- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.487
- 773
- 36
- Konu Sahibi saranghae_glsn
-
aa bunu bilmiyordum ben de cildime neler oluyor demiştimIlk kez agda yaptircaksaniz dugunden en az 10 gun once gidin jiletten sonra agdaya donunce her kokte sivilce gb seyler cikabiliyo dugun icin iyi olmaz yani keske bikac ay once baslasaydiniz
Ben randevulu gidiyorum randevuyu da bu işi yapan kişi veriyor yani direk onunla muhattabımKuafore gidenlere sorun olacak benimde
ben ist şişlide yaşiyorum ve gordugum butun kuaförlerde erkek var yani giriste iceri girince ne istiyodunuz die soruyolar ve ben burda geri çekiliyorum yani demek istrdigim sizin gittiginiz kuaforler hepsi bayan mi erkek varsa ne deyip agda odasina geçiyorsunuz
jBen randevulu gidiyorum randevuyu da bu işi yapan kişi veriyor yani direk onunla muhattabım
Çok sağolun siz hamileyken gitmisseniz ben bu halimle inşallah giderimkorkmayın bende sısızn gıbıydım hem beceremıyordum hemde acıyordu ama ılk kez hamıle ıken gıttım kuafore agda ıcın ve hıc acımadı cunku onların elı hızlı ve konusurken anlamıyorsunuz bırsey, sımdı agda ıcın kuafore gıdıyorum tabı sadece genıtalım ıcın ve cok memnunum bır kere ıkı hafta kesın puru paksınız sonra yavastan cıkıyorlar ama ayda bır gıtsenız tertemız gezersınız..
Yaa senin cevaplarını cok seviyorumAmeliyata bağladı
öncelikle merhaba arkadaşlar bir çok kişi için dert olmasada benim için çok büyük bir sorun hakkında yardım istiyorum sizlerden düğünüme en az 15 gün kaldı ben bu yaşıma kadar hiç ağda olmadım hep jiletle genital bölge temizliğini yapıyordum ama sanırım buna dur demeliyim gerçekten ağdayı çok denedim ama olmadı yapamıyorum canım çok acıyor bunun için kuaföre gitmeye karar verdim ama ordanda hem utanıyorum hemde korkuyorum kuaförde uyuşturuyorlarmı acısı çok oluyormu :s hiç olmzsa düğünüme kadar idare ediyim sonra lazer düşünüyorum ama dedğim gibi korkuyorum kuaförden amelyat oldum gecenlerde bu kadar korkmamıştım yardım edin lütfen şimdiden çok sağolun :* :*
bir de poponuzun arasında çıkmıyor mu onu kendiniz nasıl alacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?