- 28 Temmuz 2020
- 204
- 483
- 18
- Konu Sahibi denizliligenc1995
ben geldim.6 senelik evliyim, atamam farkli bir ile gerceklesti, kizimida aldim ve sürem dolana kadar buradayım.Herkese merhaba
Beni bilenleriniz vardır. Daha önce buraya birçok konu açtım
Geçen ay sözleşmeli öğretmen olarak atandım
3 sene sonra kadroda olacağım inşaAllah ama nişanlım 3 sene ayrı mı olacağız diyor aklımı çeliyor
Burada yazan yorumları ona okuyacağım. Ailem destekçim ama nişanlım ve ailesi insan eşini bırakıp gitmez diyor. Özelde öğretmen ol diyor
Ne yapacağım bilmiyorum
Ben denizliliyim atamam İstanbul’a çıktı. Nişanlım esnaf. Hafta sonları yanıma gelebilir 10 gün kalabilir. Ben ne yapacağım bilmiyorum
Bu arada ayrılın diyenler olabilir ama resmî nikahımız kıyıldı. Sadece düğün kaldı. Sizce ne yapmalıyım
Sizler atansanız eşinizi bırakıp gider misiniz
Herkese çok teşekkür ederim yorumlar için
Esim ilk basta karsi cikti, kendisi garanticidir, ailesinde memur yok.Ben ona dedim ki zaten zor atanan bolumden memurlugu kazanmisim, emegimi bosa harcatma, sana eskisi gibi olamam, icimin soguklugunu gideremem dedim.Simdi benim suremin dolmasini bekliyor.Allah omur verirse ve sonuna kadar giderse kurdugun aile bir omur boyu.Memuroyetin sarti ise 3-5 sene, bu koca omrumuzde bu sure cok az bir zaman. Ancak beni sonradan pisman olacagim bir pozisyona sokarsa eyvahlarim,pismanliklarim yuzunden bir omur sogurum ve her firsatta sorumlu tutarim.
Bu surec aslinda ozel hayat anlaminda heyecan verici oldu, esimi basla bir gozle, erdemli bir erkek olarak görüyorum.Bu ataerkil toplumda o esini elinin ustunde tutmus oldu.