Düğünüme 5 ay kaldı ben atandım nişanlım gitmemi istemiyor

KPSS yi kazanıp atanmak kolay mi Allah aşkına? Onca emeğiniz heba mi olsun.Şimdiden başlamışlar dediğim dedik tavırlara.Seni onlar mi okuttu da geleceğin hakkında kolayca hüküm verebiliyorlar anlayabilmiş değilim.

Reactions: JES
Koca bulunur iş bulunmaz bu memlekette.

Kendine şunu sor ben eşim atansaydi beklemezmiydim yada askerlik olsaydı beklemeyecek miydiniz.Evet dimi e o halde asla gitmemezlik gibi bı hata yapmayın seviyorsa yanınızda olur zaten sevmiyorsada baştan bitmesi en doğru olan

Öğretmenlik çoğu mesleğe göre tatili bol bir meslek
Sömestr tatili, yaz tatili, bayramlar derken zaten baya görüşürsünüz.
Hafta sonları da sen gidersin nişanlın gelir ki esnaf olduğu için izinleri kendine göre ayarlayabilir.

Eşin ve ailesine söyle o kadar kolay değil artık özelde çalışmak, çalışınca emeğinin tam karşılığını almak.

Kuzenim de aynı sizin gibiydi 2 yıllık evliler ve ayrılar ayda bir eşi 10 günlüğüne geliyor sizde ki gibi ama sabrettiler onca yıl boşa mı okudunuz herkes atanmak için beklerken bir erkek için kesinlikle vazgeçmeyin yarının ne getireceği belli olmaz...

Gideceğim

Ayyyy çok güzel bir örnek oldu çok teşekkür ediyorum . İnşallah bebişinizi sağlıkla kucağına alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…