Düğünüme 5 ay kaldı ben atandım nişanlım gitmemi istemiyor

Sizin durumunuzda olan birçok insan var. Eşim dediğiniz insan size destek olmak yerine 'dizimin dibinde otur evimin işini yap, cinsel yönden beni tatmin et' diye bakıyorsa ben o evliliği de sorgulardım. Kimse için de işimi bırakmazdım zira kendisi de bırakmıyor. Esnaflığı çok değerli ama sizin mesleğiniz değersiz mi? Çok pişman olursunuz bırakırsanız.
Bırakmayacağım çok teşekkür ederim ☺️

Atanmadan önce konuşmadınız mı bu konuları? Yaşadığımız şehire olmazsa atama ne yaparız gibi...

Bu arada siz düğün işini ne yaptınız?

yemeksiz konusunda anlaştık
Sadece düğün olacak
Atanmadan önce konuştuk ama o zaman ben 55 almıştım KPSS den atanmam imkansızdı çalıştım 82 aldım atandım. O da şok oldu bende. Atanmadan önce ara ara konuştuk ama şimdi eski düşüncesinden caydı gitme diyor

Arkadaşım iki bebeğini yanına alıp Muğla dan Bingöl e gitti 3 yıl eşinden ayrı, memedeki bebeğine bakıcı tutup çalışarak atandı, eşi de her fırsatta atlayıp uçakla yanina gitti destek oldu, Denizli- İstanbul arası nedir ki? günaşırı bile gidilir, olmaz diyorsa eşinin sevgisini saygısını sorgula derim

Ben gitmezdim.
Kadın erkek olarak bakmıyorum olaya, yani benim işim gücüm varsa kocam da okumaya, çalışmaya vs gitmemeli. Yani biz bir hayat kuruyorduk aslanım birlikte, hayırdır inş? Derim.
Anaokulu öğretmenisiniz, özelde de zilyon tane iş imkanı vardır diye düşünüyorum şehrinizde de.

Herkese merhaba
Beni bilenleriniz vardır. Daha önce buraya birçok konu açtım
Geçen ay sözleşmeli öğretmen olarak atandım
3 sene sonra kadroda olacağım inşaAllah ama nişanlım 3 sene ayrı mı olacağız diyor aklımı çeliyor
Burada yazan yorumları ona okuyacağım. Ailem destekçim ama nişanlım ve ailesi insan eşini bırakıp gitmez diyor. Özelde öğretmen ol diyor
Ne yapacağım bilmiyorum
Ben denizliliyim atamam İstanbul’a çıktı. Nişanlım esnaf. Hafta sonları yanıma gelebilir 10 gün kalabilir. Ben ne yapacağım bilmiyorum
Bu arada ayrılın diyenler olabilir ama resmî nikahımız kıyıldı. Sadece düğün kaldı. Sizce ne yapmalıyım
Sizler atansanız eşinizi bırakıp gider misiniz
Herkese çok teşekkür ederim yorumlar için
BIZ EVLIYIZ NEYIN NE OLDUGUNU BIZ COK IYI BILIORUZ BURAYI ISTER OKUSUN ISTER OKUMASIN SAKIN ONU DINLEME. BAK BILDIGIMIZ BIRSEY VARKI DINLE DIYORUZ MESLEGINI SEC SENI TANIMIYORUZ ETMIYORUZ YALAN SOYLEYECEK HALIMIZ YOK EN IYIMIZ BILE BES SENE SONRA EN KUCUK LAFI KALDIRAMAZ HALE GELEBILIYORUZ NICE KADINLAR VAR BURDA AGLIYOR KESKE MESLEGIM OLSAYDI DIYE. BUYUK YAZIYORUMKI BIDE FERYADIMI GORR😔😔🙏🙏🙏

Kesinlikle gitmelisin ,esin ,ailen hiç kimse bu konuda baskı yapmamalı.
En baştan tercih yapmayayım desen anlardım.bi derece ,özelde çalışmak kolay değil.
Eşin de seni desteklemeli 14 yıllık evliyim 2 çocuğum var öğretmenim. Şimdi çıksa tayinim eşim işi bırak dese yine bırakmam.
Zor ama orta yolu bulunur .
Git ve çalış emeklerinin karşılığını al

anaokulu öğretmeniyim☺️
Daha ne olsun bence ikileme gerek bile yok,tamam uzaktan evlilik kolay değildir yakından bile ilk yılları kaos😂Ama koca dediğin seviyorsa yanında olur lakin biliyorsunuz Milli Eğitim keyfimizi beklemez.
İlerde Allahım ben bir de ikileme düşmüştüm deyip kendinize gülersiniz inşallah bu konunuzu bir anlık dalgınlık olarak kabul ediyorum ben şahsen😊

Eşimle sevgililik dönemimizin tamamı, evliliğimizin de ilk 2 yılını ayrı illerde geçirdik. Bu bizim için sorun olmadı. Kesinlikle kariyerinizle ilgili bu önemli fırsatı eşiniz için tepmeyin sonra çok pişman olursunuz. Ayrı geçen yıllar unutuluyor ama bu fırsatı kaçırırsanız hiç unutmayacaksanız.

yemeksiz konusunda anlaştık
Sadece düğün olacak
Atanmadan önce konuştuk ama o zaman ben 55 almıştım KPSS den atanmam imkansızdı çalıştım 82 aldım atandım. O da şok oldu bende. Atanmadan önce ara ara konuştuk ama şimdi eski düşüncesinden caydı gitme diyor
Zamanında kabul ettiyse caymasın. Gerekirse o da İstanbula gelsin bir kaç sene o iş yapsın. Esnaflık dışında yapabileceği bir iş bulsun, bir kaç sene değişiklik olur ona da.

Herkese merhaba
3 sene sonra kadroda olacağım inşaAllah ama nişanlım 3 sene ayrı mı olacağız diyor aklımı çeliyor
Burada yazan yorumları ona okuyacağım. Ailem destekçim ama nişanlım ve ailesi insan eşini bırakıp gitmez diyor. Özelde öğretmen ol diyor
Ne yapacağım bilmiyorum
Ben denizliliyim atamam İstanbul’a çıktı. Nişanlım esnaf. Hafta sonları yanıma gelebilir 10 gün kalabilir. Ben ne yapacağım bilmiyorum
Bu arada ayrılın diyenler olabilir ama resmî nikahımız kıyıldı. Sadece düğün kaldı. Sizce ne yapmalıyım
10 kocayı işe değiştirmem,gitmezseniz çok pişman olursunuz

Ayrica o es kisisinin ailesi sana tabi gitme diyecek boyle evlilikmi olur diyecekler. Ki bayamlarda bir tepsi baklava yapip evlerini temizleyecek. Es kisisi mantikli dusunse zaten bunu sana sunmaz. Kpssyle atanmissn sana adaklar adayip kapinda kesmesi lazim. Buraya konu acman bile senin suphede kaldigini gosteriyor. Bana kalirsa seni ikna edecekler gibi.insallah pisman olmayacagin seyler yaparsin

Herkese merhaba
Ne yapacağım bilmiyorum
Kimse kimsenin kariyerini engellememeli.Eş de önemli ama atanmışım niye kalayım ki.Özelde öğretmenlik yap ne demek?Atanmış insanın ne işi var özelde.Valla benim eşim eminim git atandığın yerde çalış derdi.K.bakma seni bugünlere ne eşin ne de eşinin ailesi getirdi.Okudun ettin atandın.Şimdi bu duygusal baskı neyin nesi?Ailenin emekleri senin emeklerin ne olacak?Canım mantıklı ol.Sen eşini terk etmiyorsun sonuçta.Bu senin mesleğin kimse senin emeklerine hayatına karışamaz,eşin bile olsa.Eşine okutcakmışsın ya bence de okut bunları.

Sizden çok onun sevinmesi gerekmez mi ya asıl onun demesi gerekir 'harikasın bu fırsat bir daha gelmez her fırsatta ben gelirim yanına' diye. Neden hep kadın fedakarlık yapmak zorunda ya. Sadece evde temizlik yapmak adamın karnını doyurmak için mi evleniyoruz?
Tebrik ederim sizin adınıza sevindim. :KK52:

Back
X