- 9 Haziran 2016
- 274
- 113
- 18
- Konu Sahibi saranghae_glsn
-
ne yazıkki kullandım onu parama yazık oldu :s kuafördede uyuşturma oluyormu cevap için sağolunEmla kremi öneriyorum hiçbir acı sizi hissetmiyorsum
ne yazıkki kullandım onu parama yazık oldu :s kuafördede uyuşturma oluyormu cevap için sağolun
aslında utanmadan daha çok korku var bende hiç kuaförde yaptırdınızmıKuaför uyusturmaz. Ama eczanede satılan uyuşturucu spreyler ve kremler var.
Utanacak bişey yok. Kuaföre doktora falan gidince utanilmaz.
aslında utanmadan daha çok korku var bende hiç kuaförde yaptırdınızmı
acıdan dolayı yapamadım cesaret sıfır bende düğüne kadar ağda şart sanırımCanım öncelikle hayırlı olsun ben hep ağda yapyorum ve azaldı yapa yapa. Keşke alıştırsaydın kendini. Jiletten sonra başlamak canını acıtabilir ama alıştıkça geçecektir. Ben kuaföre gitmedim kendim yapyorum ama kuaföre güvenebilirsin. Zamanla alışırsın.
Düğünden en az 3gün önce git, benim ilk seferde kızarıklık geçmesi uzun sürmüştü. Acı vs korkulacak değil ama bikaç gün önce gitmekte fayda var. Bir de kuaförler çok daha hızlı alıyor bizden. Olacak bitecek hemen :)öncelikle merhaba arkadaşlar bir çok kişi için dert olmasada benim için çok büyük bir sorun hakkında yardım istiyorum sizlerden düğünüme en az 15 gün kaldı ben bu yaşıma kadar hiç ağda olmadım hep jiletle genital bölge temizliğini yapıyordum ama sanırım buna dur demeliyim gerçekten ağdayı çok denedim ama olmadı yapamıyorum canım çok acıyor bunun için kuaföre gitmeye karar verdim ama ordanda hem utanıyorum hemde korkuyorum kuaförde uyuşturuyorlarmı acısı çok oluyormu :s hiç olmzsa düğünüme kadar idare ediyim sonra lazer düşünüyorum ama dedğim gibi korkuyorum kuaförden amelyat oldum gecenlerde bu kadar korkmamıştım yardım edin lütfen şimdiden çok sağolun :* :*
peki örtü falan atıyorlarmı bir arkadaşım uyuşturuyorlar ve sadece o bölgeyi açık tutuyorlar demişti tabi arkadaşım başka şehirdeBirçok kez. Korkulacak bişey yok. İnsanlar agdadan neden bu kadar korkar hiç anlamam.
bende öyle planlıyorum inşallah dedğiniz gibi olur olur biter cesaretimi toplayıp yapmamda fayda var çok teşekkürlerDüğünden en az 3gün önce git, benim ilk seferde kızarıklık geçmesi uzun sürmüştü. Acı vs korkulacak değil ama bikaç gün önce gitmekte fayda var. Bir de kuaförler çok daha hızlı alıyor bizden. Olacak bitecek hemen :)
peki örtü falan atıyorlarmı bir arkadaşım uyuşturuyorlar ve sadece o bölgeyi açık tutuyorlar demişti tabi arkadaşım başka şehirde
Ameliyata bağladıYok yahu ne örtüsü ne uyusturmasi.
innaılmaz cesaret verdiniz sağolBende hiç yapamiyodum ağda falan oraya ağda yapanlara nerdeyse ozeniyodum tertemiz ne güzel diyodum jiletle bide kalın kalın diye kendime ıyy çekiyordum
2 hafta önce bu kez yapcam olacak dedim "hazal kızım bak iyi düşün sen ne acilar gördün ağda acisi sana viz gelir tiris gider dedim"
Vee sonuuçtabiside başardım o çam sakizini yapıştırdım yapıştırdım çektim
Şu yaşıma kadar hep hüsranla sonuçlanan ağda girişimimi unutamam hele o günü kendimr özel gün ilan ettim
Bi kadin için gurur verici bişey olmali dedim
Biliyorum abarttim ama amaan abartalim kendimizi nolcak
Bunda bile herşey kendinde bitiyor bacım
Bence bi kez daha dene
Bu arada mutluluklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?