- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.616
- 133
- 32
Gidin aldığınız eşyaları alın,kullanmasanız bile ihtiyaç sahibi birine verin,bırakmayin iğnenizi bile.Aynaları bile duvara ben çaktım. Şimdi eltim gececekmiş o eve esyalar boşa gitmesin diye. Eltimin ilk işide beni engellemek olmuş hakkımı helal etmiyorum ahım cıkar dimi elbet
Gidin aldığınız eşyaları alın,kullanmasanız bile ihtiyaç sahibi birine verin,bırakmayin iğnenizi bile.
Öte yandan kınayı zaten kız tarafı yapmıyormuydu? Neden mevzu oldu anlamadım?
Üzülmeyin,hayırlısı böyleymiş sizin için.
kınayı zaten kız tarafı yapar benim bildiğim amaŞaka gibi tek mesele annemin alırız biz demesi üstten üstten söylemiş zoruna gitmiş. Bir sürü laf söyledi bana kalsa ben kına yapmam kınayı yapmak istiyorsanızda 1 kuruşum gecmez size dedi
Anlaşılan bu hanım kız daha eve bişey almamış alsa derdi bence.Kaç kişi git eşyalarını al yazdı hiç birine cevap vermediniz .
Bende yazıyorum aynı şeyi, gidin eşyalarınız alın , umarım bu konu hakkında fikrinizi söylersiniz.
Üzülmen normal ama şu yazdıklarını okusan kurtulduğunu sende anlardın.Çok mutsuzum 2 gündür sadece aglıyorum su içemiyorum yemek yiyemiyorum ölmek istiyorum. 2 hafta sonra evlenecektim ama yüzük attık
Sebepte kayınvalidemin bize gelip anneme kına malzemelerini çerezi vs siz alın demesi. Annemde tamam biz alırız ne kadar tutcak gitsin 3/5 bin tlmiz dedi diye kıyamet koptu bagırdı cagırdı tartıstılar bu zamana kadar ki birikmişlikler ortaya atıldı. Bileziklerimizi daha almamıslardı dügün takısıyla bilezikleri alcaz dediler ona bile eyvallah dedik ama biz sustukca istekler daha da arttı kız erkek ayrımı yapmayın masrafları 2 ye bölcez dediler. Bende nisanlımın bunca seye sessiz kalmasına dayanamadım bozdum nişanı. Ailem arkamda ama benim canım cok yanıyor. Evimi bile dizmiştik herşeyini en ince ayrıntısına kadar ben aldım. Kayınvalidem eltimin o eve gececigini söyledi. Ben napsam kendimi mi öldürsem? Ölmek istiyorum
Çocuk adam gibi olmuş olsa konu sahibi demezdi sanırım nişanlım herşeye sessiz kalıyor diye attım nişanıYahu çocuk adam gibi adamsa niye nişanı atıyorsun? Şimdilik eyvallah çekseydin sonra zaten gerekeni yapardın.
Bazen ayıya dayı demeyi öğrenin lütfen. Her zamsn ayıya ayı denilmez.
Yatak odası ve beyaz eşya aldım yazmıştı önceki mesajlarda, nişanlısına da aldıklarımı sat mobilya zararını kapat ama kimseyi oturtma demiş hatta...Anlaşılan bu hanım kız daha eve bişey almamış alsa derdi bence.
ben de aynı şeyi düşündüm sizinle, burdaki herkes hemen iyi yapmışsın ayrıl gitsin diyo da gençlerin ne suçu var yani? bunlar tolere edilir şeyler..Yahu çocuk adam gibi adamsa niye nişanı atıyorsun? Şimdilik eyvallah çekseydin sonra zaten gerekeni yapardın.
Bazen ayıya dayı demeyi öğrenin lütfen. Her zamsn ayıya ayı denilmez.
Aynen bende buna üzüldüm belki damat ailesinin tek amacı buydu ona ulaştı olan gelinle damada oldu.ben de aynı şeyi düşündüm sizinle, burdaki herkes hemen iyi yapmışsın ayrıl gitsin diyo da gençlerin ne suçu var yani? bunlar tolere edilir şeyler..
Faturası sizde olan eşyaları alın, onlara bırakmayın.Azıcık hatrım varsa o eve sokturma dedim esyaların hepsini sat beyaz esyaları yatak odasını ben almıstım onlarıda sat mobilyadan edecegin zararı karsıla dedim hiç bişey istemiyorum yeter ki emegime bi gram saygınız olsun dedim . Bırakma o zaman evini dedi
KEndime yediremiyorum bunu yapmayıKaç kişi git eşyalarını al yazdı hiç birine cevap vermediniz .
Bende yazıyorum aynı şeyi, gidin eşyalarınız alın , umarım bu konu hakkında fikrinizi söylersiniz.
Tatsızlık yaşadıktan sonra yapan yaptığını yaptıktan sonra erkek korusa ne olur korumasa ne bence çok anlamsız bu bakış açısı kimse kimsenin hareketini engelleyemez ki pislik çıkarmak isteyen çıkarır yani...Sen yine 2 hafta kala atmisin. Komsumuzun kizi düğün günü kuaförde atti nisani. Nisanlisinin sessiz kalmasi,olaylara karışmaması ailesine karsi korumamasi vs nedeniyle. Millet düğüne gitti ama geri dönüldü düğün iptal diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?