• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünüme 5 ay kaldı ben atandım nişanlım gitmemi istemiyor

denizliligenc1995

Umut dolu insanlarız
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2017
2.026
2.493
83
Herkese merhaba
Beni bilenleriniz vardır. Daha önce buraya birçok konu açtım
Geçen ay sözleşmeli öğretmen olarak atandım
3 sene sonra kadroda olacağım inşaAllah ama nişanlım 3 sene ayrı mı olacağız diyor aklımı çeliyor
Burada yazan yorumları ona okuyacağım. Ailem destekçim ama nişanlım ve ailesi insan eşini bırakıp gitmez diyor. Özelde öğretmen ol diyor
Ne yapacağım bilmiyorum
Ben denizliliyim atamam İstanbul’a çıktı. Nişanlım esnaf. Hafta sonları yanıma gelebilir 10 gün kalabilir. Ben ne yapacağım bilmiyorum
Bu arada ayrılın diyenler olabilir ama resmî nikahımız kıyıldı. Sadece düğün kaldı. Sizce ne yapmalıyım
Sizler atansanız eşinizi bırakıp gider misiniz
Herkese çok teşekkür ederim yorumlar için
Güncelleme:)
2 hafta sonra gideceğim biletimi aldım ☺️Ev tutacağım eşya alacağım

Son düzenleme:
Giderim.
O benim için fedakarlık yapamıyorsa, ben de onun için yapmam.
Ayrıca kendisi için nasıl kariyerinizden vazgeçmenizi isteyebilir, hangi cürretle?
Atanmışsınız, sanki şirket seçer gibi ne hakla gitme diyor?
Bunları yaptırıp sonra ‘sen de çalışıyorum diye havalara girme, üç kuruş maaşın var otur evinde çocuk bak’ deniyor.
Asla, asla vazgeçmeyin.

Giderim.
O benim için fedakarlık yapamıyorsa, ben de onun için yapmam.
Ayrıca kendisi için nasıl kariyerinizden vazgeçmenizi isteyebilir, hangi cürretle?
Atanmışsınız, sanki şirket seçer gibi ne hakla gitme diyor?
Bunları yaptırıp sonra ‘sen de çalışıyorum diye havalara girme, üç kuruş maaşın var otur evinde çocuk bak’ deniyor.
Asla, asla vazgeçmeyin.

vazgeçmeyeceğim çok teşekkür ederim ☺️

Herkese merhaba
3 sene sonra kadroda olacağım inşaAllah ama nişanlım 3 sene ayrı mı olacağız diyor aklımı çeliyor
Burada yazan yorumları ona okuyacağım. Ailem destekçim ama nişanlım ve ailesi insan eşini bırakıp gitmez diyor. Özelde öğretmen ol diyor
Ne yapacağım bilmiyorum
Ben denizliliyim atamam İstanbul’a çıktı. Nişanlım esnaf. Hafta sonları yanıma gelebilir 10 gün kalabilir. Ben ne yapacağım bilmiyorum
Bu arada ayrılın diyenler olabilir ama resmî nikahımız kıyıldı. Sadece düğün kaldı. Sizce ne yapmalıyım
Sakın sakın bir erkek için mesleğinden vazgeçme. Gerçekten seven kişi sevdiğini destekler. Ne demek gitme

Sizin durumunuzda olan birçok insan var. Eşim dediğiniz insan size destek olmak yerine 'dizimin dibinde otur evimin işini yap, cinsel yönden beni tatmin et' diye bakıyorsa ben o evliliği de sorgulardım. Kimse için de işimi bırakmazdım zira kendisi de bırakmıyor. Esnaflığı çok değerli ama sizin mesleğiniz değersiz mi? Çok pişman olursunuz bırakırsanız.

Herkese merhaba
Ne yapacağım bilmiyorum
oo hıc düşünmem gıderım özel okulda ogretmenlıkle kıyaslanır mı kamu da öğretmenlık..bız evlendık eşimle 1.5yıl ayrı yaşadık 2ay bırbırımızı gormedıgımız zamanlar gorustugumuz zamanlarda da bayramdı düğündü seyrandı dıye kendi başımıza vakıt bıle gecırmedıgımız zamanlar oldu ama ne o ne ben hiç anlayıssız olmadık bu bir süreç bitecek dedık uzun bir çalışma hayatını düşünürsen 1yıl 3yıl vs çok kısa süre zaman çabuk gecıyor.3yıllık evlıyız suanda 1saatlık mesafede bıyerde calısıyorum suan ben gıdıs gelıs yapıyorum biran olsun işimden ayrılmayı düşünmedim kocayı bırakırım işi bırakmam😂

Bölümünüz nedir bilmiyorum ama KPSS gibi bir sınavı kazanmışsınız ve atanmışsınız. Yıllardır KPSS çalışan biri olarak ben kendim asla bu fırsatı geri tepmezdim.
Kaldı ki benim açımdan da eşim açısından bu tercih yapılacak bir konu bile değil. Üç yıl şartlar zor olur ama sonra bir araya gelinir. Bugün atansam ya da beş yıl sonra atansam da eşimin beni tercih yapmak zorunda bırakacağını sanmıyorum zorlansa da çıkar yol bulup beni bir an önce görev yerime yerleştirmek için uğraşır.
Tabiki herkesin ideali,öncelikleri,hayattan beklentileri farklıdır. Ama benim düşüncem şuanki konumunuzda ortak bir yol bulmak tercih yapmaya zorlanmakta daha iyi olacağı. Kadrolu öğretmenliği özelde öğretmenlik yaparım yeterki eşimin gönlü olsun diye elinizin tersi ile isterseniz bugün olmazsa bile bir gün pişman olursunuz lütfen iyi düşünün.

Bölümünüz nedir bilmiyorum ama KPSS gibi bir sınavı kazanmışsınız ve atanmışsınız. Yıllardır KPSS çalışan biri olarak ben kendim asla bu fırsatı geri tepmezdim.
Kaldı ki benim açımdan da eşim açısından bu tercih yapılacak bir konu bile değil. Üç yıl şartlar zor olur ama sonra bir araya gelinir. Bugün atansam ya da beş yıl sonra atansam da eşimin beni tercih yapmak zorunda bırakacağını sanmıyorum zorlansa da çıkar yol bulup beni bir an önce görev yerime yerleştirmek için uğraşır.
Tabiki herkesin ideali,öncelikleri,hayattan beklentileri farklıdır. Ama benim düşüncem şuanki konumunuzda ortak bir yol bulmak tercih yapmaya zorlanmakta daha iyi olacağı. Kadrolu öğretmenliği özelde öğretmenlik yaparım yeterki eşimin gönlü olsun diye elinizin tersi ile isterseniz bugün olmazsa bile bir gün pişman olursunuz lütfen iyi düşünün.

anaokulu öğretmeniyim☺️

Helal kızlar yardırın 🤣🤣 okuyacakmış konu sahibi okusun valla :KK50:
Ya bunu hangi cüretle ister ben o noktaya takıldım. Bahanesi daha da komik. İnsan kocasını yalnız bırakır mı?

Yıllarca oku öğretmen ol sınavları gir uğraş atan kocan istemesin diye yıllarını çöpe at. Hadi ordan derler adama.

Yarım bir gün öğretmen maaşı gelmeye başlayınca eş kişisi ve ailesi kredi çektirmeye kalkacak demedi deme. O aileden o hissiyatı aldım ben

Back
X