu erkek tarafı. Bu nedir ya? Kim koymuş bu kuralları? Kime neye göre belirlenmiş? Saçmalıgın dik alası. Herşeyi de dört dörtlük yapmak zorunda mısınız? Alacagınız 2 kilo kına bi tepsi bi eldiven 3-5 kilo çerez. Türlü türlü abidik gubidik şeyler almanıza gerek yok. Ondan sonra böyle kavgalar cıkıyor işte. Değer mi?
Nisanlin yanindaysa seviyorsan annesine haddini bildirdiyse ayrılma ama ezdiriyorsa annesinin hakaretlerine sessiz kalıyorsa en doğru kararı vermişsin hiç uzulmeAzıcık hatrım varsa o eve sokturma dedim esyaların hepsini sat beyaz esyaları yatak odasını ben almıstım onlarıda sat mobilyadan edecegin zararı karsıla dedim hiç bişey istemiyorum yeter ki emegime bi gram saygınız olsun dedim . Bırakma o zaman evini dedi
hmmm ozaman tamam :) ben bilmiyorum belki deBir iki yerde değil bayağı bir yerde gördüm hatta kuzenlerim evlenirken nişan pastasını ve çerezi biz aldık
Salonu kız tarafı tuttu
Çünkü arrık bunalıyor insanlar harcamalardan. Düğünlerimiz arrık düğün olmaktan çıktı. Herkesin birbiriyle yarıştığı bir görsel şov haline getirildi. Aman şu da eksik olmasın ayıplarlar bla bla bla. Eksik olsun. Ne diye bütçemin sınırlarını zorlayayım ki. Burda konu sahibinin kv.si bahane aramış gibi duruyor ama sürekli para harcayan erkek de bunalmış belli ki nişanlısının arkasında duracak gücü bulamıyor kendinde. Bir düğün için yıpratılmış ilişki. Yazık yani.Sorun alınmayan çerez şu bu değilki adam burada annesi yardırırken annesinin arkasında duruyor
Evlenince nasıl bir son bekler konu sahibini
Bu konuyu evli biri yazsa evlilik öncesi kınada bana şöyle yaptılar dese niye bile bile evlendin yazılmaz mıydı
Sana bişey diyim mi nerdeyse aynı şeyleri yaşadım. Eşim karışmadı hic. Biz de yüzük attık. Ben dayanamadım barıştım. Dedim evlenirim kesilir sesleri ama kesilmedi. Dedim cocuk olsun kesilir sesleri ama yine kesilmedi. En son cocuk 40 günlükkken ailesinin lafıyla kocam bayram günü bizi terkedip gitti.he bu sefer de cocuk icin birleştim. Ben yandım sen yanma. El alem ne der deme. Verilmiş sadakam varmış kurtuldum de. Nolur kalbine göm sevginiÇok mutsuzum 2 gündür sadece aglıyorum su içemiyorum yemek yiyemiyorum ölmek istiyorum. 2 hafta sonra evlenecektim ama yüzük attık
Sebepte kayınvalidemin bize gelip anneme kına malzemelerini çerezi vs siz alın demesi. Annemde tamam biz alırız ne kadar tutcak gitsin 3/5 bin tlmiz dedi diye kıyamet koptu bagırdı cagırdı tartıstılar bu zamana kadar ki birikmişlikler ortaya atıldı. Bileziklerimizi daha almamıslardı dügün takısıyla bilezikleri alcaz dediler ona bile eyvallah dedik ama biz sustukca istekler daha da arttı kız erkek ayrımı yapmayın masrafları 2 ye bölcez dediler. Bende nisanlımın bunca seye sessiz kalmasına dayanamadım bozdum nişanı. Ailem arkamda ama benim canım cok yanıyor. Evimi bile dizmiştik herşeyini en ince ayrıntısına kadar ben aldım. Kayınvalidem eltimin o eve gececigini söyledi. Ben napsam kendimi mi öldürsem? Ölmek istiyorum
halbuki ben sevgilimle ayrılmasaydım düğün yerine nikaha razıydım.. gercekten sevince insanın gözü düğünmüş gösterişmiş görmüyormuş.. ama işte o da benim bunlara rağmen kıymetimi bilemedi..Çünkü arrık bunalıyor insanlar harcamalardan. Düğünlerimiz arrık düğün olmaktan çıktı. Herkesin birbiriyle yarıştığı bir görsel şov haline getirildi. Aman şu da eksik olmasın ayıplarlar bla bla bla. Eksik olsun. Ne diye bütçemin sınırlarını zorlayayım ki. Burda konu sahibinin kv.si bahane aramış gibi duruyor ama sürekli para harcayan erkek de bunalmış belli ki nişanlısının arkasında duracak gücü bulamıyor kendinde. Bir düğün için yıpratılmış ilişki. Yazık yani.
bayram günü neden terkedip gitti ne oldu?Sana bişey diyim mi nerdeyse aynı şeyleri yaşadım. Eşim karışmadı hic. Biz de yüzük attık. Ben dayanamadım barıştım. Dedim evlenirim kesilir sesleri ama kesilmedi. Dedim cocuk olsun kesilir sesleri ama yine kesilmedi. En son cocuk 40 günlükkken ailesinin lafıyla kocam bayram günü bizi terkedip gitti.he bu sefer de cocuk icin birleştim. Ben yandım sen yanma. El alem ne der deme. Verilmiş sadakam varmış kurtuldum de. Nolur kalbine göm sevgini
Noktası virgülüne kadar katılıyorumSakin okun. Nişanı atmakla iyi yapmışsınız. 2 hafta var daha .. Eğer sizi gerçekten seviyorsa nişanlınız, irtibata geçer ve ailecek özür dilerler. Dilemezlerse doğru kişi değilmiş zaten.
Cünkü kayınvalidem 40ı cıkmamıs cocuga gaz masajı yaptı. Zaten hep kucagında bana vermedi. Ağlaması da ana kokusu istediğinden değil gazdandı ona göre. Yaptıgı gaz masajı sonrası bebeğim iyice fenalaştı. Acile götürdük iç kanama gecirmis. Ben uslubuyla durumu anlattım kocam da sahitti. Ama sabah kayınpederim beni dövmeye eve geldi karısını nasıl suclarmısım. Oysaki karaciğer etrafında darbeye bağlı kanama olarak gece bana rapor verildi. Onu gösterdim. Sabaha kadar uyanamaz karnı şişerse getirin dedi doktor. Sabaha kadar ağladım. Dualarla bekledim. Sabah da kayınpederim geldi üstüme yürüdü. Kocam öylece izledi. Sonra biz de kavga ettik ve o da gitti.bayram günü neden terkedip gitti ne oldu?
Anlamadım zaten kına malzemelerini kız tarafı alır kiÇok mutsuzum 2 gündür sadece aglıyorum su içemiyorum yemek yiyemiyorum ölmek istiyorum. 2 hafta sonra evlenecektim ama yüzük attık
Sebepte kayınvalidemin bize gelip anneme kına malzemelerini çerezi vs siz alın demesi. Annemde tamam biz alırız ne kadar tutcak gitsin 3/5 bin tlmiz dedi diye kıyamet koptu bagırdı cagırdı tartıstılar bu zamana kadar ki birikmişlikler ortaya atıldı. Bileziklerimizi daha almamıslardı dügün takısıyla bilezikleri alcaz dediler ona bile eyvallah dedik ama biz sustukca istekler daha da arttı kız erkek ayrımı yapmayın masrafları 2 ye bölcez dediler. Bende nisanlımın bunca seye sessiz kalmasına dayanamadım bozdum nişanı. Ailem arkamda ama benim canım cok yanıyor. Evimi bile dizmiştik herşeyini en ince ayrıntısına kadar ben aldım. Kayınvalidem eltimin o eve gececigini söyledi. Ben napsam kendimi mi öldürsem? Ölmek istiyorum
Bana sanki kaynana nişanı bozmaya yer arıyormuş gibi geldi konudaÇünkü arrık bunalıyor insanlar harcamalardan. Düğünlerimiz arrık düğün olmaktan çıktı. Herkesin birbiriyle yarıştığı bir görsel şov haline getirildi. Aman şu da eksik olmasın ayıplarlar bla bla bla. Eksik olsun. Ne diye bütçemin sınırlarını zorlayayım ki. Burda konu sahibinin kv.si bahane aramış gibi duruyor ama sürekli para harcayan erkek de bunalmış belli ki nişanlısının arkasında duracak gücü bulamıyor kendinde. Bir düğün için yıpratılmış ilişki. Yazık yani.
Çok mutsuzum 2 gündür sadece aglıyorum su içemiyorum yemek yiyemiyorum ölmek istiyorum. 2 hafta sonra evlenecektim ama yüzük attık
ama allahım inanamıyorum ya şok geçirdim resmen, nasıl bi aileye gelin gitmişsiniz, nasıl dayanıyosunuz? Allah sabır versin size.. bebeğiniz nasıl şimdi iyi mi?Cünkü kayınvalidem 40ı cıkmamıs cocuga gaz masajı yaptı. Zaten hep kucagında bana vermedi. Ağlaması da ana kokusu istediğinden değil gazdandı ona göre. Yaptıgı gaz masajı sonrası bebeğim iyice fenalaştı. Acile götürdük iç kanama gecirmis. Ben uslubuyla durumu anlattım kocam da sahitti. Ama sabah kayınpederim beni dövmeye eve geldi karısını nasıl suclarmısım. Oysaki karaciğer etrafında darbeye bağlı kanama olarak gece bana rapor verildi. Onu gösterdim. Sabaha kadar uyanamaz karnı şişerse getirin dedi doktor. Sabaha kadar ağladım. Dualarla bekledim. Sabah da kayınpederim geldi üstüme yürüdü. Kocam öylece izledi. Sonra biz de kavga ettik ve o da gitti.
Şoklar içerisindeyimCünkü kayınvalidem 40ı cıkmamıs cocuga gaz masajı yaptı. Zaten hep kucagında bana vermedi. Ağlaması da ana kokusu istediğinden değil gazdandı ona göre. Yaptıgı gaz masajı sonrası bebeğim iyice fenalaştı. Acile götürdük iç kanama gecirmis. Ben uslubuyla durumu anlattım kocam da sahitti. Ama sabah kayınpederim beni dövmeye eve geldi karısını nasıl suclarmısım. Oysaki karaciğer etrafında darbeye bağlı kanama olarak gece bana rapor verildi. Onu gösterdim. Sabaha kadar uyanamaz karnı şişerse getirin dedi doktor. Sabaha kadar ağladım. Dualarla bekledim. Sabah da kayınpederim geldi üstüme yürüdü. Kocam öylece izledi. Sonra biz de kavga ettik ve o da gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?