düğünüme az kaldı ağda problemi :((

Aslında bu hanım hocalara sıkça sorulan bir sorudur. Daha önce rast gelmemişsiniz. Kadınların diz kapaklarıyla göbekleri arasında kalan bölge birbirlerine haramdır. O yüzden ağdaya fetva verilmez. Erkek jinekologla, kuaför arasındaki fark da şudur; doktor keyfiyet değildir, tedavi için gidilir.

Bunu hatırlatan arkadaşlar, uyarı amaşüçlı söylemişler, bu boyutunu da düşünün diyerek.

Bi alışveriş poşetini iç çamaşırı gibi olacak şekilde kestim. Bacaklarım girecek kadar iki delik açtım. Onu giyip yanlardan da bağladım.
Ama bebek varken doktora sormadan ilaç kullanmayın lütfen.
Anladm cnm teşekkür ederim. Tabikide dr uma danışmadn kullanamm kremi, zatn ağrı kesici krem bile zararlı bebişe emlayı muhakkak sorarm ben. Birde fiyatı nedir bilginz varmı ne kadar önce sürülmeli? Çok soru sordm galiba teşekkür ederm

Beşli paketi elli liraydı ben en son aldığımda ama iki sene falan geçmiştir üzerinden. Bazı eczaneler tek tek de satıyor. İki saat beklemesi gerekiyor.

Beşli paketi elli liraydı ben en son aldığımda ama iki sene falan geçmiştir üzerinden. Bazı eczaneler tek tek de satıyor. İki saat beklemesi gerekiyor.
Ay bu şeymi acaba ben ilk dudak üstümü ağda yaptırdığmda almıştm. Ama hava almaması gerektiğini bilmiyordm, on dk önce fln sürmştm pek fazla uyuşmamıştı. Beşli satılıyordu epey oldu o zamnda yanlış değilsm 30-40 lira civarıydı. Sanırm yanlış kullanmşm o zmn. Ondn sonra almadm çünkü hiç

Evet beşli pakette küçük küçük krem tüpleri var. Hava almaması gerek. 2 saati buluyor uyuşması. Bir de yıkamayın sakın peçeteyle silin kuaföre gidin. Uyuştuktan sonra 45 dk ile bi saat arasında sürüyor uyuşukluk.

Oo iki saat:/ evet küçük beyaz tüpler halindeydi. Şu göz melhemleri olur ya ona benziyor. Ama biraz zahmetliymş ya. Ama değer bence:)

Sürdükten sonra deri çekmiyormu onu iki saat sonra silip öylemi ağda yapılmalı yani

Ya ben ergenliğimin ilk yıllarında lanet olsun ki ağda yaptırdım, yeni başladığın için çok acıyor dediler, alışırsın dediler, bir iki kere çekince uyuşur dediler...hiç de öyle olmadı.ben de "ağdadan korkanları anlamıyorum" diyenleri anlamıyorum valla, herkes bir mi?son iki üç yıldır jilet kullanıyorum, o kadar memnunum ki anlatamam.zaten çok pratik bir yöntem, hiç abartmıyorum, gerçekten hiç abartmıyorum, bütün vücudumu almam on dakikadan fazla sürmüyor.zaten haftada en az iki defa yıkanıyorum, duşta bütün vücudumu hallediyorum şipşak.çabuk çıkması da sorun değil yani, nasıl olsa ağda gibi uğraştırıcı değil ve canım yanmıyor.

Anladm cnm son bir soru daha sorsam kuaföre gidene kadar poşet çıkmayacakmı ve ince bir tabaka halindemi her tarafa sürülecek

Tenini kapatacak şekilde süreceksin. Bir tüp gebital bölge ve koltuk altına kullanınca bitiyordu benim. Poşeti evde çıkar. Ama yakın kuaföre git ki gidene kadar geçmesin uyuşukluk.

Tenini kapatacak şekilde süreceksin. Bir tüp gebital bölge ve koltuk altına kullanınca bitiyordu benim. Poşeti evde çıkar. Ama yakın kuaföre git ki gidene kadar geçmesin uyuşukluk.
Anladm cnm çook teşekkür ederm. İnşallah bundn sonra bende ağdanın tadını çıkartrm:)

Ay, önceki mesajımı düzenleyip bunu da ekleyecektim ama beceremedim mobilden, gerçekten lanet olsun ağda yaptırdığım günlere ya, şimdi genital bölümde o günlerden kalma siğil gibi bir şeyler var ve koltuk altlarım yandığı için kapkara, alındığı zaman bile alınmamış görünüyorlar, uzun zamandır ağda değdirmediğim halde tamamen geçemediler.

Evt daha önce denk gelmedim. Bana göre ağdada keyfi değil. Temizlik ve sağlık. Diz kapak ve göbek arası olduğuna göre üst bacağı da ağda yaptırmak günah o zaman.
Dini tartışamayız zaten ona diyecek birşeyim olamaz.
Ama esas takıldığım nokta o kadar günah işleniyorken insanlar ne dolaplar çeviriyorken bunun günah sayılıp insanların etkilenmesi. Ve gene gene kadınlar üzerinden ilerlemesi ve Dinin bu şekilde kullanılması.
Genitak bölge ağdası max 10dk süren bir olay bu işin eğitimini almışlar insanlar bundan hayatlarını kazanıyorlar. Yani bilmiyorum.
İsteyen yaptırır isteyen yaptırmaz.
Daha birşey demeyeyim konu kapanmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…