Düğünüme 2 hafta kalmıştı

Bizim milletin gereksiz adetleri iki çerez yüzünden olanlara bak.....gavurlara özeniyorum git bas eveti iki yemek ver ailelere bitti...cılkını çıkarıyoruz evlenmenin de gençler üzülüyor

Canır yanar yanar yanar yanar sonra zaman geçer her şeyi unutursun merak etme.

Sakin masum masum oturup Allaha havale ettim deyip esyalari birakma. Emin ol kimse deger bilmiyor ne asil kizmis tenezzul etmedi vs demezler. Onlar o esyalara deger verip eltiyi oturtacaksa sen de onlarin oyununu boz. Iclerinde kalsin. Nisanlinin sana esyani birakma degil kimse oturamaz orasi bizim evimiz ya biz oturur kullaniriz o esyalari ya da hic kimse demesi gerekirdi.

Kisacasi gidip alin esyalarinizi onlar kudursun.

Kurtulduguna şükret. Nisanlin napiyo annesi bunlari yaparken susturamamismi annesini

Kurtulduguna şükret. Nisanlin napiyo annesi bunlari yaparken susturamamismi annesini

ama zaten benim bildiğim kınayı kız tarafı yapar. yani ikramlıkları kız tarafı alır

Ölmeyi dusunmek yerine kurtulduguna dua et sadaka ver.
Ne deme senin dayayip.dosedigin eve.eltini sokmak.
En iyisini.yapmissin balik bastan kokarmis en basinda gormussun ne oldugunu nisanliyken bi cerez kina basinda boyle cingar cikaran bi kadin evlenince daha neler yapar.
Sonra buraya konu acarsin bosaniyorum kayinvalidem yuvami yikti diye.
Sonradan coluklu cocuklu kalmaktan simdi ayrilmak.daha iyidir

Haklı ama
Git al eşyanı sat kullanmamışsın daha istersen o Parayı da fakire fukaraya var sonra taksidini ödediğin eşyada eski eltinin oturduğunu düşündükçe daha kötüleşirsiin

Kina malzemelerini zaten kiz alir bunu kvnin soylemesine bile gerek yok ama siz karsi taraftan beklemissiniz, anneniz de sitem eder gibi cevap vermiş bence.

Kınayı zaten kız tarafı yapıyor anneniz neden öyle bir tepki vermiş anladım.bende olsam sinirlenirdim sinir bozucu çünkü tepkisi.
Onun disin da nisanliniz konuşmak isterse bir şans verin derim ortada aman aman bişey yok

Kimse boşanmak için evlenmez ama yaptığın doğru şimdiden böyleyse evlenince nasıl önünü alacaktın belli ki çok zengin bi gönlün var aileninde seninde çünkü baban hala sana Kapım açık demii boşver daha senden daha önemli mi Rabbim gönlüne göre birini çıkarsın inşaAllah karşına

Kınayı, nişanı kız tarafı yapar zaten o kısmı anlamadım. Her şey tamamsa niye kavga ettiler o da garip. Elti de elini açmış dua ediyormuş yani iş bozulsa da eve çöksem diye. Aç mıdır nedir
Kınayı nişanı kız tarafı yapar ama çerezi pastayı ikram edilecek şeyleri erkek tarafı alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…