düğünüme az kaldı ağda problemi :((

Ilk kez agda yaptircaksaniz dugunden en az 10 gun once gidin jiletten sonra agdaya donunce her kokte sivilce gb seyler cikabiliyo dugun icin iyi olmaz yani keske bikac ay once baslasaydiniz

Kuafore gidenlere sorun olacak benimde

ben ist şişlide yaşiyorum ve gordugum butun kuaförlerde erkek var yani giriste iceri girince ne istiyodunuz die soruyolar ve ben burda geri çekiliyorum yani demek istrdigim sizin gittiginiz kuaforler hepsi bayan mi erkek varsa ne deyip agda odasina geçiyorsunuz

Ilk kez agda yaptircaksaniz dugunden en az 10 gun once gidin jiletten sonra agdaya donunce her kokte sivilce gb seyler cikabiliyo dugun icin iyi olmaz yani keske bikac ay once baslasaydiniz
aa bunu bilmiyordum ben de cildime neler oluyor demiştim zamanla düzeliyordur umarım

Ben randevulu gidiyorum randevuyu da bu işi yapan kişi veriyor yani direk onunla muhattabım

Memleket meselesi haline dönmüş 10 dakikalık iş,hayır 10 sayfa sürecek bi dertte değil.
Hanımefendi lazer agdadan kat kat acıtıyor ağdaya dayanmasaniz lazeri unutun,kaldiki ağda da o kadar ahım şahım bisey yok. Ben okula gitmeden yarim saat önce kuaföre gidip halledip okula koşuyordum. Uyuşturma örtü falan ne yani,250 metrekarelik alana mayin döşeniyor sanki mübarek 5 dakikalık iş

Lütfen konuşulan meselenin dini yönüyle ilgili bir şey sorulmadığı sürece-ki sorulabilir mi bilmiyorum, malum forum kuralları- "dinimizde..." diye başlayan cevaplar falan yazmayın.müslümanlardaki bu "herkes müslüman" ya da "herkes dindar" , "herkes inançlı"kafasını anlamıyorum.hayır efendim ülkedeki herkes dindar veya inançlı değil, dolayısıyla forumdaki herkes de değil.din
konuşmak yok diye boşuna mı kural koymuşlar, farklı inançlardan olan insanlar veya inançlı olanlarla inançlı olmayanlar
çatışmasın diye koymuşlar.din kişisel bir şey
ne kadar da meraklısınız dini bilgilerinizi sergilemeye.bir de neymiş orayı başka kadının görmesi yanlışmış, tamam da, konumuz bu da değil.

Çok sağolun siz hamileyken gitmisseniz ben bu halimle inşallah giderim

Emla krem kullanıp nasıl memnun kalmadınız şaşırdım doğrusu.
Acaba uygulamada mı yanlışlık var?
Ben kremi iyice sürüp hava almaması için buz dolabı poşetiyle kapatıyorum.Üzerine çamaşırı giyip 40 dk.kadar bekliyorum.Sonuç muhteşem.

Kizlar merhaba;
Konu ilgimi cekti cunku bende bu dertten muzdaribim ne yazikki..
Su dediginiz krem Emla nasil kullanilmali ?
Agda yaptirmayi cok istiyorum amma velakin acisi sizisindan cok korkuyorum, buna dayanarak soyle bir dusuncem olustu bu kremi alsam evde uygulasam gerekli zaman diliminde beklesem, daha sonrada kuafore gidip durumu anlatasam ve agdami ona gore yaptirtsam nasil olur.

Ee tabi kremi dogru kullanip etki etmesini saglayabilirsem .:))

Not: 8 bucuk yildir jilet kullaniyorum ve tuylerim (sozde tuylerim) supurge sapi gibi sert ve siyahlar ..

Fikir verirseniz sevinirim. Tamamen kendi hijyenim ve kendi gozume hitap etmesi, ve haftada 1 ugrasmamak icin agda yapmak istiyorum

Tesekkurler k.k

Jiltten ağdaya dönmek zor olabilir ama jilet kullananlarda lazer çok daha kesin sonuç verir.
Ben olsam ağda acısı yerine lazer acısını tercih ederim.En azından lazer bitecek ama ağda sürekli gerekir.

Ağda acısına dayanamazsan lazere hic dayanamazsın. Sonuçta kil köklerini yakıyorlar.
Epi düşünebilirsin. 3 seansta benim sıfırlandı. Suanlık cok memnunum. Ilerde bi sorun olmazsa tabi.

bir de poponuzun arasında çıkmıyor mu onu kendiniz nasıl alacaksınız?

Bir tek benim orda olduğunu düşünürdüm.
Ben çok kıllı bir insanım 12 yaşımdan beri jilet vuruyorum. Şimdi hamam otu yapıyorum o bölge de temizleniyor. Görmeden jiletle bile alamıyorum ağda kullananlar nasıl alıyor varsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…