- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi denizliligenc1995
Mevlana'nın şu sözü çok güzel değil mi?
"Ağaca dayanma çürür insana güvenme ölür"
"Ağaca dayanma çürür insana güvenme ölür"
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 sene nedir agzim burnum diyene kadar gecer. Ekonomik ozgurlugunu kimsenin insafina birakma omrun boyunca bunun pismanligini yasarsin. Simdi bakinca 3 sene cok gibi geliyor ama inan bana geri donup bakinca 3 sene 3 gun gibi.Herkese merhaba
Beni bilenleriniz vardır. Daha önce buraya birçok konu açtım
Geçen ay sözleşmeli öğretmen olarak atandım
3 sene sonra kadroda olacağım inşaAllah ama nişanlım 3 sene ayrı mı olacağız diyor aklımı çeliyor
Burada yazan yorumları ona okuyacağım. Ailem destekçim ama nişanlım ve ailesi insan eşini bırakıp gitmez diyor. Özelde öğretmen ol diyor
Ne yapacağım bilmiyorum
Ben denizliliyim atamam İstanbul’a çıktı. Nişanlım esnaf. Hafta sonları yanıma gelebilir 10 gün kalabilir. Ben ne yapacağım bilmiyorum
Bu arada ayrılın diyenler olabilir ama resmî nikahımız kıyıldı. Sadece düğün kaldı. Sizce ne yapmalıyım
Sizler atansanız eşinizi bırakıp gider misiniz
Herkese çok teşekkür ederim yorumlar için
Ben de şaşkınlıkla okudum. 3 yıl için belki 70 yıl sürecek hayatını riske atmayı teklif ediyorlar. Çok yazık. Kadın kadına düşman. Devletin şartları hiçbir özelde yok.Devletle özeli bir tutamazsınız.Ayrıca yıllarca emek vermiş okumuş etmiş kpssden 82 almış atanmış eş kişisi için niye vazgeçsin yıllarca verdiği emeklerden.Sanki yarın bir şey olsa kocasından boşansa kocası ona işini emeklerini geri mi verebilecek.Özelde çocuklara abla mı olsun eşi için.Atanmayı bekleyen bir sürü genç var.
Herkese merhaba
3 sene sonra kadroda olacağım inşaAllah ama nişanlım 3 sene ayrı mı olacağız diyor aklımı çeliyor
Burada yazan yorumları ona okuyacağım. Ailem destekçim ama nişanlım ve ailesi insan eşini bırakıp gitmez diyor. Özelde öğretmen ol diyor
Ne yapacağım bilmiyorum
Ben denizliliyim atamam İstanbul’a çıktı. Nişanlım esnaf. Hafta sonları yanıma gelebilir 10 gün kalabilir. Ben ne yapacağım bilmiyorum
Bu arada ayrılın diyenler olabilir ama resmî nikahımız kıyıldı. Sadece düğün kaldı. Sizce ne yapmalıyım
Bak benden de sana tavsiye veriyorum ben üniversitemi bitirmeden evlendim ve bosaniyoruz sakin bir erkek icin fedakarligi yapma!! Hayatinin en büyük hatasi yaparsin.. erkekler degisebiliyor duygulari degisebiliyor bir kac yil sonra.. seni cok seviyorsa 3 yil sabredecek bunun baska aciklamasi yokHerkese merhaba
Ne yapacağım bilmiyorum
İnsanların kişisel hakları ortak oylamaya tabi tutulamaz. Bunun orta yolu yok. Kişisel emek, kişisel haktır. Evlilikte bir taraf diğerinin ekonomik özgürlüğüne mani olamaz. Oluyorsa bunun adı zulümdür. Ondan sonra Burda evliliğinde problem yaşayan kadınlara bir işe gir çalış demeyi biliyorsunuz. Ne münasebet. Kpssye hazırlandığını biliyordu sonuçta.Sınava hazırlanırken bunları hiç mi konuşmadınız.sonuçta 1 sene ders çalıştınız.tercihi neye göre verdiniz.nikahınız kıyılmış .tam bir hayat kurulacakken ben yokum demekde ne bilim eşiniz açısından da hayal kırıklığı..sadece siz haklısınız da diyemiyorum.orta yolu bulup ortak karar vermelisiniz.
+1Bi erkege guvenıp kariyerimi asla yönlendirmem. Aileni dinle 36 ay dayanır çok seviyorsa.
Eğer dediğiniz gibi, atama ihtimali göz ardı edilerek nikâh kıyılmış olsaydı, ben de daha katı olurdum yorumumda.Yani su kk nin en feminist hatunlarindan biriyim ama ben esimi birakip da gitmem hicbir yere
Ha kariyerim icin hic evlenmem gerekirse ama evlenmisken de hadi ben gidip 3 sene baska sehirde yasiycam sana gule gule demem hayatimi birlestirdigim insana
Keske hic nikah falan kiymasaymissiniz
Bunu anca kendi adima cevaplayabilirim.aslinda bu konu benim de ayni sebeple ikilemde kaldigim bir konu.
Ben de sizin gibi dusunuyorum.
Ama bir yandan da su son yazdiginiz cumle kilit oluyor.
Size on adim atacak kisi, sizin mesleki kariyeriniz icin 3 yil kendi mesleki kariyerinden fedakarlik yapmaz miydi?
ornegin bizim evliligimizde 6-7 kez tasindik,
birinde benim astimim var diye sehir merkezinde otururken sehir disinda havasi temiz bir yere,
birinde ben hamileyim ise gidip gelmem zor oluyor diye is yerimin yakinina,
birinde de bulundugumuz yerde ben is bulamiyorum diye ikimizin de kolay is bulabilecegi bir ulkeye.
bu konua beni rahatsiz eden de bu,
konu sahibine sen devleti birak ozeli dusun denmesi.
Halbuki es esnaf yani, o daha kolay bir kariyer degisikligi yapabilir,
ki babasi ile calisiyormus, islerini bir sekilde organize de edebilir ayni sekilde calismaya devam da edebilir.
Ancak size kesinlikle katildigim nokta, koca da neymis de dememek lazim,
zaten onu diyorsak cok da saglikli bir evlilik kapida degildir bence de.
Esinin maddi durumu iyi olabilir , çalışmaya gerek de olmayabilir ; ancak hayatin kime ne getireceği belli olmaz. Madem esin okuyacakmis yazilanlari okusun. Bir kadın kendi ayaklarının üstünde durmak zorunda. 3 yil ne ki göz açıp kapayıncaya kadar gecer gider. Benim de çalışmaya ihtiyacim yok hatta en son ben çalışabilirim. Esim tüm yükümlülükleri sorumluluklarıni yerine fazlasiyla getiriyor.Ancak bir gun bile bana neden çalışıyorsun demez. Kadin dediğin güçlü olmak zorunda. Hayata hic beklenmedik şeyler başına geldiğinde ayaklarının üstünde dur der olur ya ölürüm bir sey olur hayat çok acımasız der. Ki ben meslek hayatima girdiğim günden beri bilfiil calisiyorumHerkese merhaba
Ne yapacağım bilmiyorum
Dusunku bunuda yazan avukat.Allah yuzumuze bakmiski meslegini yapmiuor evde cocuk bakiyormus isini yapsa milletin ocagina incir agaci dikecekAtanmasın, evde otursun, esnaf eşini beklesin ailesiyle oturup kısır yesin![]()
Böyle bir düzen mi daha doğru sizin için çalışıp kazanıp emek verdiği öğretmenliği yapmaktansa eşi için hayatından geleceğinden mi çalsın?
Fazla tevazu, vasattan nasihat dinletir derler. Ki benim ölçeğime gore vasat bile değilsiniz. Sevmedigim huyum da bu.. kazandigim ve bitirdigim okulun önünden gecemeyecek, yanimda olsa elini kolunu koyacak yer bulamayacak insanlar, buradan seviyesizce tercihlerime dil uzatıyor. Bu cüreti ben veriyorum herhalde, istemeden.Dusunku bunuda yazan avukat.Allah yuzumuze bakmiski meslegini yapmiuor evde cocuk bakiyormus isini yapsa milletin ocagina incir agaci dikecek
Fazla tevazu, vasattan nasihat dinletir derler. Ki benim ölçeğime gore vasat bile değilsiniz. Sevmedigim huyum da bu.. kazandigim ve bitirdigim okulun önünden gecemeyecek, yanimda olsa elini kolunu koyacak yer bulamayacak insanlar, buradan seviyesizce tercihlerime dil uzatıyor. Bu cüreti ben veriyorum herhalde, istemeden.
Fazla tevazu, vasattan nasihat dinletir derler. Ki benim ölçeğime gore vasat bile değilsiniz. Sevmedigim huyum da bu.. kazandigim ve bitirdigim okulun önünden gecemeyecek, yanimda olsa elini kolunu koyacak yer bulamayacak insanlar, buradan seviyesizce tercihlerime dil uzatıyor. Bu cüreti ben veriyorum herhalde, istemeden.
Bunu diyen insanlar bu ülkede mi yaşıyor? Şartlardan haberleri yok herhalde. Ne yiyip içiyorlar da bu kafayı yaşıyorlar acaba?nişanlım ve ailesi insan eşini bırakıp gitmez diyor. Özelde öğretmen ol diyor