Düğünüme 2 hafta kalmıştı

agla icini bosalt. depresyona gir.
gececek sonra. evlenmemekle cok iyi etmissiniz.simdi anlayamazsiniz bunu aci cektiginiz icin. ileride, guclu duzgun iyi kalpli bir erkege denk geldiginiz de ( olmaz diyeceksiniz ama olacak bu) iyi ki bitmis diyeceksiniz.
sizi ve ailenizi evlenmeden yoran saygisizlik yapan insanlara omur vermek şoyle dursun, su bile vermeyin.
sinik sessiz nisanlin uzulsun seni kaybettigi icin.

Polis eşliğinde eve git eşyalarını al bence seni gaza getirmeye çalışıyorlar eltini eve oturtacagiz diyerekten.

Kendine ait olan eşyalarını al sonra ne halt yiyorlarsa yesinler. Nasil yüz insanlarmış. Kurtulmuşsun dua et

Geçecek emin olun.simdi yasananlar gelecegin sadece fragmani.ilerde iyiki olmamış diyeceksiniz.sadece biraz zaman geçmiş olsun

Sana zahmet arayıp bulduysan ekler misin buraya? Bir okuyalım konu sahibinin "Ben sorunları bu foruma hiç yazmadim" dediği konuları.

Yakın zamanda bunu buldum,profili kapalı eski konularına ulaşamadım

Eklentiler

• B28356F2-6F6D-4278-BD24-5D0160417FDA.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 337
Offf offf, 20 yıldan fazla yaşamışsınız, belirli bir yere gelmişsiniz, elin sidikli oğlu için öleyim diyorsunuz ya pes diyorum ya pes!
Azıcık silkelenip kendinize gelin, ben ne yapıyorum diye kendinize bir sorun. Ilerde utanacağınız şeyler yapmayın lütfen, insanlar anlaşamayıp ayrılabilirler. 40 yıllık evli olup yine ayrılabilirdiniz. Sevgilinizle mi başladı sizin hayatınız da o gidince son buluyor?
Azıcık kendi değerinizin farkına varın. Elalemin adamı siz gittiniz diye yas mı tutuyor arkanızdan?

Cidden pes!

Kaynana tam kaynana yalnız alnından öpülmelik görevini tam yapmış..

Canım benim nişanlın doğru adam olsa bütün bu olanlara sessiz kalmazdı diye düşünüyorum..
Ağla zırla canın tabiki yanıcak ama geçicek şükret kurtulduğuna..

Kendımı oldursem ne demek Allah askına. Sen Allaha dua et senı kurtarmış boyle bir adamdan boyle kaynanadan. Artıııı sen alttan alıp eyvallah deyıp her istenileni yaparsan deger gorursun mu sanıyorsun. Agla içini dök rahatla. Sonra sukret bence. Evlenip ayrılmaktansa bu sekılde daha ıyı. Babanda haklı. Buyukler hep haklıdır. Ask bitince sevgi saygı kalacak onla devam edecek ama bence sımdı uzul ilerde üzülmezsin

Baban çok haklı sindi ağla zırla yırtın. Şimdi ağlamazsan ilerde çok ağlarsın. Büyük bi dertten kurtulmuşsun üzülme kuzum

Ayy aynen bende sinir oldum konu sahibine kusura bakmasın ağlanacak tek bir tarafı yok gider eşyalarımı alırım annemlerin bi boş odasına düzerim kullanamazsam da tek tek internette satar parayı hesabıma atarım o eve de simsiyah kömür isini dökerim her yerine.Çıkar bide sadaka verir otururum ailemin yanında altın felan taktılarsada vermem valla gıcıklık değilmi.... konu sahib-i ve ailesi bu kadar pasif olmasaydı bunların hiç biri yaşanmazdı sinir oldum şu an nerden okudum bu konuyu öfff

Ucuz kurtulmuşsun. Aglican kotü olcan ama inan geçecek. Boyle bir aile ile omür geçmez. Evlenip ayrılacağina nişan atmış ol. Çerez parası için insanin kapisina mi gelinir. Ailen en büyük nimet senin icin. Onlar varken toparlayacaksın kendinj emin ol.nişan takilari da senin hakkin ayrıca verme. Gururdan anlamayacak insanlara gurur yapma. Esyalarini da al o evden gerekirse kır en yakin çöpe at.

ben 1 ay önce düğünüme 1 hafta kala ayrıldım aynı benim de evim diziliydi davetiyeler de dağıtılmıştı sonra şükredeceksin merak etme istersen yaz bana

sen delirdin mi ?????????????????? git EŞYALARINI AL

Konuyu okuyunca değil de konu sahibinin yorumları şişirdi beni.
Normal de başka kadınlara çatır çatır yorum yaparken şimdi yapamam edemem moduna bürünmek çok bir şey ifade etmese gerek.
Sevgili konu sahibi;
Ayrıldın, geri dönmeyeceksen git ve eşyalarını al.
Senin ilmek ilmek döşediğin evde eltinin oturması kadar can yakıcı bir durum olamaz.
Ayrıldım diye ağlayacağına sonradan bu daha çok canını yakar haberin olsun.
Lütfen ya güçlü ol, dik dur ve kendini ezdirme.
Zaten bitmiş daha ne kaybedeceksin ki?

Eski konularını arkadaşlar paylaşınca hatırladım kusura bakma ama sen o çocuğu zaten sevmiyordun çocuk senin için neler yaptı değerini bilmedin bence

Offff nefret ediyorum bu tarz muhabbetlerden ama yaşanıyor ışte hayat napican: / Mesele kinaymis cerezmis para pul olsaydı sadece olur böyle şeyler her düğün arefesinde sorunlar çıkar nişanlıni seviyorsan birak kim kiminle ne yaparsa yapsın siz takmayın sabret derdim ancak nişanlın haklıyi haksızi ayırt edemiyor adalet duygusu gelişmemiş en önemlisi eşi olacak insanın arkasinda duramiyorsa emin ol evlensen bir ömür ezdiririr seni ve herkes ben demistim diyecek diye kimseye anlatamazsin derdini. Icten içe erir gider hastaliga yakalanirsin. Stres basit bir şey değil. Ama tabi nişanlın normalde böyle değil de sadece bu olay da destek olmadi ise teraziye koy olumlu olumsuz yönlerini hangisi ağır basarsa ona göre degerlendir. Kişiliğini sen daha iyi biliyorsun ve ilerde sana ne kadar destek olabilir veya olamaz yine sen bilirsin. Güven çok önemli evliliğin temeli resmen

Ölmekten niye bahsediyorsunuz?

Siz çalışıyor musunuz?

Keşke bütün masrafları ikiniz çalışarak karşılaşsaydınız.

Aileler maddi hiçbir şey yapmasaydı. .

İki genç evlenmeye karar veriyorsa her şeyi kendileri yapmalı diye düşünüyorum.

Artık devir değişti. .Neden aileler böyle zor durumda bırakılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…