- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Sana zahmet arayıp bulduysan ekler misin buraya? Bir okuyalım konu sahibinin "Ben sorunları bu foruma hiç yazmadim" dediği konuları.
Kendımı oldursem ne demek Allah askına. Sen Allaha dua et senı kurtarmış boyle bir adamdan boyle kaynanadan. Artıııı sen alttan alıp eyvallah deyıp her istenileni yaparsan deger gorursun mu sanıyorsun. Agla içini dök rahatla. Sonra sukret bence. Evlenip ayrılmaktansa bu sekılde daha ıyı. Babanda haklı. Buyukler hep haklıdır. Ask bitince sevgi saygı kalacak onla devam edecek ama bence sımdı uzul ilerde üzülmezsinÇok mutsuzum 2 gündür sadece aglıyorum su içemiyorum yemek yiyemiyorum ölmek istiyorum. 2 hafta sonra evlenecektim ama yüzük attık
Sebepte kayınvalidemin bize gelip anneme kına malzemelerini çerezi vs siz alın demesi. Annemde tamam biz alırız ne kadar tutcak gitsin 3/5 bin tlmiz dedi diye kıyamet koptu bagırdı cagırdı tartıstılar bu zamana kadar ki birikmişlikler ortaya atıldı. Bileziklerimizi daha almamıslardı dügün takısıyla bilezikleri alcaz dediler ona bile eyvallah dedik ama biz sustukca istekler daha da arttı kız erkek ayrımı yapmayın masrafları 2 ye bölcez dediler. Bende nisanlımın bunca seye sessiz kalmasına dayanamadım bozdum nişanı. Ailem arkamda ama benim canım cok yanıyor. Evimi bile dizmiştik herşeyini en ince ayrıntısına kadar ben aldım. Kayınvalidem eltimin o eve gececigini söyledi. Ben napsam kendimi mi öldürsem? Ölmek istiyorum
Baban çok haklı sindi ağla zırla yırtın. Şimdi ağlamazsan ilerde çok ağlarsın. Büyük bi dertten kurtulmuşsun üzülme kuzumBen bana yapılanlara çektim bana herşeyimi zehir etti ama aileme bişey demedim. Aileler tartısınca iş benden cıktı. Babam her kararının arkandayım ama bu kadın sana hayatı zehir eder sonra bana gelirsen ben demiştim derim dedi
Ayy aynen bende sinir oldum konu sahibine kusura bakmasın ağlanacak tek bir tarafı yok gider eşyalarımı alırım annemlerin bi boş odasına düzerim kullanamazsam da tek tek internette satar parayı hesabıma atarım o eve de simsiyah kömür isini dökerim her yerine.Çıkar bide sadaka verir otururum ailemin yanında altın felan taktılarsada vermem valla gıcıklık değilmi.... konu sahib-i ve ailesi bu kadar pasif olmasaydı bunların hiç biri yaşanmazdı sinir oldum şu an nerden okudum bu konuyu öfffKaç sayfa okudum,kaç kişi git al eşyaları demiş kendime yediremem bunu yazmışsın sana baya sinir oldum kusura bakma. Onca emek,onca masraf, onca özenti elti olacak yelloz rahat etsin diyemiydi? Gider eşyalarımı alırım,evide bir güzel dağıtırım girsin otursun ondan sonra. Bukadar hanımefendi olmayın arada sırada deli damarıda göstermek lazım. Nişanda takılanlar için aramışlar hemen onlarıda hemen verme süründür. Anası arabozucu, nişanlı desen basiretsiz, elti hepsinden uyanık böyle aileden kırtulduğuna şükret. Lütfen eşyalarını her bir iğneni,gereksiz olan çöpünü bile al bırakma. Belliki baya sessiz görmüşler seni. Ne acılar var bu acıda zamanla geçer merak etme.
Ucuz kurtulmuşsun. Aglican kotü olcan ama inan geçecek. Boyle bir aile ile omür geçmez. Evlenip ayrılacağina nişan atmış ol. Çerez parası için insanin kapisina mi gelinir. Ailen en büyük nimet senin icin. Onlar varken toparlayacaksın kendinj emin ol.nişan takilari da senin hakkin ayrıca verme. Gururdan anlamayacak insanlara gurur yapma. Esyalarini da al o evden gerekirse kır en yakin çöpe at.Çok mutsuzum 2 gündür sadece aglıyorum su içemiyorum yemek yiyemiyorum ölmek istiyorum. 2 hafta sonra evlenecektim ama yüzük attık
Sebepte kayınvalidemin bize gelip anneme kına malzemelerini çerezi vs siz alın demesi. Annemde tamam biz alırız ne kadar tutcak gitsin 3/5 bin tlmiz dedi diye kıyamet koptu bagırdı cagırdı tartıstılar bu zamana kadar ki birikmişlikler ortaya atıldı. Bileziklerimizi daha almamıslardı dügün takısıyla bilezikleri alcaz dediler ona bile eyvallah dedik ama biz sustukca istekler daha da arttı kız erkek ayrımı yapmayın masrafları 2 ye bölcez dediler. Bende nisanlımın bunca seye sessiz kalmasına dayanamadım bozdum nişanı. Ailem arkamda ama benim canım cok yanıyor. Evimi bile dizmiştik herşeyini en ince ayrıntısına kadar ben aldım. Kayınvalidem eltimin o eve gececigini söyledi. Ben napsam kendimi mi öldürsem? Ölmek istiyorum
ben 1 ay önce düğünüme 1 hafta kala ayrıldım aynı benim de evim diziliydi davetiyeler de dağıtılmıştı sonra şükredeceksin merak etme istersen yaz banaÇok mutsuzum 2 gündür sadece aglıyorum su içemiyorum yemek yiyemiyorum ölmek istiyorum. 2 hafta sonra evlenecektim ama yüzük attık
Yok artık neyi yediremıyorsun???KEndime yediremiyorum bunu yapmayı
sen delirdin mi ?????????????????? git EŞYALARINI ALAzıcık hatrım varsa o eve sokturma dedim esyaların hepsini sat beyaz esyaları yatak odasını ben almıstım onlarıda sat mobilyadan edecegin zararı karsıla dedim hiç bişey istemiyorum yeter ki emegime bi gram saygınız olsun dedim . Bırakma o zaman evini dedi
Ölmekten niye bahsediyorsunuz?Çok mutsuzum 2 gündür sadece aglıyorum su içemiyorum yemek yiyemiyorum ölmek istiyorum. 2 hafta sonra evlenecektim ama yüzük attık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?