Masrafları ikiye bölmek mantıklı ve super bir olay bence.Çok mutsuzum 2 gündür sadece aglıyorum su içemiyorum yemek yiyemiyorum ölmek istiyorum. 2 hafta sonra evlenecektim ama yüzük attık
Sebepte kayınvalidemin bize gelip anneme kına malzemelerini çerezi vs siz alın demesi. Annemde tamam biz alırız ne kadar tutcak gitsin 3/5 bin tlmiz dedi diye kıyamet koptu bagırdı cagırdı tartıstılar bu zamana kadar ki birikmişlikler ortaya atıldı. Bileziklerimizi daha almamıslardı dügün takısıyla bilezikleri alcaz dediler ona bile eyvallah dedik ama biz sustukca istekler daha da arttı kız erkek ayrımı yapmayın masrafları 2 ye bölcez dediler. Bende nisanlımın bunca seye sessiz kalmasına dayanamadım bozdum nişanı. Ailem arkamda ama benim canım cok yanıyor. Evimi bile dizmiştik herşeyini en ince ayrıntısına kadar ben aldım. Kayınvalidem eltimin o eve gececigini söyledi. Ben napsam kendimi mi öldürsem? Ölmek istiyorum
Ayrildiklarina göre eltisi olmuyor.Eltim o evde oturacak öylemi?
O evi yakardım yine oturtmazdım.
Ne insanlar bar ya.
Karışırım demedim , yakarım dedim.Ayrildiklarina göre eltisi olmuyor.
İcinden kizin aldiklarini kiza verirse de bir sey yapamazdiniz.
Nisan attiktan sonra neye karisabilirsiniz ki yahu
Hem nişanı at hem mudahil ol olaylara
Ex elti diyelim ozaman :)Ayrildiklarina göre eltisi olmuyor.
İcinden kizin aldiklarini kiza verirse de bir sey yapamazdiniz.
Nisan attiktan sonra neye karisabilirsiniz ki yahu
Hem nişanı at hem mudahil ol olaylara
Valla yakabilmek konusunda yüzde eksi bir ihtimal veriyorum. Ondan karismak dedim.Karışırım demedim , yakarım dedim.
Ki başka versiyonunu yapmışlığım var.
Kimse ile konuşma gereği duymadan kendi işimi kendim halletmiştim.
ama allahım inanamıyorum ya şok geçirdim resmen, nasıl bi aileye gelin gitmişsiniz, nasıl dayanıyosunuz? Allah sabır versin size.. bebeğiniz nasıl şimdi iyi mi?
Bebeğim şuan iyi cok sükür. Maalesef benim babam yok annem var sadece ve tek cocugum. Tamamen kimsesizliğimden faydalanıyorlar bu davranıslarda bulunurlarken. Eşimi 5 gün yollamadılar boşatmaya calıstılar ama geri döndü benden özür diledi. Bi şans daha istedi. Şehir değiştiriyoruz şimdi. Bir daha aynı sehire gelmeyecegiz.Şoklar içerisindeyim
Keşke siz dövseymişsiniz o kadını parçalardım ben olsam neredeyse öldürüyormuş yavrunuzu
Kocanızda bunu bile bile seyretti yani
Kelimeler yetersiz
Yok canım kendini öldürme bırak onlar pisliğinde boğulsun layığını bulsun.Çok mutsuzum 2 gündür sadece aglıyorum su içemiyorum yemek yiyemiyorum ölmek istiyorum. 2 hafta sonra evlenecektim ama yüzük attık
Sebepte kayınvalidemin bize gelip anneme kına malzemelerini çerezi vs siz alın demesi. Annemde tamam biz alırız ne kadar tutcak gitsin 3/5 bin tlmiz dedi diye kıyamet koptu bagırdı cagırdı tartıstılar bu zamana kadar ki birikmişlikler ortaya atıldı. Bileziklerimizi daha almamıslardı dügün takısıyla bilezikleri alcaz dediler ona bile eyvallah dedik ama biz sustukca istekler daha da arttı kız erkek ayrımı yapmayın masrafları 2 ye bölcez dediler. Bende nisanlımın bunca seye sessiz kalmasına dayanamadım bozdum nişanı. Ailem arkamda ama benim canım cok yanıyor. Evimi bile dizmiştik herşeyini en ince ayrıntısına kadar ben aldım. Kayınvalidem eltimin o eve gececigini söyledi. Ben napsam kendimi mi öldürsem? Ölmek istiyorum
ayyy aman aman çok şükür iyi olmuş gideceğiniz.. bidahada dönmeyin.. sizi başından beri istemediler mi? niye boşatmaya çalıştılar ısrarla?Bebeğim şuan iyi cok sükür. Maalesef benim babam yok annem var sadece ve tek cocugum. Tamamen kimsesizliğimden faydalanıyorlar bu davranıslarda bulunurlarken. Eşimi 5 gün yollamadılar boşatmaya calıstılar ama geri döndü benden özür diledi. Bi şans daha istedi. Şehir değiştiriyoruz şimdi. Bir daha aynı sehire gelmeyecegiz.
Hayır evlenmedim. Dügün günüm geçti gitti herşeyi iptal ettik ama nişanlımla ayrılamadık. Şuan aileler düşman gibi iki tarafta istemiyor görüşmeyi. Napıcam bilmiyorum ayrılmak istiyorum artık olmaz diyorum o izin vermiyor pişman olucaz ayrılmayalım ortalık biraz sakinleşsin sabredelim diyor. Kayınvalidem kayınbabam arıyor soruyor bana davranıslarında sıkıntı yok ama sadece ogullarının hatrına bunu anlayabiliyorum onlarda istemiyor. Benim ailemde aynı sekilde nişanlım geliyor bize annemi arıyor ediyor ama işte aileler cok kötü durumda. Eee laf taşıyanda çok. Nişanlım bana kim ne derse desin konuyu açma tartısmayalım aramız bozulmasın diyor ama ben tutamıyorum kendimi o neden bunu dedi diye sorguluyorum yine tartısıyoruz. Sonumuz yok gibi ama ayrılırsamda onu yarı yolda bırakacakmışım gibi hissediyorum. Çünkü ortayı bulmak için cok cabaladıNaptın evlendin mi
Elti eve yerleşti mi?Dügünüm iptal oldu
Hayır evlenmedim. Dügün günüm geçti gitti herşeyi iptal ettik ama nişanlımla ayrılamadık. Şuan aileler düşman gibi iki tarafta istemiyor görüşmeyi. Napıcam bilmiyorum ayrılmak istiyorum artık olmaz diyorum o izin vermiyor pişman olucaz ayrılmayalım ortalık biraz sakinleşsin sabredelim diyor. Kayınvalidem kayınbabam arıyor soruyor bana davranıslarında sıkıntı yok ama sadece ogullarının hatrına bunu anlayabiliyorum onlarda istemiyor. Benim ailemde aynı sekilde nişanlım geliyor bize annemi arıyor ediyor ama işte aileler cok kötü durumda. Eee laf taşıyanda çok. Nişanlım bana kim ne derse desin konuyu açma tartısmayalım aramız bozulmasın diyor ama ben tutamıyorum kendimi o neden bunu dedi diye sorguluyorum yine tartısıyoruz. Sonumuz yok gibi ama ayrılırsamda onu yarı yolda bırakacakmışım gibi hissediyorum. Çünkü ortayı bulmak için cok cabaladı
Hayır işte biz ayrılmayınca yerleşemedi. Şuan ev duruyor öyle :)Elti eve yerleşti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?