Düğünüme 2 hafta kalmıştı

Aynaları bile duvara ben çaktım. Şimdi eltim gececekmiş o eve esyalar boşa gitmesin diye. Eltimin ilk işide beni engellemek olmuş hakkımı helal etmiyorum ahım cıkar dimi elbet
Gidin aldığınız eşyaları alın,kullanmasanız bile ihtiyaç sahibi birine verin,bırakmayin iğnenizi bile.
Öte yandan kınayı zaten kız tarafı yapmıyormuydu? Neden mevzu oldu anlamadım?
Üzülmeyin,hayırlısı böyleymiş sizin için.

her ne kadar bu adetler saçma gelse de,
benim bildiğim kına yerini vs kız tarafı tutsa da, çerez kına, meyve suyu gibi misafirlere ikram edilecek şeylerin alışverişini erkek tarafı yapıp kınadan bir gun önce kız tarafina götürür.

hatta ben bunu bilmediğim için kendi kinamda bir suru kına çerez filan almıştım, kayinbabamlar da almışlardı fazla fazla olmuştu. Çoğu yerde böyle bu adet diye biliyorum.

Kaç kişi git eşyalarını al yazdı hiç birine cevap vermediniz .
Bende yazıyorum aynı şeyi, gidin eşyalarınız alın , umarım bu konu hakkında fikrinizi söylersiniz.
Anlaşılan bu hanım kız daha eve bişey almamış alsa derdi bence.

Üzülmen normal ama şu yazdıklarını okusan kurtulduğunu sende anlardın.

Yahu çocuk adam gibi adamsa niye nişanı atıyorsun? Şimdilik eyvallah çekseydin sonra zaten gerekeni yapardın.

Bazen ayıya dayı demeyi öğrenin lütfen. Her zamsn ayıya ayı denilmez.
Çocuk adam gibi olmuş olsa konu sahibi demezdi sanırım nişanlım herşeye sessiz kalıyor diye attım nişanı
Adam gibi adam olsa annesinin bu çirkef davranışlarını telafi etmek için uğraşır çabalar özür diledi
kaldı ki konu sahibi nişan atmış damat bey de tm demiş başka bir şey eklememiş
Adam gibi olsaydı şu düğünü yapıp atlatalım ailem hiçbirşeye karışamaz ve derdi

Allah kurtarmış canım seni işin bu tarafından bakıp sevin
Evlenseydin bu evlilik sabrının tükendiği yere kadar giderdi
Üzülme boşanmaktansa evlenmemek daha iyi

Yahu çocuk adam gibi adamsa niye nişanı atıyorsun? Şimdilik eyvallah çekseydin sonra zaten gerekeni yapardın.

Bazen ayıya dayı demeyi öğrenin lütfen. Her zamsn ayıya ayı denilmez.
ben de aynı şeyi düşündüm sizinle, burdaki herkes hemen iyi yapmışsın ayrıl gitsin diyo da gençlerin ne suçu var yani? bunlar tolere edilir şeyler..

ben de aynı şeyi düşündüm sizinle, burdaki herkes hemen iyi yapmışsın ayrıl gitsin diyo da gençlerin ne suçu var yani? bunlar tolere edilir şeyler..
Aynen bende buna üzüldüm belki damat ailesinin tek amacı buydu ona ulaştı olan gelinle damada oldu.

Nişanlın yanında olsa aşılmayacak bir problem yok gibi görünüyor. Patavatsız densiz bir kayınvalide var ortada. Tamam kınayı kız tarafı yapar da üslup bu mu olmalı. Kadın işi yokuşa sürmüş. Damadın pasifliği asıl sorun. Benim kayınpeder de "ben hiçbir şey yapamam ne haliniz varsa görün" dedi, ki biz ona elini cebine attırmayacaktık, nişanlım bi sinirle hepsine rest çekti, hiçbiriyle görüşmüyor. Biz de ikimiz böyle bir başımıza nikah ardından da arkadaşlarımızla ufak bir kutlama yapacağız. Nişanlınız yanınızda olursa , anlaşıyorsanız , kayınvalide dışında bir sorun yoksa bi şans verin , yok eğer böyle 3. şahıs olarak olan biteni izliyorsa kurtuldum diye sevinin.

Faturası sizde olan eşyaları alın, onlara bırakmayın.

Oooo en tatli anda kurtulmuşsun. Bana kızacaksın belki ama ne olmesi cik gez dolaş..kimse içinde ölme.

Sen yine 2 hafta kala atmisin. Komsumuzun kizi düğün günü kuaförde atti nisani. Nisanlisinin sessiz kalmasi,olaylara karışmaması ailesine karsi korumamasi vs nedeniyle. Millet düğüne gitti ama geri dönüldü düğün iptal diye.

Ayrılmakla iyi etmişsiniz ama beden eşyalarınızı bırakıyorsunuz anlayamadım. Alırım sadaka niyetine başkalarına veritim yinede o pisliklere bırakmam

Tatsızlık yaşadıktan sonra yapan yaptığını yaptıktan sonra erkek korusa ne olur korumasa ne bence çok anlamsız bu bakış açısı kimse kimsenin hareketini engelleyemez ki pislik çıkarmak isteyen çıkarır yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…