• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünüme gelmek isteyen kız kardeş

yuvarlanan asi bir panda yuvarlanan asi bir panda bence birşey demeyin gelsin .Sınırlı filan da olmayin fszedin ki eşiniz tarafından görmekten hoslanmsdiginiz ama karisamadiginiz bir kişi...
Hem o pislik görsün ki kardeşinizin arkasindasiniz ,hemde eş ailesi kendine konu bulmasin.

Kardeşim kendisine zarar veren bir insanla evlendi. Ben çekmeye çalıştıkça o gitti. Şimdi inanılmaz bir öfke var içimde. Bu sebeple koparttım onu. Düğünümde görüp de içim yansın istemiyorum. Çok da üzülüyorum aslında.

Baska bir sey soyliyim asla ailenin hakkinda kocanin tarafinin agzina laf verme.Canin kanin yarin barisirsiniz laf soylerler sen uzulursun.Omur boyu kus kalamayacaginiza gore. Benim kizkardesim Allah razi olsun ondan biz kusunce gelir yanima derdi ki abla nasilsa bariscaz uzatmanin alemi yok :)) Aynen oyle nasilsa barisacaksiniz uzatmanin alemi yok.Gelsin dugununuze yaziktir kapidan kovmayin.

Şimdi okudum ...Evet kötü olmuş.Benimde iki kizkardesim var ve bu şekilde birşey yasasinlar istemem .Ve sizin gibi kardeşimi kurtarmaya çalışırdım.Dayak,şantaj vs duyunca bile cinlerim tepeme çıkıyor .
Peki birşey soracağım bu kadar pislik bı adam acaba ailene zarar veririm vs diye tehdit etmiş olabilir mi ne bileyim kim kendisine bunları yapan birisiyle kaçıp evlenir ??kendince korkmuş olabilir mi malum ceza alıp almayacagi bile belli değil ,para cezasıyla salınan bir ton pislik var Allah korusun. Sonra orda burda öldürüyorlar kadınları adı köpekler

Evet bunları yaşadık. Üstüme bile saldırdı adam ama bu sebeple evlenmedi. Psikolojik yardım alıyordu doktoru 'saygı duyun' çerçevesinde konuşmuş babamlara.

Aranizda ko sorun nedir bilmiyorum ama kardeş bu ya nişanindan da kovmak cok uzucu olmuş, ne olursa olsun Sana birsey olsa onun cani yanar, Ona birşey olsa senin canin yanar. Barışin Bence 😔

Benim de başımdan buna benzer bişey geçti tam aynı olmasa da. Kardeşimden nefret ediyordum resmen asla ama asla konuşmayacaktım. Kına gecesi yaptılar gitmediğim için o kadar pişmanım ki. Çünkü kardeş olduğu için bi yerden sonra naparsa yapsın affediyorsun. Hem onu düşünüyorsanız affetmelisiniz bence. Yarın bigün başına çok daha kötü şeyler geldiğinde anlatabileceği birisi olmalı. Susup acı çekmeye devam etmek yerine. Ben sana demiştim hakettin sen bunları oh olsun sana dememek gerekir.

@MySweetHeart o adamı eve almazlarsa ,kardesine eve dönünce yapacaklarını düşünmek istemiyorum .Sadece aklıma gelen ,bu kadar pişman ya zorla , biseylerden korktuğu için gerj adım attığı ....
Düğünde zaten siz sabahtan akşama kadar kuaför vs kosturacaksiniz .Salonda da kalabalıkta çok birarays gelmezsiniz.

Evlilik oldu da devam etti bir yerden sonra illa ki gelir eve de. Benim evime giremez sadece. El gibi gel git diyeceğim artık.

Agir depresyona bile girebilir Allah korusun kendine bir sey yapabilir resmen bir sapigin, psikopatin elinde.Asil bundan sonra basliyor maceralari dediginiz gibi.Yalniz hissetmemesi lazim.Ne olursa olsun gidecek kapisi olmali.Nasil tehdit edildi kim bilir?Ya da gozleri asktan kor bilemiyorum ama sonu iyi gozukmuyor.

Ablasi icin konusuyorum aslinda adam sapik cunku ben herseyi beklerim ondan.O adam konusulacak insan bile degil.Ama haklisin o sahis her durumu kizin burnundan getirecektir.

Korkuyorum bu yorumları okudukça da.

Barışın, bu noktada size laf düşmez artik. Siz kardeşlik / ablalık vazifenizi yapmışsınız. İnsanların kendi tercihlerine bir noktada saygı duymak gerekir. Sizin şu anda yaptığınız kardeşinizi kendi yokluğunuz ile cezalandırmak.

Düğüne gel diyeceğim bu durumu kaldırmak için. Başka ne yapabilirim bilmiyorum.

Geçerli sebepleriniz varmış, haklısınız kinlenmekte
Ama yine de kardeşlik...
Ona birşey olsa yine siz yanarsınız.
Düğüne el gibi gelsin gitsin, en azından millete malzeme olmaz bir de onlara açıklama yapmazsınız. Salon ortamında çok gözünüze batmaz nasılsa.

Peki şey, ruh hali nasıl? Evli de mutlu mu? Düzelecek umudu var mı, yoksa adama muhtaç mı kaldı nedir acaba

Şikayetini tehditle çekmediğinden, tehdit ile evlenmek zorunda bırakılmadığından emin misiniz? Karşı taraf öyle tipler gibi duruyor çünkü.

Bilmiyorum, kardeşlerimden biri bana yaşatsa aynı şeyi çok öfkelenir, kızardım ama kardeş benim için çok özel bir anlam ifade ediyor. Böyle bir sebepten sırtımı tamamen dönemezdim.

Evet kendisi istedi. Başta durum zorakiydi sadece.

yuvarlanan asi bir panda yuvarlanan asi bir panda canım şimdi okudım sebebi kardeşine ne yaptığını söyledin kardeşlerin bile yapıları farklıdır keza karşı taraf hem fiziki hem ruhen şiddete uğramış sağlıklı karar vermesini bekleme benim metak ettiğim evi neden terkettin amaç neydi ve ben senin yerinde olsam o evde kalıp kardeşime destek çıkmak olurdu ve psikolog götürmek isterdim. Sizin desteğiniz ihtiyacı var

Başta destek oldum fazlasıyla. Psikolojik tedavi görmesini de sağladım. 2 işe girdim hatta o dönem çok yüksekti seanslar. Bunlara rağmen adamla evlenince bende sinir dayanmadı. Uzaklaştım evden. Kaçtım.

Her ne olursa olsun senin kardeşin yanlış seçim ve hata yapmış belkide şikayeti geri almasının sebebi o pisikopat adamın tehditleridir onun neler yaşadığnı bilemezsiniz ileride vicdan azabı çekersiniz düğününüze gelsin aileniz affetmiş sonuçta anne baba olarak o zaman sizede affetmek düşer yaşlı insanlar diyorsunuz üzüntüden birine birşey olsa daha mı iyi olur ömrü billah bu vicdan azabıyla yaşarsınız tabi içinizde aile sevgisi varsa

belki yazan olmuştur ama ben tüm yorumları okumadim.

siz gelmesin deseniz de giyinip suslenip esini de koluna takip gelebilir. napcaksiniz düğün ortasında rezalet cikmasin diye sineye cekip susmak zorunda kalacaksiniz size zehir olacak o düğün.

gelsin bırakın, anne babaniza söylersiniz gözünüzün önünde dolanmasin diye. o zaten Allah'tan belasini bulmuş yazık ona da üzüldüm ben aslında. ciğeri beş para etmez birisi için hayatini gençliğini heba ediyo.

kesin bi dille mesafeli olarak gelmesine musade edebilirsiniz. yuvarlanan asi bir panda yuvarlanan asi bir panda

Kız kardeşimle çok büyük kavga ettik. 2 aydır küsüz. Yolda görsem yönümü değiştiririm. O kadar kin doluyum kendisine. Nişan yaptım ve çağırmadım. Geldi, kapıdan kovdum. Bunun için çok haklı sebeplerim var. Şimdi düğünüme gelmek istiyor. Ailem baskı yapıyor gelsin pişman olursun ileride diye. Bilmiyorum ama canımı sıksın istemiyorum. Çok kararsızım şu anda.

Bir de ayrı evlerdeyiz artık. Ben evimi ayırdım bu kavgadan sonra. Babam ve annem evlenene kadar aynı evde yaşamamı istiyorlar. Başka şehre gideceğim evlenince de. Kafam 3 4 gündür bunlarla dolu.

Bana tavsiyeniz nedir? Siz olsanız ne yapardınız ?
Sorun evleri ayıracak kadar büyükse affetmemeniz normal. Ama kardeşiniz adım atmış keşke kovmasaydınız. Bence gelsin ama ailenizle konuşun hiç bişeye karışmasın otursun gitsin.

Tek tek yazmayım madem öyle. Kardeşimi sevgilisi dövdü, tehdit etti, cinsel görüntülerini çekip şantaj yaptı. Bunları kendi çabamla öğrendim. Ayrılsın diye kendimi parçaladım. Ailesi üstüme saldırdı. Kardeşim gitti bu heriften şikayetini geri çekti. Üstüne de evlendi. Benden sonra düğünü var. Rezil olmasın diye eve getirdi babam ve düğün yapalım dedi. Ben de kavga edip evi terk ettim. Olay bu.
Eve getirdi kısmını anlamadım. Evlendiyse neden eve getirdi?

Kol kırılır yen içinde kalır demişler. Elalemden (eşinizin ailesi vs) bir laf isitir üzülürsünüz. Sanki sizin konularınızı hatırlıyorum. Kardeşiniz için pek çok konu açmıştınız sanırım hiçbir şey işe yaramamış. Gelsin el gibi katılsın gitsin bence.

Evet burada konularım vardı onla ilgili. Dediğiniz gibi yapacağım. En doğrusu bu gibi duruyor.

Aslında kendinizce haklısınız ama yine de kardeş iste. Anne babanıza Allah uzun ömürler versin ancak ileride en büyük destekçiniz kardeşinizle siz olacaksınız birbirinize. Ve şimdi sinirinizden öfkenizden dolayı düğüne çağırmazsanız ilerde aranız düzelirse pişman olabilirsiniz en özel gününüzde yoktu diye. Zaten anlattıklarınıza bakılırsa o adamla çok sürmeden boşanırlar ve belki de sizi arayacak zorda kaldığında. Siz de kardeşinize sırtınızı dönemeyeceksiniz. Bence psikolojik olarak zaten yıkıktır kardeşiniz, kocası olacak adama koz vermeyin, kardeşinizin arkası yok diye düşünüp iyice iskence etmesin kıza.

Boşansın isterdim bende. Düğünüme çağıracağım ama bu sanırım bir adım olur benim açımdan. Tamamen kesmemiş olurum bağı.

Back
X