- Konu Sahibi denizliligenc1995
-
Herkese merhaba
Beni bilenleriniz vardır. Daha önce buraya birçok konu açtım
Geçen ay sözleşmeli öğretmen olarak atandım
3 sene sonra kadroda olacağım inşaAllah ama nişanlım 3 sene ayrı mı olacağız diyor aklımı çeliyor
Burada yazan yorumları ona okuyacağım. Ailem destekçim ama nişanlım ve ailesi insan eşini bırakıp gitmez diyor. Özelde öğretmen ol diyor
Ne yapacağım bilmiyorum
Ben denizliliyim atamam İstanbul’a çıktı. Nişanlım esnaf. Hafta sonları yanıma gelebilir 10 gün kalabilir. Ben ne yapacağım bilmiyorum
Bu arada ayrılın diyenler olabilir ama resmî nikahımız kıyıldı. Sadece düğün kaldı. Sizce ne yapmalıyım
Sizler atansanız eşinizi bırakıp gider misiniz
Herkese çok teşekkür ederim yorumlar için
Güncelleme:)
2 hafta sonra gideceğim biletimi aldım ☺Ev tutacağım eşya alacağım
Ayy yaşınız kaç sizin hemen size bir iş birde koca bulalım kocanız yanınız da kalsın siz de çalışıp kocanıza bakınBen gitmezdim.
Kadın erkek olarak bakmıyorum olaya, yani benim işim gücüm varsa kocam da okumaya, çalışmaya vs gitmemeli. Yani biz bir hayat kuruyorduk aslanım birlikte, hayırdır inş? Derim.
Anaokulu öğretmenisiniz, özelde de zilyon tane iş imkanı vardır diye düşünüyorum şehrinizde de.
Ben gittim. Bir de birşey söyleyin sana. Kpss öğretmenlik sınavında gorevliydim. Adaylardan biri 10 sene önce atanmus. Atandıktan 5 ay sonra istifa etmiş. Eşinin yanına gitmis. Sonra pisman olmus. Ve o günden beri her yıl kpss ye giriyormus. Ama atanamiyormus. Yazık demiştim icimdenHerkese merhaba
3 sene sonra kadroda olacağım inşaAllah ama nişanlım 3 sene ayrı mı olacağız diyor aklımı çeliyor
Burada yazan yorumları ona okuyacağım. Ailem destekçim ama nişanlım ve ailesi insan eşini bırakıp gitmez diyor. Özelde öğretmen ol diyor
Ne yapacağım bilmiyorum
Ben denizliliyim atamam İstanbul’a çıktı. Nişanlım esnaf. Hafta sonları yanıma gelebilir 10 gün kalabilir. Ben ne yapacağım bilmiyorum
Bu arada ayrılın diyenler olabilir ama resmî nikahımız kıyıldı. Sadece düğün kaldı. Sizce ne yapmalıyım
Doğru düzgün insanlarla evlenmemiş kadınların konularını okuyorum genelde.Siz bu forumda peri masalları mi okuyorsunuz acaba??
Evlilik birisinin kendinden vermesi ile kuruluyorsa hic kurulmasin.
Karsilkli fedakarliklar ile ortak kuruluyorsa hayir gelir o evlilkkten.
Esnaf beyimizin paşa gönlü için atanmış kadının hakkı yeniyorsa ona "hayırdır aslanım?" denir
Pembe bulutlar nasıl ? Güzel mi ?
A
Ayy yaşınız kaç sizin hemen size bir iş birde koca bulalım kocanız yanınız da kalsın siz de çalışıp kocanıza bakın
30 olucam yakında. Kendi işim var, esnaf sayılırım, milyon yıldır evliyim. Üzgünüm ekmek çıkmaz.
Ben gitmezdim.
Kadın erkek olarak bakmıyorum olaya, yani benim işim gücüm varsa kocam da okumaya, çalışmaya vs gitmemeli. Yani biz bir hayat kuruyorduk aslanım birlikte, hayırdır inş? Derim.
Anaokulu öğretmenisiniz, özelde de zilyon tane iş imkanı vardır diye düşünüyorum şehrinizde de.
Tüh vallahi üzüldümAmacım sizi evlendirmek değil tabiki bunu anlayacak zekanız var tecahül arif yapmış olmanız konuyu dağıtmıyor maalesef amacımın size empati hissettirmek olduğunu da fark etmişsinizdir. Ha bana şunu diyebilir misiniz ben erkeklerin de is için şehir dışına gitmelerini doğru bulmuyorum. Eşlerinin olduğu şehirde işleri olacak gibi bir zihniyetiniz varsa her ne kadar bu görüşü özümsemese bir nebze daha kabul edilebilir daha adil duruyor
1. si o siizn eşiniz nişanlınız değil, düğün yapmakla değil nikah kıymakla eş olunur. ( o da dini değil resmi nikah olursa geçerlidir)Herkese merhaba
Ne yapacağım bilmiyorum
Doğru düzgün insanlarla evlenmemiş kadınların konularını okuyorum genelde.
Karşılıklı fedakarlık konusu değil mesele. Karşılıklı fedakarlığın aynı konuda yapılması gerektiğini nereden çıkardınız ayrıca? Hayır ben konu sahibinin eşini tanımıyorum yani normalde asla fedakarlık yapmayan pisliğin biri falan diyemem adam için.
X markete gidelim, hayır Y markete gidelim deyip Z markete gidince iki taraf da karşılıklı fedakarlık yapmış olmaz ikisi de saçma sapan bir iş yapmış olur.
Valla güzel. Seviyoruz.
30 olucam yakında. Kendi işim var, esnaf sayılırım, milyon yıldır evliyim. Üzgünüm ekmek çıkmaz.
Ben yine de bırakmazdım ne biliyim zengin de olsa öğretmenlik doktorluk bunlar güzel meslekdandik bi meslek olsa bıraklılr ama öğretmenlik gibi bir meslek zor ha eşinizin maddi durumu çok iyidir o zaman ayrı benim fikrim bu
Merhabalar öncelikle hemşeriyiz. Bende istanbulda öğrermenim. İnsanlar afedeesiniz atanmak için biryerlerini yırtıyor siz gitmemekten bahsediyorsunuz. Zor olabilir ama sizi seven ve heeşeyden öncs saygı duyan birisi bu ayrılığa katlanabilir katlanamıyorsa da nikah kıyılmış olabilir gelin ata binmiş yaa nasip demiş zor olur ama bitirebilirsiniz.Hayatını size neler getirecepini hiçbirzaman bilemezsiniz o yüzden kendi ayaklarınız üstünde durun özel okulla olacak iş değil bu özlük haklarınız yok üç kurusa gece gündüz çalıştırıyorlar. Ayrıca aileni de düşün kimbilir seni olutmak için ne fedakarlıklar yaptılar. Burda hergün neler okuyoruz düşmez kalkmaz bir Allah. Şimdiden senin adına karar verebiliyorsa eşin ve ailesi ileride işin zor. O yüzden iyi düşün derim. Dilerim alacağın karardan pişmanlık duymazsın sevgili hemşerim.Herkese merhaba
Ne yapacağım bilmiyorum
doktorluta zaten böyle sıkıntı yok yakın yere çıkar. benim için aile birinci önceliktir o yüzden. ama eğer iş öncelik olacak ise önce işe girip sonra evlenirdim. tutarlı da olmak lazım. ayrıca bu adam bu kadınla işsizken evlenmiş v.s v.sBen yine de bırakmazdım ne biliyim zengin de olsa öğretmenlik doktorluk bunlar güzel meslek
Ben evliylen üstelik hamileyken atandım:)) bizim zamanimkzda bati hiç yoktu full doguyu açmislardı.Dogudayiz 3 yildir.Eşim tayin isteyip yanima geldi.Vi sure ayri kaldik.Ben atanirken 6 yildi zorunlu gorev.Şimdi bitti sukur donecegiz.Herkese merhaba
Ne yapacağım bilmiyorum
Kesinlikle gidin. Erkek milleti nolacaği belli olmaz sonradan çok üzülürsünüz. Ben yaşadım biliyorum. Okula gitmedim kazandığım halde çok iyi bir üniversiteye insanın kafası çok karisiyo vicdan yapıyor ama asla asla bir erkeğe kaderinizi bırakmayın. Babanizda olsa bu sizin emeğiniz herkes saygı duycak. Benim için çok geç oldu mesela pişmanliğimin tarifi yok. Beraberiz yine ama bu pişmanligimi etkilemiyor hatta ara ara ondan nefret etmeme sebep oluyor.Bir de şunu ekleyeyimdenizliligenc1995 ben seni buradaki yorumlarından biliyorum, çok aklı başında, naif, düzgün bir kızsın, gıyabinda severim seni yani, dilerim dengine düşmüşsündür, umarım kıymet bilen bir eşin olur ve ömür boyu yüzün güler....tabii bunun için önce senin dik durman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?