düğünüme 6 ay kala çeyiz hazırlığım

maşallah cnm hepsi çok güzeller.
iyi günlerde kullan inş.

sağol teşekkürler enyrose senelerdir yapıyorum çeyiz sonlarına geldim artık
eksik olarak bardak takımım var sadece görünürde
birde piko yapılıcak pikelerim malesef hep annemler yüzünden bir sürü para vericem onlara neyse onlarda olsun koyarım bohcalara yollarım artık

güle güle kullan hepsini. çok güzeller.
piko annemde bana yapacak bende kullanmam diye düşünüyordum ama pikocuya kendin git gör o kadar güzel dikiyorlar ki bizim aldığımız nevresimler, pikeler yanında hiç kalır. en kötü ileride doğum yapınca yatağına serersin ya da hatıra olarak saklarsın ama o kadar para verilen emek verilen takımları bohçaya koymaya benim içim elvermez:)

güle güle kullan hepsini. çok güzeller.
piko annemde bana yapacak bende kullanmam diye düşünüyordum ama pikocuya kendin git gör o kadar güzel dikiyorlar ki bizim aldığımız nevresimler, pikeler yanında hiç kalır. en kötü ileride doğum yapınca yatağına serersin ya da hatıra olarak saklarsın ama o kadar para verilen emek verilen takımları bohçaya koymaya benim içim elvermez:)

Mihri şimdiden hayırlı olsun canım. Ben kahvaltı takımının markasını birde çatal bıçak takımının marka ve fiyatını sorabilir miyim?

güle güle kullan canım büyükler bitmiş ne güzel ben de çamaşır makinası alıcam beko marka ama neye göre almak lazım hiç bilmiyorum :)

saol sipaydicim :)7 kilo üstü demiş çoğu kişi bir de devir araştırayım :)

canım ben aldım bekonun 7 kg 1000 devir.. devir olarak 1000 devir iyi dendi bana iyiecede arastırdım..
birde uzerınde zaman gostergesi var benım aldıgımın..ben denedım bir kere cok begendım bunlara dıkkat edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…